Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Negražu taip juoktis iš žmonių įdėtų nuotraukų schmoll.gif Vat kai visi pasidarysit savo tobulas virtuvėles įdėkit nuotraukas, kažin ar labai malonu būtų jei taip visi išsityčiotų doh.gif O klaidų kiekvienas pridaro, tik jos dažniausiai išlenda besinaudojant virtuve, projektuojant ir gaminant ne visi tas klaidas sugeba atpažint.
QUOTE(xde @ 2013 01 24, 02:45)

Man šita labai labai faina thumbup.gif jaunos šeimos virtuvė wub.gif
Atsakyti
Nu nebeperdėkit, nei aš išsityčiojau nei ką, klaida padaryta ir tiek. Sudeginkit ant laužo dabar mane, apmėtykit akmenim. Atrodo kad žmogų kažkaip būčiau išvadinus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 24, 11:56)
Nu nebeperdėkit, nei aš išsityčiojau nei ką, klaida padaryta ir tiek. Sudeginkit ant laužo dabar mane, apmėtykit akmenim. Atrodo kad žmogų kažkaip būčiau išvadinus  doh.gif

[QUOTE]
Ne jūs viena cool.gif Bet kartais žmonėms verta patylėt cool.gif Lauksim jūsų pagamintos virtuvėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 24, 10:56)
Nu nebeperdėkit, nei aš išsityčiojau nei ką, klaida padaryta ir tiek. Sudeginkit ant laužo dabar mane, apmėtykit akmenim. Atrodo kad žmogų kažkaip būčiau išvadinus  doh.gif

Gal galėtumėte pakomentuoti, kur ta klaidą? Nes ir taip žiūriu, ir taip, bet kaip gražu, taip ir gražu blush2.gif
Atsakyti
Mano dar negreit bus unsure.gif bet kai bus pasirodysiu, galėsit kritikuoti mirksiukas.gif tikrai akių nekabinsiu sad.gif

Kiškio kopūstai, klaida, kad prie kriauklės prieiti labai nepatogu. per arti su kaitlente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna♥: 24 sausio 2013 - 11:10
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 24, 12:09)
Mano dar negreit bus  unsure.gif  bet kai bus pasirodysiu, galėsit kritikuoti  mirksiukas.gif  tikrai akių nekabinsiu sad.gif

Kritikuot post factum nebėra prasmės biggrin.gif Užtai diskutuojama dar projektavimo stadijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 24, 11:12)
Kritikuot post factum nebėra prasmės  biggrin.gif Užtai diskutuojama dar projektavimo stadijoj  4u.gif

Dėl to čia ir atėjau smile.gif o ne kažką įžeisti, bet kas padaryta tas padaryta.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 24, 10:50)
Man šita labai labai faina  thumbup.gif jaunos šeimos virtuvė  wub.gif

Arba tiems kurie dėl spalvos neapsisprendžia biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 24, 11:09)
Kiškio kopūstai, klaida, kad prie kriauklės prieiti labai nepatogu. per arti su kaitlente.

Ne taip supratau, ne apie tą nuotrauką pagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 01 24, 10:56)

o galima pirma akmenim, o paskui ant laužo? bigsmile.gif bigsmile.gif
tikrai galima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 24, 11:30)
o galima pirma akmenim, o paskui ant laužo?  bigsmile.gif  bigsmile.gif
tikrai galima?  rolleyes.gif

Žinoma, prašom... laugh.gif dar galit į teismą kreipti dėl baisaus įžeidimo ir išsityčiojimo wink.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar darote indu dziovykle, jei turite indaploves. As kazkaip pripratusi isplautus indus deti i spintele virs kriaukles, bet ar ji bebus reikalinga, jei bus indaplove.
Atsakyti