Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(linaj @ 2006 05 25, 15:33)
va sitas tai mane baigia jau uzpjauti gun_bandana.gif Uzsikrauni foruma, o ten staiposi vaiposi ir mirksi reklamos. Pradzioj ne foruma matai o tas reklamas bash.gif Jau tikrai baigia ''dakasyti''. Gal galima butu visas is forumo reklamas perkelti i 1 SM puslapi mirksiukas.gif Kas nores ir kam reiks, manau tikrai pamatys biggrin.gif

zmones taip SM gyvoja,del tu reklamu bigsmile.gif
nebukim savanaudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2006 05 23, 15:47)
Gal as ir ne i ta tema, bet...
Jauciuosi suvarzyta del sypseneliu skaiciaus kai atsakineju ar cituoju unsure.gif Raso kad jus daugiau ikelete sypseneliu nei leidzia SM administratorius. Tai kiek is viso ju gali buti mano zinutej mirksiukas.gif

20 hihihi.gif
Atsakyti
Man kelias dienas vis ismeta, kad negaliu naudotis siuo forumu ir reikia parasyti administratoriui. Palaukiu pusvalanduka isjungusi SM ir vel viskas gerai.
Arba uzkrauna tuscius puslapius, t.y. virsutine juosta su nustatymais yra, o pacio forumo nera.
Nezinau kodel taip yra, bet gal ka nors galima padaryti?
Atsakyti
g.gif Gana dažnai nįleidžia į forumą.
Atsakyti
Nežinau, ar apie tai jau rašė, bet dažnokai neatidaro paskutinių parašytų žinučių, jų paprasčiausiai nebūna. Tas pats ir su temomis, negaliu jų surasti, po kažkelinto karto atidaro pilną sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(laimulia @ 2006 05 26, 08:06)
Man kelias dienas vis ismeta, kad negaliu naudotis siuo forumu ir reikia parasyti administratoriui. Palaukiu pusvalanduka isjungusi SM ir vel viskas gerai.
Arba uzkrauna tuscius puslapius, t.y. virsutine juosta su nustatymais yra, o pacio forumo nera.
Nezinau kodel taip yra, bet gal ka nors galima padaryti?

Man irgi taip būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 05 26, 22:34)
Nežinau, ar apie tai jau rašė, bet dažnokai neatidaro paskutinių parašytų žinučių, jų paprasčiausiai nebūna.

o paskui pasirodo, kad jų visos trys įkeltos, vienodos lotuliukas.gif
Atsakyti
Problemos su nuotraukų ar paveikslėlių įkėlimu verysad.gif Kitos nemato, kai aš įkeliu, aš nematau, kai įkelia jos doh.gif
Atsakyti
Padarykit viska kaip buvo.Visai nepatogu kiekviena zinute atsivertineti atskirai.Man tai nervas ima ir as jau galvoju ar nevertetu is viso atsijungti is sio klubo. g.gif Nes kuomet pasidaro nebemalonu tai ir idomumas dingsta.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 05 25, 15:22)
doh.gif  doh.gif i sita klausima vien SITOJ temoj jau buvo atsakyta maziausiai 2 kartus!!!!!!! Bet nebeabejoju kad dar bent viena paklaus  doh.gif

QUOTE(garbane @ 2006 05 25, 18:34)
doh.gif kagi.. atsakyta jau 4ta kart..  doh.gif sekantis?  rolleyes.gif

Nugi nesikabinėk prie žmonių, nes užklaus dar tikrai ne vieną kartą...........pati pagalvok, jie kiekvieną atsakymą turi atskirai skaityti, o jeigu SM vos puškuoja, tai perskaityti visas čia parašytas žinutes reikia tikrai daug laiko.......
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 05 27, 10:49)
Nugi nesikabinėk prie žmonių, nes užklaus dar tikrai ne vieną kartą...........pati pagalvok, jie kiekvieną atsakymą turi atskirai skaityti, o jeigu SM vos puškuoja, tai perskaityti visas čia parašytas žinutes reikia tikrai daug laiko.......

Pritariu.Koks man nervas del tu zinuciu atvertinejimo ima. schmoll.gif Negi nei viena del to nesiskundzia?As aisku nevartau tu zinuciu ,gal kas ir skundzias.
Atsakyti
Monyte į tokį klausimą kaip užduodi tu, šioje temoje buvo atsakyta jau 2 kartus mažiausiai. Reiktų mažiau piktintis ir pasiskaityt, į vieną klausimą negali būti atsakinėjama keliasdešimt kartų
Tau tereikia pasirinkti standartinį temos išdėstymo būdą, vietoj dabar nustatyto linijinio. (mėlynam fone temos pavadinimas iš dešinės, o iš kairės Linijinis, Standartinis, Linijinis+ - pasirenki standartinį)
Atsakyti