Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Alabama @ 2006 05 24, 16:19)
Pilnai pritariu.Labai negrazu is SM puses.Amzinai neveikiantis,
apauges ikyriom reklamom forumas.Tai bent perspet galetumet. mad.gif  mad.gif  mad.gif

va sitas tai mane baigia jau uzpjauti gun_bandana.gif Uzsikrauni foruma, o ten staiposi vaiposi ir mirksi reklamos. Pradzioj ne foruma matai o tas reklamas bash.gif Jau tikrai baigia ''dakasyti''. Gal galima butu visas is forumo reklamas perkelti i 1 SM puslapi mirksiukas.gif Kas nores ir kam reiks, manau tikrai pamatys biggrin.gif
Atsakyti
Noriu užduoti klausimą ginekologei, bet man neleidžia - išmeta pranešimą kad aš neturiu teisių skelbti atsakymų forume. Nors čia šitoje temoje tai va lyg ir pavyks parašyt atsakymą doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Irgi turiu problemų su prisijungimu, ar anksčiau ar dabar. Arba rašo žinutę atsidarius forumą, kad aš negaliu prisijungti šiame forume nes įvyko kažkokia klaida ar neturiu tam teisių, o reklamas matai gerai arba iš vis www.supermama.lt/forumas puslapio atsiųsti negali. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano bėda turbūt su forumo pertvarkymu nesusijusi, bet vistiek: reguliariai, beveik kas mėnesį gaunu pranešimą apie slaptažodžio pakeitimą. Kas tai galėtų būti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika: 25 gegužės 2006 - 16:22
Nu jau nieko nesuprantu, kaip čia dabar reikia žinutes skaityti? Ant kiekvienos vis spausti ir laukti, kol atidarys? Aš jau buka ar kas čia darosi? bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 05 25, 15:49)
Noriu užduoti klausimą ginekologei, bet man neleidžia - išmeta pranešimą kad aš neturiu teisių skelbti atsakymų forume. Nors čia šitoje temoje tai va lyg ir pavyks parašyt atsakymą  doh.gif  unsure.gif

Taip yra todėl, kad bendras ginekologės konsultacijų skyrelis yra užrakintas, klausimus galima užduoti tik poskyriuose 4u.gif

QUOTE(Monika @ 2006 05 25, 17:22)
Mano bėda turbūt su forumo pertvarkymu nesusijusi, bet vistiek: reguliariai, beveik kas mėnesį gaunu pranešimą apie slaptažodžio pakeitimą. Kas tai galėtų būti  g.gif

Kadangi vardas labai populiarus, tai visos Monikos, kurios registruojasi į SM taip pat nori tokiu vardu prisiregistruoti. Žinoma, to padaryti neleidžia, todėl jos paspaudžia, kad atsiųstų slaptažodžio priminimą, kuris ir ateina į tavo el. paštą bigsmile.gif

QUOTE(laurala @ 2006 05 25, 17:51)
Nu jau nieko nesuprantu, kaip čia dabar reikia žinutes skaityti? Ant kiekvienos vis spausti ir laukti, kol atidarys? Aš jau buka ar kas čia darosi?  bash.gif

Šiaip galima būtų temą ir nuo pradžių skaityti rolleyes.gif

QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 21, 11:13)
Na, kai atsidarai tema virsuje kaireje buna "atsakyti" "nauja tema" ir man. tai ten pat tik siek tiek zemiau yra violetiniai "linijinis" "linijinis+" "standartinis" spustelk ant standartinio  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2006 05 25, 17:51)
Nu jau nieko nesuprantu, kaip čia dabar reikia žinutes skaityti? Ant kiekvienos vis spausti ir laukti, kol atidarys? Aš jau buka ar kas čia darosi?  bash.gif

doh.gif kagi.. atsakyta jau 4ta kart.. doh.gif sekantis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 05 25, 17:04)
Taip yra todėl, kad bendras ginekologės konsultacijų skyrelis yra užrakintas, klausimus galima užduoti tik poskyriuose 4u.gif

Aš bandau paklausti temoje apie Duphastoną kuri randasi viršuje prie Svarbu Ten jau yra 2 lapai klausimų ir atsakymų. Ar man kurti naują temą? g.gif Man kažkaip atrodo patogiau kai visi klausimai viena ir ta pačia tema randasi vienoje temoje o ne po vieną klausimą dešimtyje temų - tiesiog greičiau randi reikiamą informaciją ir mažiau lapų reikia versti unsure.gif
Nu bet nesvarbu irnesakyk.gif vieniems patogu vienaip kitiems kitaip mirksiukas.gif
Tai man kurti naują temą?
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 05 25, 18:04)

Kadangi vardas labai populiarus, tai visos Monikos, kurios registruojasi į SM taip pat nori tokiu vardu prisiregistruoti. Žinoma, to padaryti neleidžia, todėl jos paspaudžia, kad atsiųstų slaptažodžio priminimą, kuris ir ateina į tavo el. paštą bigsmile.gif

Ačiū, o tai aš jau maniau, kad kokios piktosios jėgos įsimaišiusios notworthy.gif
Atsakyti
Šiaip galima būtų temą ir nuo pradžių skaityti rolleyes.gif
[/quote]
Kantrybės neužteko doh.gif Dėkui notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 05 25, 19:47)
Aš bandau paklausti temoje apie Duphastoną kuri randasi viršuje prie Svarbu Ten jau yra 2 lapai klausimų ir atsakymų. Ar man kurti naują temą?  g.gif Man kažkaip atrodo patogiau kai visi klausimai viena ir ta pačia tema randasi vienoje temoje o ne po vieną klausimą dešimtyje temų - tiesiog greičiau randi reikiamą informaciją ir mažiau lapų reikia versti unsure.gif
Nu bet nesvarbu  irnesakyk.gif vieniems patogu vienaip kitiems kitaip  mirksiukas.gif
Tai man kurti naują temą?

Jeigu atsakymo nėra Duphaston temoje, tai tada naują temą reikia skelbti. Moderatorės karts nuo karto sujungia pavienes žinutes į bendras temas. O komentuoti temose neduoda dėl to, kad ginekologė matytų, į kuriuos klausimus dar neatsakė. Bendrose temose tokie klausimai labai greitai pasimestų tarp komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 05 25, 20:52)
Jeigu atsakymo nėra Duphaston temoje, tai tada naują temą reikia skelbti. Moderatorės karts nuo karto sujungia pavienes žinutes į bendras temas. O komentuoti temose neduoda dėl to, kad ginekologė matytų, į kuriuos klausimus dar neatsakė. Bendrose temose tokie klausimai labai greitai pasimestų tarp komentarų 4u.gif

Viskas aišku bigsmile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti