QUOTE(Karmen @ 2006 05 25, 15:49)
Noriu užduoti klausimą ginekologei, bet man neleidžia - išmeta pranešimą kad aš neturiu teisių skelbti atsakymų forume. Nors čia šitoje temoje tai va lyg ir pavyks parašyt atsakymą
Taip yra todėl, kad bendras ginekologės konsultacijų skyrelis yra užrakintas, klausimus galima užduoti tik poskyriuose
QUOTE(Monika @ 2006 05 25, 17:22)
Mano bėda turbūt su forumo pertvarkymu nesusijusi, bet vistiek: reguliariai, beveik kas mėnesį gaunu pranešimą apie slaptažodžio pakeitimą. Kas tai galėtų būti
Kadangi vardas labai populiarus, tai visos Monikos, kurios registruojasi į SM taip pat nori tokiu vardu prisiregistruoti. Žinoma, to padaryti neleidžia, todėl jos paspaudžia, kad atsiųstų slaptažodžio priminimą, kuris ir ateina į tavo el. paštą
QUOTE(laurala @ 2006 05 25, 17:51)
Nu jau nieko nesuprantu, kaip čia dabar reikia žinutes skaityti? Ant kiekvienos vis spausti ir laukti, kol atidarys? Aš jau buka ar kas čia darosi?
Šiaip galima būtų temą ir nuo pradžių skaityti
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 21, 11:13)
Na, kai atsidarai tema virsuje kaireje buna "atsakyti" "nauja tema" ir man. tai ten pat tik siek tiek zemiau yra violetiniai "linijinis" "linijinis+" "standartinis" spustelk ant standartinio