Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 05 24, 15:50)
hihihi.gif
Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant  serverius (ar ką ten tvarkot ax.gif ), apie tai perspėti? Juk prieš Eurovizijos pusfinalį viršuje lapo mirgėjo kvietimas palaikyti mūsiškius, ar negalima tokiu pat būdu ir perspėti apie šiaip tvarkymus?

Visiškai pritariu smile.gif Tikrai kad visko prisigalvoji: negi kažką "prisidirbau" , taisykles pažeidžiau ir pan. Būtų šaunu iš anksto sužinoti apie būsimus įvairius techninius forumo pertvarkymus . Tuomet morališkai pasiruoštume galimiems techniniams sutrikimams smile.gif bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti
oc mums siandien tokia problemele iskylo... mano sesuo turi kompa, tai siandien meginau prisijungt SM, prisijungiau, bet virsuje buvo rasoma, kad JUMS UZDRAUSTA NAUODOTIS FORUMU blink.gif , kodel? mano sesuo irgi bande jungtis, bet taip pat neleido, nes sako NEGALIMA JAI NAUDOTIS.. taip ir nesupratome, kur cia problema g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2006 05 23, 15:47)
Gal as ir ne i ta tema, bet...
Jauciuosi suvarzyta del sypseneliu skaiciaus kai atsakineju ar cituoju unsure.gif Raso kad jus daugiau ikelete sypseneliu nei leidzia SM administratorius. Tai kiek is viso ju gali buti mano zinutej mirksiukas.gif

Ir man labai tas nepatinka schmoll.gif
Parašai, pricituoji, ir doh.gif Paskui trink, taisyk, vėl bandyk...Nea, nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2006 05 24, 20:29)
JUMS UZDRAUSTA NAUODOTIS FORUMU blink.gif

Man irgi taip buvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2006 05 24, 20:29)
taip ir nesupratome, kur cia problema g.gif  g.gif

Šiandien visiems taip buvo.
Atsakyti
JUMS UZDRAUSTA NAUODOTIS FORUMU :

Ir man tas tas pats, vakar visą dieną negalėjau prisijungt, jau pagalvojau, gal prisidirbau ką, ir nebeileidžia manęs į SM g.gif
Atsakyti
Kiek supratau, - tai vakar visiem buvo "uždrausta naudotis forumu" schmoll.gif .
Man nuo šeštadienio vakaro niekaip neleido prisijungti prie SM, vis rašė, kad blogas slaptažodis g.gif , nors slaptažodis yra užsaugotas kompiuteryje doh.gif , bandant suvesti rankiniu būdu slaptažodį - vis tiek rašydavo, kad neteisingas doh.gif . Paprašiau, kad "primintų" man mano slaptažodį , parašydami jį į pašto dėžutę, bet..... taip ir nesulaukiau priminimo. Nors, po paros laiko, vis dėl to leido prisijungti prie SM su tuo "neteisngu" slaptažodžiu doh.gif .
Atsakyti
Pritariu, del to, kad butu galima perspet del kokiu nors tvarkomu serveriu drinks_cheers.gif
Be to labai nervuoja kai parasai atsakyma, o tave ismeta kaip muse is barsciu, ir vel rasyk viska is naujo doh.gif
Atsakyti
sveiki...
o pas mane , tai tokia problemele...nezinau gal cia taip turi buti... bet dabar kiekviena pasisakyma as turiu atskirai atsidaryti... o ne kaip anksciau visus matydavau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2006 05 25, 13:38)
sveiki...
o pas mane , tai tokia problemele...nezinau gal cia taip turi buti... bet dabar kiekviena pasisakyma as turiu atskirai atsidaryti... o ne kaip anksciau visus matydavau... blush2.gif

Jei gerai supratau, kas cia pas tave nutiko, tai pasiziurek virsujekur yra parasyta linijinis, standartinis ir dar kazkoks, tai paspausk ant standartinio.
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2006 05 25, 14:16)
Jei gerai supratau, kas cia pas tave nutiko, tai pasiziurek virsujekur yra parasyta linijinis, standartinis ir dar kazkoks, tai paspausk ant standartinio.

clap_1.gif aciu tau labai!!! notworthy.gif notworthy.gif as jaukelinta diena nervuojosi, nes nesuprantu kas daros... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2006 05 25, 13:38)
sveiki...

doh.gif doh.gif i sita klausima vien SITOJ temoj jau buvo atsakyta maziausiai 2 kartus!!!!!!! Bet nebeabejoju kad dar bent viena paklaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 25 gegužės 2006 - 14:23