Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Gal as ir ne i ta tema, bet...
Jauciuosi suvarzyta del sypseneliu skaiciaus kai atsakineju ar cituoju unsure.gif Raso kad jus daugiau ikelete sypseneliu nei leidzia SM administratorius. Tai kiek is viso ju gali buti mano zinutej mirksiukas.gif
Atsakyti
Visą pusdienį nepavyko patekti į šį puslapį, rašė, jog "šis meniu buvo išjungtas", nesvarbu ar bandžiau prisijungti, ar tik kaip svečias užsukti.
Atsakyti
QUOTE(mildunux @ 2006 05 24, 11:17)
Visą pusdienį nepavyko patekti į šį puslapį, rašė, jog "šis meniu buvo išjungtas", nesvarbu ar bandžiau prisijungti, ar tik kaip svečias užsukti.

unsure.gif verysad.gif ir man tas pats buvo verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Manes irgi neisileido...sad.gif Puse dienos...
Atsakyti
man irgi sake , kad neturiu teises skaityti forumo.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2006 05 24, 14:36)

aha man irgi

jau galvojau, kad čia man bauda, kad šian biškį užsipuoliau Ievą-Pievą

išsigandau baisiai - jau maniau mirsiu, jeigu neprisijungsiu prie SM
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2006 05 24, 14:36)

Ir man g.gif taip sakė g.gif , bet ačiū Dievui pagaliau galiu bendrauti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 05 24, 13:57)
aha man irgi
jau galvojau, kad čia man bauda, kad šian biškį užsipuoliau Ievą-Pievą
išsigandau baisiai - jau maniau mirsiu, jeigu neprisijungsiu prie SM

hihihi.gif
Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant serverius (ar ką ten tvarkot ax.gif ), apie tai perspėti? Juk prieš Eurovizijos pusfinalį viršuje lapo mirgėjo kvietimas palaikyti mūsiškius, ar negalima tokiu pat būdu ir perspėti apie šiaip tvarkymus?
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 05 24, 15:50)
hihihi.gif
Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant  serverius (ar ką ten tvarkot ax.gif ), apie tai perspėti? Juk prieš Eurovizijos pusfinalį viršuje lapo mirgėjo kvietimas palaikyti mūsiškius, ar negalima tokiu pat būdu ir perspėti apie šiaip tvarkymus?

Pilnai pritariu.Labai negrazu is SM puses.Amzinai neveikiantis, apauges ikyriom reklamom forumas.Tai bent perspet galetumet. mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Ispejimas - geras dalykas:)
pritariu - rusiskuose forumuose gauni zinute i e-mail apie galimus sutrikimus - kas nevercia prisigalvoti "oi gal ka prisidirbau:) as juk cia dar naujoke..."
smile.gif
Atsakyti
Jo...ir man tas pats buvo doh.gif
Atsakyti
Aš irgi galvojau, kam ką pasakiau, kad meta iš forumo be perspėjimo blush2.gif
Atsakyti