Gal as ir ne i ta tema, bet...
Jauciuosi suvarzyta del sypseneliu skaiciaus kai atsakineju ar cituoju Raso kad jus daugiau ikelete sypseneliu nei leidzia SM administratorius. Tai kiek is viso ju gali buti mano zinutej
Visą pusdienį nepavyko patekti į šį puslapį, rašė, jog "šis meniu buvo išjungtas", nesvarbu ar bandžiau prisijungti, ar tik kaip svečias užsukti.
QUOTE(mildunux @ 2006 05 24, 11:17)
Visą pusdienį nepavyko patekti į šį puslapį, rašė, jog "šis meniu buvo išjungtas", nesvarbu ar bandžiau prisijungti, ar tik kaip svečias užsukti.
ir man tas pats buvo
Manes irgi neisileido... Puse dienos...
man irgi sake , kad neturiu teises skaityti forumo.
QUOTE(Salomeja @ 2006 05 24, 14:36)
aha man irgi
jau galvojau, kad čia man bauda, kad šian biškį užsipuoliau Ievą-Pievą
išsigandau baisiai - jau maniau mirsiu, jeigu neprisijungsiu prie SM
QUOTE(Salomeja @ 2006 05 24, 14:36)
Ir man taip sakė , bet ačiū Dievui pagaliau galiu bendrauti
QUOTE(Bajm @ 2006 05 24, 13:57)
aha man irgi
Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant serverius (ar ką ten tvarkot ), apie tai perspėti? Juk prieš Eurovizijos pusfinalį viršuje lapo mirgėjo kvietimas palaikyti mūsiškius, ar negalima tokiu pat būdu ir perspėti apie šiaip tvarkymus?
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 05 24, 15:50)
Ir iškart pasiūlymas SM- ar negalima būtų, tvarkant serverius (ar ką ten tvarkot ), apie tai perspėti? Juk prieš Eurovizijos pusfinalį viršuje lapo mirgėjo kvietimas palaikyti mūsiškius, ar negalima tokiu pat būdu ir perspėti apie šiaip tvarkymus?
Pilnai pritariu.Labai negrazu is SM puses.Amzinai neveikiantis, apauges ikyriom reklamom forumas.Tai bent perspet galetumet.
Ispejimas - geras dalykas:)
pritariu - rusiskuose forumuose gauni zinute i e-mail apie galimus sutrikimus - kas nevercia prisigalvoti "oi gal ka prisidirbau:) as juk cia dar naujoke..."
pritariu - rusiskuose forumuose gauni zinute i e-mail apie galimus sutrikimus - kas nevercia prisigalvoti "oi gal ka prisidirbau:) as juk cia dar naujoke..."
Jo...ir man tas pats buvo