Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(gielux @ 2006 10 17, 21:05)
sveiki  4u.gif . Kodėl man neleidžia skelbimų temoje prisegti paveikslėlio? Seniau viskas buvo gerai  blush2.gif . O dabar nėra browse mygtuko  doh.gif verysad.gif

AČIŪ mano problema išspręsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2006 10 18, 20:11)
Favorites klausimas Grožio skyrelyje jau sutvarkytas.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 16, 16:11)
Labai gaila, bet tokie forumo veiklos sutrikimai pasidarė labai dažni    doh.gif  verysad.gif      Ir užtrunka jie ilgokai, nors ir ne savaitgalis būna    unsure.gif      Tas nedžiugina ir neprideda forumui pliusų        unsure.gif
Kituose forumuose bent jau atsiprašoma vartotojų už sukeltus nepatogumus.....

Gal SM nesupyks, kad įkišiu savo trigrašį. Įsivaizduokite, kad turite kavinę veikainčią 24 val. per parą, kur visi ateina nemokamai pavalgyti. Ir jums už darbą mokama tik tuomet, kai ateina žmonės į kavinę, o atėjusieji dar priekaištauja, kad nepakankamai skanu, nors maistas ir nemokamai. Bet kad maistą gaminti, tai reikia jį ir paruošti ir pamiegoti, juk dirba žmonės. Na gal kvailas palyginimas, bet ką norėjau pasakyti, kad valdyti tokį forumą, t.y. tokį gigantišką kiekį informacijos nėra lengva. Jūs tikriausiai net nelabai įsivaizduojat kaip kas veikia. Bet supraskit, kad SM administracija nepasodins žmogaus sėdėti ir stebėti forumo darbo 24 val per parą. Kas tikrai gali pilną teisę rėkti, tai reklamų užsakovai, nes jie moka pinigus, o mes eiliniai- galim skųstis, bet ir džiaugtis kartu, kad turim tokią vietą, kur nemokamai galim tiek bendrauti, nes prižiūrėti ir valdyti tokį forumą kainuoja nemažai pinigų- mokėti už domeną, už serverį, už kiekvieną GB statinių duomenų, už duomenų srautus ir atlyginimą administratoriui.
Na esmė ne apie pinigus, tiesiog norėjau psakyti, kad ir čia dirba žmonės ir jie dirba 8 val. per parą, o ne 24 val. smile.gif
Atsakyti
aš tai nesuprantu tų žmonių, kurie verkšlena kad sm streikuoja, neveikia, neina prisijungti. nu nėjo prisijungti, tai atrask kitų darbų - šeima, vaikai, galiausiai knygą paskaityk.
va čia savaitgalį ir man nėjo prisijungti - a dariau problemą? nea, ėjau kitų darbų nudirbti biggrin.gif kol sm pradės veikti.
mes juk turim džiaugtis, kad apskritai SM yra, kad čia randam bendraminčių, surandam draugų, reikalingos informacijos, sm dėka skaniau gaminam valgyti ir t.t.

taip kad gerbiamosios, gerbkim SuperMamą, kuri stengiasi dėl mūsų 4u.gif
Atsakyti

O as manau sitas forumas ir skirtas tam, kad padetumem SM dirbantiems zmonems - tieisog parasom pastabas kas kur neveikia, nes perziurinet visas forumo klaidas adminui yra sunku.
Tiesiog palengvinam ju darba smile.gif
Du paskutinieji postai kazkokie lyriniai nukrypimai, manyciau, ir dar nelabai i tema...
Atsakyti
apie klaidas taip, galim rašyti, bet nepriekaištauti jog viiiisą savaitgalį nėjo prie sm prisijungti. vo čia tai doh.gif
Atsakyti
dažnai susiduriu su problema, kai spaudžiu atsakyti ir man labai dažnai meta klaidą, parėjus keletui minučių viskas susitvarko.

o savaitgaliais labai sunku išvis prisiregistruoti.
Atsakyti
doh.gif doh.gif Neduoda nei cituoti, nei zinuciu nuorodu deti
Lorati, ir man taip buna tada, kai as nepraejus vienai minutei bandau rasyti kita zinute ax.gif oks jau forumo nustatymas ir nieko cia nepadarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 10 19, 13:30)
doh.gif  doh.gif Neduoda nei cituoti, nei zinuciu nuorodu deti
Lorati, ir man taip buna tada, kai as nepraejus vienai minutei bandau rasyti kita zinute ax.gif oks jau forumo nustatymas ir nieko cia nepadarysi mirksiukas.gif

tai va būtent kad ne viena minutė būna praėjusi, vos tik prisijungiu spaudžiu atsakyti, man iškart meta klaidą, nors dar iki tol net nebuvau nieko rašiusi
Atsakyti
O aš antra diena kaip negaunu pranešimų į paštą apie naujus pasisakymus užziprenumeruotose forumo temose, kažin ar cia visi negauna? g.gif
Beje "+cituoti" pas mane irgi niekada neveikė unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti