Nesuprantu, ar čia man vienai ar visiems, jau kokią ketvirtą dieną neįmanoma naudotis forumu. Atsiverčiu temą, o tenai būna parašyta pačio pirmo puslapio žinutė ir užrašas: Posts in this topic kur surašyta visų žinučių pradžios ir tik po vieną žinutę galima peržiūrinėti
Kas čia yra?
Kas čia yra?
QUOTE(Kozete @ 2006 05 22, 09:24)
Nesuprantu, ar čia man vienai ar visiems, jau kokią ketvirtą dieną neįmanoma naudotis forumu. Atsiverčiu temą, o tenai būna parašyta pačio pirmo puslapio žinutė ir užrašas: Posts in this topic kur surašyta visų žinučių pradžios ir tik po vieną žinutę galima peržiūrinėti
Kas čia yra?
Kas čia yra?
Buvo atsakyta šios temos 4 psl.
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 21, 11:13)
Na, kai atsidarai tema virsuje kaireje buna "atsakyti" "nauja tema" ir man. tai ten pat tik siek tiek zemiau yra violetiniai "linijinis" "linijinis+" "standartinis" spustelk ant standartinio
QUOTE(Laimė @ 2006 05 22, 09:38)
Ma jau leido prisijungti Ačiū Supermamai
Mane, kai neveikė Laimė, prisijungusią kaip dalyvę SOS galima trinti
Mane, kai neveikė Laimė, prisijungusią kaip dalyvę SOS galima trinti
O man vis dar neleidzia
Atleiskit,kad trukdau (gal aš čia ko neišmanau) bet mano žinučių kiekis virš 100,o nuotraukyčių prisegti vis dar negaliu...
Negaunu zinuciu i az (ne visu), vietoj manes jas gauna kita Salne (be lietuvisku raidziu) , nors siuntejos sako, kad siuncia paspaudusios az po mano postu
Man kažkokia nesąmonė darosi. Paspaudus ant kokios temos, neužsikrauna puslapis iki galo.. Užsikrauna fonas, viršutinė ta lentelė su užrašu ir viskas. Toliau nebesikrauna. Tada spaudau pelę, sukinėju ratuką ir dažniausiai po kiek laiko pradeda toliau krautis.. taip vyksta tik SM puslayje, visi kiti inetiniai puslapiai vartosi normaliai
QUOTE(Night @ 2006 05 22, 14:41)
Man kažkokia nesąmonė darosi. Paspaudus ant kokios temos, neužsikrauna puslapis iki galo.. Užsikrauna fonas, viršutinė ta lentelė su užrašu ir viskas. Toliau nebesikrauna. Tada spaudau pelę, sukinėju ratuką ir dažniausiai po kiek laiko pradeda toliau krautis.. taip vyksta tik SM puslayje, visi kiti inetiniai puslapiai vartosi normaliai
Man irgi tas pats . Neužkrauna puslapio iki galo .
Ir aplamai labai stringa
Visi kas skundiesi, kad negali prisijungti ar kad AŽ nueina tokiam pat nikui, bet be liet. raidžių, patikrinkite ar vis dar turite tokią problemą.
Nematau savo parašo, jau senokai ...ir šiandien puslapis visas baltas? Jokios spalvinio lapo- balta , gerai, kad tekstas matosi...