Patieska.... Jau idejau, jau pavyko, nebereikia paaiskinimu
QUOTE(Airona @ 2006 10 16, 21:47)
Patieska.... Jau idejau, jau pavyko, nebereikia paaiskinimu
Tik dydis pas tave yra 100*100, o ne 120*140
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 10 16, 21:18)
Iš kompiuterio keliamiems logotipams tikrai galioja dydžio apribojimai. Tačiau keliant paveiksliuką iš interneto, jo dydis nėra ribojamas
fukuotukaf, va, pagaliau pasakei trumpai, aiskiai ir, svarbiausia teisingai! Patvirtinu, patikrinau, tiesa, ir kiti gali pasinaudoti nesivargindami. Dariau su avatarais ka norejau, viskas pavyko, kai keliau is interneto. Malonu, kai "pagauni technologija"...
Ir vel negaliu iskarto cituoti kelis postus, visas puslapis persikrauna ir nuvaziuoja zemyn. Leidzia atsakyti tik i viena posta
sveiki . Kodėl man neleidžia skelbimų temoje prisegti paveikslėlio? Seniau viskas buvo gerai . O dabar nėra browse mygtuko
Man tas pats . Siandien norejau ideti skelbima ir niekaip neradau kur prisegti nuotraukas . Greiciau pataisykite, please!!!
QUOTE(zabava @ 2006 10 17, 23:03)
Man tas pats . Siandien norejau ideti skelbima ir niekaip neradau kur prisegti nuotraukas . Greiciau pataisykite, please!!!
Prisegti nuotraukas galesi kai surinksi 100 zinuciu ( jei as neklystu)
norėjau paklaust, kodėl negaliu paskaityti kai kurių temų? rašo, kad "šis meniu buvo išjungtas".
Norėjau ir aš paklausti,kodėl dabar neleidžia perskaityti nei vieno posto?Ir kodėl tokios temos keistos?Nu ta prasme kažkokiom pakopom atsakymai išdėstyti ir jų neįmanoma perskaityti
QUOTE(chriss @ 2006 10 18, 17:48)
Norėjau ir aš paklausti,kodėl dabar neleidžia perskaityti nei vieno posto?Ir kodėl tokios temos keistos?Nu ta prasme kažkokiom pakopom atsakymai išdėstyti ir jų neįmanoma perskaityti
Apie tai jau kalbėta šioj temoj, keletą puslapių atgal
QUOTE(Patieška @ 2006 10 13, 22:38)
Šitą nesklandumą greičiausiai gali ištaisyti pati , tereikia nustatyti ne linijinį, o standartinį forumo rodymo būdą (temos viršuje pilkoje juostoje spustelėti ant užrašo "linijinis". Tai ne forumo sutrikimas.
QUOTE(Katu @ 2006 10 16, 16:03)
Labai norėčiau įsimetsi AVON ir Oriflame naujausias tamas i favorites, bet neleidžia arba nemoku.
Ten kur turėtų būti "Įtraukti/Pašalinti į Favorites" leidžia tik štai ką:
Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą
Gal yra kažkoks kitas būdas tai padaryt, tik aš nemoku?
Ten kur turėtų būti "Įtraukti/Pašalinti į Favorites" leidžia tik štai ką:
Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą
Gal yra kažkoks kitas būdas tai padaryt, tik aš nemoku?
Žinok, aš jau šito klausiu kokį mėnesį, bet jokios reakcijos Moderatoriai, aaaaauuuuuuuuuuuuuuu Aš suprantu jus užsiemę, bet gal vis dėlto sureguosi kažkaip.... kai pranešama apie kitas problemas, tai matau, kad atsako, o apie FAVOURITES'us grožio ir kosmetikos skyrelyje jokios reakcijos Nors paaiškinkit
Favorites klausimas Grožio skyrelyje jau sutvarkytas.