Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Hm, galetu kas paaiskinti, kas kaip ir kodel.. Ir as vakar visa vakara prasikankinau, vis klaida rode ir kad be teises esu prisijungti.. g.gif Naujas kompas, galvoju, kas nors uzblokuota ar ka.. bet jei jau daugeliui problemos, tai ne kompe esme matyt.. smile.gif
Atsakyti
Tai buvo laikinas forumo veiklos sutrikimas.
Sena klaida, kurios ištaisymas užtruko, kadangi buvo savaitgalis.
Atsakyti
Labai norėčiau įsimetsi AVON ir Oriflame naujausias tamas i favorites, bet neleidžia arba nemoku.
Ten kur turėtų būti "Įtraukti/Pašalinti į Favorites" leidžia tik štai ką:

Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą

Gal yra kažkoks kitas būdas tai padaryt, tik aš nemoku?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 10 16, 15:43)
Tai buvo laikinas forumo veiklos sutrikimas.
Sena klaida, kurios ištaisymas užtruko, kadangi buvo savaitgalis.

Labai gaila, bet tokie forumo veiklos sutrikimai pasidarė labai dažni doh.gif verysad.gif Ir užtrunka jie ilgokai, nors ir ne savaitgalis būna unsure.gif Tas nedžiugina ir neprideda forumui pliusų unsure.gif
Kituose forumuose bent jau atsiprašoma vartotojų už sukeltus nepatogumus.....
Atsakyti
Aš irgi vakar niekaip negalėjau suprast, kokiu būdu tas teises prisijungt praradau, vyrui pasiguodžiau, o tas tik apsidžiaugė, sako, tai bent pasimokyt laiko dabar turi, o tai vis nosį į supermamą įkišus sėdi doh.gif , bet gerai, kad visi nesklandumai jau baigės ir aš vėl galiu skaityti supermamos forumą smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 16, 17:11)
Labai gaila, bet tokie forumo veiklos sutrikimai pasidarė labai dažni    doh.gif  verysad.gif      Ir užtrunka jie ilgokai, nors ir ne savaitgalis būna    unsure.gif      Tas nedžiugina ir neprideda forumui pliusų        unsure.gif
Kituose forumuose bent jau atsiprašoma vartotojų už sukeltus nepatogumus.....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o cia dar toks kaltas turi jaustis kad tau sm neveikia ir isdrisai pasiskust doh.gif Truksta super mamoj PR'ciku, oi kaip truksta doh.gif
Atsakyti
ir vel idomus dalykai vyksta g.gif
bet cia tiek to, paskutiniu metu man didele problema darosi tos garsines reklamos.
neduok die garsas neisjungtas, tai shoko terapija garantuota. piktumas nerealus apima jei dar ir ka tik uzmigdyta vaika prikelia kitam kambary...
nu ne prie dusios man sitos terapines reklamos nors tu ka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 16 spalio 2006 - 18:38
QUOTE(anaid79 @ 2006 10 16, 16:33)
o tas tik apsidžiaugė, sako, tai bent pasimokyt laiko dabar turi, o tai vis nosį į supermamą įkišus sėdi  doh.gif  , bet gerai, kad visi nesklandumai jau baigės ir aš vėl galiu skaityti supermamos forumą  smile.gif .

ir aš šiokios tokios naudos apturėjau - bent jau nuo kompo atsiplėšiau, namus aptvarkiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2006 10 16, 17:03)
Labai norėčiau įsimetsi AVON ir Oriflame naujausias tamas i favorites, bet neleidžia arba nemoku.
Ten kur turėtų būti "Įtraukti/Pašalinti į Favorites" leidžia tik štai ką:

Sekti šią temą | Siųsti temą elektroniniu paštu | Spausdinti šią temą

Gal yra kažkoks kitas būdas tai padaryt, tik aš nemoku?

prieš dvi dienas ir aš šito klausiau, bet iki šiol jokio atsakymo g.gif
Atsakyti
[quote=primavera,2006 10 16, 19:30]
ir vel idomus dalykai vyksta g.gif
bet cia tiek to, paskutiniu metu man didele problema darosi tos garsines reklamos.
neduok die garsas neisjungtas, tai shoko terapija garantuota. piktumas nerealus apima jei dar ir ka tik uzmigdyta vaika prikelia kitam kambary...
nu ne prie dusios man sitos terapines reklamos nors tu ka g.gif
[/quote

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gal galetu ju ir nebuti? nors suprantama reklama....
Atsakyti
Dekui, Patieska, dar karta. Pasitikrinau savo norimo ideti avataro pletini - "gif", turetu tikti. Bet ne, nepriima. Po to man atejo i galva viena mintis, perziurejau forume esanciu avataru apimti. Na ir ka? Yra mazos apimties, t. y. tokie, kurie nevirsija taisyklese nurodyto dydzio. Bet yra ir didesniu, kurie TIKRAI NEITELPA I TAISYKLIU REIKALAVIMUS! mirksiukas.gif Bet jie ikelti, forumo dalyviai jais naudojasi. Puiku! Neturiu nieko pries, taip ir turetu buti. Todel nesuprantu, kas ir del ko mane uz nosies vedzioja del kazkokio avataro, kodel neleidzia ideti!?

(Noreciau sulaukti vistik instrukciju, kaip gi man isikelti ta savo avatariuka hihihi.gif mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2006 10 16, 21:04)
Dekui, Patieska, dar karta. Pasitikrinau savo norimo ideti avataro pletini - "gif", turetu tikti. Bet ne, nepriima. Po to man atejo i galva viena mintis, perziurejau forume esanciu avataru apimti. Na ir ka? Yra mazos apimties, t. y. tokie, kurie nevirsija taisyklese nurodyto dydzio. Bet yra ir didesniu, kurie TIKRAI NEITELPA I TAISYKLIU REIKALAVIMUS!  mirksiukas.gif Bet jie ikelti, forumo dalyviai jais naudojasi. Puiku! Neturiu nieko pries, taip ir turetu buti. Todel nesuprantu, kas ir del ko mane uz nosies vedzioja del kazkokio avataro, kodel neleidzia ideti!?

(Noreciau sulaukti vistik instrukciju, kaip gi man isikelti ta savo avatariuka  hihihi.gif  mirksiukas.gif )

Iš kompiuterio keliamiems logotipams tikrai galioja dydžio apribojimai. Tačiau keliant paveiksliuką iš interneto, jo dydis nėra ribojamas mirksiukas.gif
Atsakyti