Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Arktos @ 2006 10 14, 15:16)
Jau antra savaitė neleidžia skaityti forumų žinučių,o čia taip gera būdavo... unsure.gif  verysad.gif

Leidžia, greičiausiai tu irgi nusistačiusi ne "standartinį" forumo rodymo būdą.
Atsakyti
Sveiki,

noriu issiaiskinti, kodel man neleidziama ideti didesnes apimties savo avataro?
Atsakyti

Sveiki,

Na, gerai, didesnes negalima del kazkokiu priezasciu, tegu.... Bet kai apimti sumazinau, parase, kad as neturiu teisiu ideti si avatara! Prajuokinot!

O kokiu dar reikia teisiu?
Atsakyti
man irgi neina csiust zinuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2006 10 15, 00:49)

Tema apie avatarus štai čia
http://www.supermama...?showtopic=2008
Atsakyti
Aciu, Patieska, bet paaiskink, jei gali dar viena dalyka apie tas teises, man juk parase, kad as teisiu neturiu isideti avatara. Nieko nesuprantu, apie kokias teises cia kalba, ir prajuokino, ir legvai pribloske mirksiukas.gif , nes tokio atsakymo nesitikejau mirksiukas.gif ir nesuprantu, ko is manes nori.....
Atsakyti
Gal tiesiog paveikslėlis buvo su netinkamu plėtiniu...t.y.ne jpeg, gif ar pan. Tiesiog ne visokie forume tinka. O šiaip man asmeniškai lengviausia norimą paveikslėlį įsikelt į kokį internetinį albumą ir iš ten kelt nurodžius atitinkamus pikselius. T.y. ne per "browse", o per "Įveskite logotipo nuorodą" funkciją nurodant aukštį ir plotį.
Atsakyti
KAS SIANDIEN BUVO ATSITIKE FORUMUI??? Ilgai negalejau suprasti ar cia tik manes vienos neileidzia ar SM serveriui kazkas negerai...
Atsakyti
Paskutiniu metu iškyla nebepirmąkart ir man problemų. Prieš porą dienų pats atsijungė,skaitinėjant po forumą-labas, svety-rašo, o pabandžius prisijungti niekaip nepripažino slaptažodžio.Turėjau keisti doh.gif O šiandie nuo pietų neįleido į Forumą-vis įvyko klaida,kreipkitės į pagalbos failos-šiuos paspaudus,vėl klaidos pranešimas.Ir taip visur.. Buvau labai pasimetus blink.gif
Atsakyti
Šian visą vakarą nėjo prisijungt prie SM, matyt kokie pertvarkymai vyko g.gif
Atsakyti
ir as negalejau verysad.gif prisijungti.supermama buvo luzus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2006 10 15, 23:05)
Paskutiniu metu iškyla nebepirmąkart ir man problemų. Prieš porą dienų pats atsijungė,skaitinėjant po forumą-labas, svety-rašo, o pabandžius prisijungti niekaip nepripažino slaptažodžio.Turėjau keisti  doh.gif  O šiandie nuo pietų neįleido į Forumą-vis įvyko klaida,kreipkitės į pagalbos failos-šiuos paspaudus,vėl klaidos pranešimas.Ir taip visur.. Buvau labai pasimetus blink.gif

Pas man irgi tas pats, vakar net isgasdino biski: raso, kad neturiu teisiu skaityti si foruma, nu blin, galvoju kas cia daba ir taip visa sekmadieni, o vaiku tai nemie nebuvo verysad.gif ir tiek laisvo laiko buvo, verysad.gif verysad.gif oi negeri dalykeliai dedasi. verysad.gif verysad.gif verysad.gif tik vat idomu kodel? dar is pradziu maniau kad mano internetas kazkokias nesamones daro, bet matau, kad ne - tai butu idomu zinot kodel taip vyksta... o as vakar vos taip nepadariau bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti