TAS FORUMO LŪŽINĖJIMAS NE TIK KAD NEJUOKINGA, BET IR NUOSTOLINGA
Žiūrėkite, ką radau viename interneto puslapių:
Jurga
Padekite ir patarkite. Kaip elgtis su internetine svetaine http://www.supermama.lt , kuri nuolat luzineja. Dazniausiai pusdieniui arba kas kelios minutes. Mes sumokejome uz reklama, o naudos - jokios. Tik nuostoliai. Patarkite.
Na, ir visokie patarimai - jei visų pinigų nesumokėjote, tai ir nemokėkite, ir pan.
Gal forumo dalyviai kažkokiu būdu galėtų pagerinti jo darbą? ar yra kas nors mūsų rankose, ar nieko?
QUOTE(Auges @ 2006 10 12, 06:39)
Jei virdžinija neparašytų, galiu aš, skaičiau tai, tačiau tie komentarai daugiau nei metų senumo Būtent šis 2005 01 19
Laba diena , noriu paklausti kodėl taip ilgai puslapiai kraunasi (5-10min).Anksčiau tokių problemų lyg ir nebuvo Nelabai aš gaudausi kompe
QUOTE(saulelyte @ 2006 10 12, 07:19)
Jei virdžinija neparašytų, galiu aš, skaičiau tai, tačiau tie komentarai daugiau nei metų senumo Būtent šis 2005 01 19
gal tu ir teisi, bet šiandien tos info nebeatkapstau pasižiūrėti
Labas,
Vis dar neduoda skaityti pasisakymu. Jau antra savaite, niekas nepadeda, nei perkrovimas, nei isnaujo kai persiregistruoju.
Tikiuosi, kad parasysit ka daryti i az, nes cia negaliu perskaityt.
Vis dar neduoda skaityti pasisakymu. Jau antra savaite, niekas nepadeda, nei perkrovimas, nei isnaujo kai persiregistruoju.
Tikiuosi, kad parasysit ka daryti i az, nes cia negaliu perskaityt.
Neduoda skaityti žinučių.Ir taip jau visa savaitė.Pirmą tik paskelbtą temą galiu perskaityti, o kitų neduoda.
Tikiuosi nesklandumai bus ištaisyti.
kodėl forume "grožis ir sveikata" subforume "Kosmetikos gamintojai" nebeina temų įsidėti į favoritus?
QUOTE(lolakola @ 2006 10 13, 14:20)
Neduoda skaityti žinučių.Ir taip jau visa savaitė.Pirmą tik paskelbtą temą galiu perskaityti, o kitų neduoda.
Šitą nesklandumą greičiausiai gali ištaisyti pati , tereikia nustatyti ne linijinį, o standartinį forumo rodymo būdą (temos viršuje pilkoje juostoje spustelėti ant užrašo "linijinis". Tai ne forumo sutrikimas.
Jau antra savaitė neleidžia skaityti forumų žinučių,o čia taip gera būdavo...