Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

TAS FORUMO LŪŽINĖJIMAS NE TIK KAD NEJUOKINGA, BET IR NUOSTOLINGA

Žiūrėkite, ką radau viename interneto puslapių:

Jurga

Padekite ir patarkite. Kaip elgtis su internetine svetaine http://www.supermama.lt , kuri nuolat luzineja. Dazniausiai pusdieniui arba kas kelios minutes. Mes sumokejome uz reklama, o naudos - jokios. Tik nuostoliai. Patarkite.

Na, ir visokie patarimai - jei visų pinigų nesumokėjote, tai ir nemokėkite, ir pan. blink.gif

Gal forumo dalyviai kažkokiu būdu galėtų pagerinti jo darbą? ar yra kas nors mūsų rankose, ar nieko? g.gif
Atsakyti
Virdzinija, kuriam puslapyje buvo šis pasisakymas?
Gali man į až parašyt.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 10 12, 06:39)
Virdzinija, kuriam puslapyje buvo šis pasisakymas?
Gali man į až parašyt.

Jei virdžinija neparašytų, galiu aš, skaičiau tai, tačiau tie komentarai daugiau nei metų senumo g.gif Būtent šis 2005 01 19 4u.gif
Atsakyti
Laba diena , noriu paklausti kodėl taip ilgai puslapiai kraunasi (5-10min).Anksčiau tokių problemų lyg ir nebuvo unsure.gif Nelabai aš gaudausi kompe blush2.gif
Atsakyti
Man asmeniškai puslapiai kraunasi normaliu greičiu. Kaip ir visada, pabandykite savo kompiuterį pasitikrint dėl virusų ir išvalyt laikuns interneto failus.
Atsakyti
Jau trečia diena išsidirbinėja a.ž.: aš vakare ištrinu žinutes, o ryte 10 paskutinių stebuklingu būdu sugrįžta. Ištrinu- sugrįžta...Tiesa, prie naujų žinučių jos nepriskaičiuojamos. Čia laikina, ar jau pradėti jaudintis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyte @ 2006 10 12, 07:19)
Jei virdžinija neparašytų, galiu aš, skaičiau tai, tačiau tie komentarai daugiau nei metų senumo  g.gif  Būtent šis 2005 01 19  4u.gif

gal tu ir teisi, bet šiandien tos info nebeatkapstau pasižiūrėti book.gif
Atsakyti
Labas,
Vis dar neduoda skaityti pasisakymu. Jau antra savaite, niekas nepadeda, nei perkrovimas, nei isnaujo kai persiregistruoju.
Tikiuosi, kad parasysit ka daryti i az, nes cia negaliu perskaityt.
Atsakyti
Neduoda skaityti žinučių.Ir taip jau visa savaitė.Pirmą tik paskelbtą temą galiu perskaityti, o kitų neduoda.
Tikiuosi nesklandumai bus ištaisyti.

Atsakyti
kodėl forume "grožis ir sveikata" subforume "Kosmetikos gamintojai" nebeina temų įsidėti į favoritus?
Atsakyti
QUOTE(lolakola @ 2006 10 13, 14:20)
Neduoda skaityti žinučių.Ir taip jau visa savaitė.Pirmą tik paskelbtą temą galiu perskaityti, o kitų neduoda.
Tikiuosi nesklandumai bus ištaisyti.

Šitą nesklandumą greičiausiai gali ištaisyti pati wink.gif , tereikia nustatyti ne linijinį, o standartinį forumo rodymo būdą (temos viršuje pilkoje juostoje spustelėti ant užrašo "linijinis". Tai ne forumo sutrikimas.
Atsakyti
Jau antra savaitė neleidžia skaityti forumų žinučių,o čia taip gera būdavo... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti