Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(shiduh000 @ 2006 10 06, 14:59)
Ne, as negavau jokios zinutes is SM ar is jusu.Mano el.pastas veikia , nusiskundimu neturiu.Nezinau ar tai imanoma, bet gal yra budas ir zinute nukreipiama kazkur kitur, todel manes nepasiekia.Alternatyvus el.pasto adresas yra ***

Kaip galeciau uzdaryti abi saskaitas jusu svetaineje?
Juolab kad negunu nei naujo slatazodzio , be to radusi rugsejo 15 dienos zinute savo el.paste, paspaudziau linka ir automatiskai buvau nukreipta i naujaja laikinaja saskaita - reiskia jos kazkokiu budu yra sujugtos.Negana to, kiekviena karta prisijungus naujuoju laikinuoju vardu ir atsijungus, su nuostaba kita diena randu save prisijungusia.Zinoma, kad tai sutaupo laiko, bet matomai kazkas neveikia, del ko tikrai daugiau sau nebesuksiu galvos.Tad tik dar karta prasau - istrinti abi saskaitas.Dekinga is anksto
IRENA
Atsakyti
Man daznai nepasispaudzia sypseneles is to "rodyti viska" meniu doh.gif spaudyk nespaudes bet zinuteje jie neatsiranda doh.gif tenka kopijuoti ir delioti kaskarta savarankiskai doh.gif su sypsenelemis pagrindiniame zinutes rasymo puslapyje taip neatsitinka blink.gif
Atsakyti
siandien kiekviena karta prisijungiat prie Sm vis rodo pranesima" privalote ivesti vartotojo varda" nors neatsijungiau ir nicka virsui rodo g.gif nueini i favaritus ar dar kur viskas ciki piki veikia ...
Atsakyti
Seku vienos temos žinutes ir gaunu pranešimus į el paštą. Tik kartais aš tuos pranešimus dvigubai gauna blink.gif t.y. žinučių dvigubai ar net trigubai daugiau nei naujų pasisakymų forume... pranešimai ateina lietuvių ir anglų kalbomis, tai gal nuo kiekvieno naujo pasisakymo po du pranešimus gaunu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 07 spalio 2006 - 22:22
Tai visgi kodėl aš negaliu Grožio ir kosmetikos temų įkelti į favourite'sus verysad.gif Vis laukiu ir laukiu atsakymo verysad.gif
Atsakyti
Antra diena negaliu atversti "Kotraceptinės priemonės".
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2006 10 10, 06:19)
Antra diena negaliu atversti "Kotraceptinės priemonės".

Matyt moderatoriai nusprendė, kad metas planuot 2.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Kokią klaidą meta?
Tam kad adminai pažiūrėtų, reikia žinot kokią klaidą meta.

(Bet dažnai tai nepriklauso nuo forumo, dažniausiai tokios klaidos būna dėl vartotojų kompiuterių kaltės.)
Atsakyti
Rodo baltą ekraną ir psio.
Atsakyti
Man ir kokia savaitę neatidarinėjo,kai kurių temų.T.y.išmesdavo,kad įvyko klaida ir t.t.Nu dabar nei vienos temos atidaryti negaliu.Gal kas gali padėti?Jei kaip čia rašo gali būti blogai su kompu,tai kas blogai?Gal yra čia gudrių žmonių ,padėkit.
Atsakyti
Pabandykite prisijungti iš kito kompiuterio (tėvų, draugų, ar interneto kavinės) ar irgi neleidžia atidarinėti temų?
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2006 10 08, 00:41)
Tai visgi kodėl aš negaliu Grožio ir kosmetikos temų įkelti į favourite'sus verysad.gif  Vis laukiu ir laukiu atsakymo verysad.gif

Aš irgi norėčiau įsimets porą temų iš Grožio ir kosmetikos į favourites, bet neleidžia...
Atsakyti