Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(shiduh000 @ 2006 10 05, 15:04)
Sveiki, noriu suzinoti kas atsitiko su mano saskita ir mano vardu MamaLupa.Negaliu prisijungti , o ir atsako i savo 2 uzklausimus vis nesulaukiu.Pirmiausia dingo mano avataras, o veliau ir informacija, ir tarpe viso to, negaliu prisijungti.I slaptazodzio pakeitima negaunu jokios zinutes.Gal kas zinote atsaka i sia paslapti?  biggrin.gif  Dekinga is anksto

gali būti, kad kažkas įlindo į tavo sąskaitą (sužinojęs slaptažodį?), ištrynė duomenis ir pakeitė el. pašto adresą, dėl to slaptažodžio priminimo negauni verysad.gif jis yra išsiunčiamas, bet neaišku į kur doh.gif čia jau nieko negalima padaryti, nebent kokia gera moderatorė duotų naują slaptažodį tau asmeniškai, į naujai sukurto vardo a.ž. unsure.gif
Atsakyti
Virdzinija, čia ne tas atvėjis.
Atsakyti
as jau 4 diena negaliu paskaityti temos -daiktai i gimdymo namus-paskutiniu puslapiu.ismeta,kad pagalbos reikia ieskoti pagalbos failuose.
Atsakyti
Kokį klaidos pranešimą meta? (raudonam fone)

Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2006 10 05, 20:49)
Jau rasiau,bet pasikartosiu.Negaliu jau 3-4dienos perziuret temu,pastoviai ismeta,kad neranda kai kuriu failu arba tema buvo perkelta ar istrynta.nors taip nera.kartais neleidzia parasyt AZ arba i ji isvis neileidzia.ir vel pastoviai esu atjunginejama.

Čia greičiausiai yra jūsų kompiuterio problema. Pabandykit išsivalyti visus laikinus interneto failus. Prisijunkite prie forumo išnaujo.

Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2006 10 05, 21:21)
Ir dar norejau paklausti,kodel negaliu perziureti standartini teksta?iejus i tema paspaudziu standartini atidaro pirma puslapi,o jei nori perziuret sekanti vel rodo linijini.

Gal būt jūsų naršyklėje nustaytas aukštas apsaugos lygys, ir nepraleidžia "cockies", t.y. kompas neatsimena, kad jūs nusistatėt standartinį rodymo būdą.
Atsakyti
taip,raudonam fone,kad ivyko klaida...
Atsakyti
Pabandyk paspaust refresh, arba ctrl+F5

Kelintą puslapį paskutinį matai?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 10 06, 06:52)
Virdzinija, čia ne tas atvėjis.

Tad ka galeciau, o gal tureciau daryti, kad susigrazinciau savo saskaita? Jei to padaryti negalima del bet kokiu priezasciu, noreciau tada viesai pareiksti, kad nesu atsakinga uz bet koki pasisakyma, jei toks atsirastu mano vardu...nes negaliu prisijungti , o tuo paciu ir rasyti !!!
Atsakyti
QUOTE(shiduh000 @ 2006 10 06, 14:31)
Tad ka galeciau, o gal tureciau daryti, kad susigrazinciau savo saskaita? Jei to padaryti negalima del bet kokiu priezasciu, noreciau tada viesai pareiksti, kad nesu atsakinga uz bet koki pasisakyma, jei toks atsirastu mano vardu...nes negaliu prisijungti , o tuo paciu ir rasyti !!!

Aš Jums vakar dar kartą išsiunčiau jūsų el.paštu laišką su nauju slaptažodžiu.
Ar Jūs jį gavote?
Man į el.paštą jis negryžo.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 10 06, 14:45)
Aš Jums vakar dar kartą išsiunčiau jūsų el.paštu laišką su nauju slaptažodžiu.
Ar Jūs jį gavote?
Man į el.paštą jis negryžo.

Ne, as negavau jokios zinutes is SM ar is jusu.Mano el.pastas veikia , nusiskundimu neturiu.Nezinau ar tai imanoma, bet gal yra budas ir zinute nukreipiama kazkur kitur, todel manes nepasiekia.Alternatyvus el.pasto adresas yra ***
Atsakyti
tas pats,ismeta rausva puslapi.
Atsakyti
man irgi ismeta ta pati g.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
negaliu skaityti labai daug temu paskutiniu puslapiu,meta rausva puslapi ir viskas
Atsakyti