Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Auges @ 2006 09 25, 06:04)
AŽ jau turėtų veikt. Patikrinkit.

jau viskas veikia thumbup.gif
Atsakyti
O man iš visų temų pradingo favoritai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2006 09 25, 09:09)
Sveiki!!! Gal kas nors cia dar lankosi g.gif  Man kilo problemele su favourite'ais g.gif  Visuose temuose rodo Įtraukti/Pašalinti Favorites, o Grožio ir kosmetikos skyrelyje ne.  unsure.gif  Kodėl taip yra? Ar gali buti favourite'su limitas? Bet kodel kitur yra tokia galimybe? Help!!! Radau idomiu temu, bet negaliu ju irasyti i favourite'sus. Aciu 4u.gif

atėjau to pačio klausimo parašyt 4u.gif
laukiam atsakymo
Atsakyti
Šiandien 2 kartus bandžiau paskelbti naują temą Skelbimai/Kita, abu kartus permeta į temą su šviežiausiu atsakymo, o manosios neskelbia - kodėl ?
Atsakyti
Pasenusi Maximos reklama biggrin.gif Tiksliau: atsidarius NAUJA, bet afisoje blykcioja anos savaites g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerile: 27 rugsėjo 2006 - 10:03
kartais paspaudus atsakyti, išmeta iš forumo. matyt dar problemų yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2006 09 28, 19:38)
kartais paspaudus atsakyti, išmeta iš forumo. matyt dar problemų yra  g.gif

Ir man tas pats vakar buvo.
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2006 09 25, 09:09)
Sveiki!!! Gal kas nors cia dar lankosi g.gif  Man kilo problemele su favourite'ais g.gif  Visuose temuose rodo Įtraukti/Pašalinti Favorites, o Grožio ir kosmetikos skyrelyje ne.  unsure.gif  Kodėl taip yra? Ar gali buti favourite'su limitas? Bet kodel kitur yra tokia galimybe? Help!!! Radau idomiu temu, bet negaliu ju irasyti i favourite'sus. Aciu 4u.gif

pas mane lygiai tas pats
Atsakyti
Kažkaip pas mane vis dar neįmanoma įtraukti Grožio ir kosmetikos temų į favourite'sus verysad.gif
Atsakyti
Pas mane vis dar ta pati problema - atidarius Favorites, rodo tuščią baltą lapą ...
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2006 09 28, 18:38)
kartais paspaudus atsakyti, išmeta iš forumo. matyt dar problemų yra  g.gif

Man irgi taip daznai buna. Arba parasau atsakyma, spaudziu atsakyti ir tada raso, kad neturiu teises to daryti...
Atsakyti
Norejau paklausti, kodel mane rodo visa laika atsijungusia. Nors beveik visa diena sedziu SM?
Atsakyti