Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Tikriausiai visoms tas pats unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camile: 24 rugsėjo 2006 - 19:27
QUOTE(Camile @ 2006 09 24, 20:24)
Tikriausiai visoms tas pats  unsure.gif

aš irgi negaliu,kada sutvarkis???????? verysad.gif
Atsakyti
Kada sutvarkys manau pranes nes dabar negaliu prieit prie az blogai sad.gif
Atsakyti
Kažkoks nesusipratimaks su tom reklamom - kuo toliau, tuo blogiau doh.gif Kažką dirbinėju savo darbe, atsivertusi SM puslapį, kad užbaubs filmo reklama su visa muzika mega_shok.gif reklamininkai kaip netingi braunasi į skaitytojų smegenis gun_rifle.gif
Atsakyti
man neleidzi issiust asmenine zinute blink.gif kodel????
Atsakyti
Atsiprasau ar galit kas nors man paaiskinti, kodel man neatidaro laisko, o ismeta vat ka... http://www.supermama...in&MSID=1486250

mySQL query error: SELECT m.id,m.name,m.mgroup,m.email,m.joined,m.posts, m.last_visit, m.last_activity,m.login_anonymous,m.title,m.hide_email, m.warn_level, m.warn_lastwarn,
g.g_id, g.g_title, g.g_icon, g.g_dohtml,
me.msnname,me.aim_name,me.icq_number,me.signature, me.website,me.yahoo,me.location, me.avatar_location, me.avatar_type, me.avatar_size,
mt.*, msg.*
FROM ibf_message_topics mt
LEFT JOIN ibf_message_text msg ON (mt.mt_msg_id=msg.msg_id)
LEFT JOIN ibf_members m ON (mt.mt_from_id=m.id)
LEFT JOIN ibf_groups g ON (g.g_id=m.mgroup)
LEFT JOIN ibf_member_extra me ON (me.id=m.id)
WHERE mt.mt_id=1486250 AND mt.mt_owner_id=34760

mySQL error: Table './superma_inv203/ibf_message_topics' is marked as crashed and should be repaired
mySQL error code:
Date: Sunday 24th of September 2006 11:33:25 PM

nezinau gal ka netaip padariau? as cia dar naujoke blush2.gif ar cia mano internetas kazkur grybauja?
gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Aš negaliu perskaityti žinučių blink.gif
Atsakyti
AŽ jau turėtų veikt. Patikrinkit.
Atsakyti
Sveiki!!! Gal kas nors cia dar lankosi g.gif Man kilo problemele su favourite'ais g.gif Visuose temuose rodo Įtraukti/Pašalinti Favorites, o Grožio ir kosmetikos skyrelyje ne. unsure.gif Kodėl taip yra? Ar gali buti favourite'su limitas? Bet kodel kitur yra tokia galimybe? Help!!! Radau idomiu temu, bet negaliu ju irasyti i favourite'sus. Aciu 4u.gif
Atsakyti
jau viskas veikia
Atsakyti
Ir pas mane veikia thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camile: 25 rugsėjo 2006 - 08:21
QUOTE(Auges @ 2006 09 23, 21:45)
Jeigu nustatytas naršyklėje aukštas apsaugos lygis, kuris blokuoja visus "coockies", naršyklė "neprisimena" tavo nustatymų.
Dėl draudimo skelbt temas: yra tam tikros temos keliuose skyreliuose, kurios užprogramuotos taip, kad jose gali būti tik vienas atsakymas, šios temos yra Konsultacijų skyreliuose - ten nariai negali skelbt atsakymų. Bet apie tai plačiau parašyta "Dažniausiai užduodamų klausimų" skyrelyje.
Munika, pasiskatyk šios temos bent du paskutinius puslapius, buvo rašyta, jog buvo vykdomi darbai forume, dėl kurių jis laikinai neveikė. Tikimės, kad tie darbai užtikrins sklandų forumo darbą.

Labutis.jau viskas veikia.aciu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti