Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(<<Eglužėlė>> @ 2006 05 20, 14:06)
Man tas pats drinks_cheers.gif  verysad.gif  Negaliu senu nick registruotis, rašo, kad blogas slaptažodis, nors jis tikrai geras doh.gif

Mano anas nick buvo Eglužėlė... Help help.gif

as jau trecia diena laukiu kad kas sutaisyti sita dalyka.. bet kol nes net jokio paguodziancio sakinio is Supermamos negavau.. schmoll.gif
Atsakyti
O aš kelias dienas kai prisijungdavau nematydavau nei vieno forumo tik forumo statistiką kuri yra apačioje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 05 20, 13:35)
O aš kelias dienas kai prisijungdavau nematydavau nei vieno forumo tik forumo statistiką kuri yra apačioje verysad.gif

ir pas mane taip pat+blogas slaptaziodis g.gif
Atsakyti
blink.gif blogiausia,rodos,man .visai svepla palikau.lyg be dantu lotuliukas.gif
z s pauksciuku nera e a nosiniu ir tasku , is az neisiunciu laisku ,o kaip katik paaiskejo,isiunciu,bet ne visi gauna
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2006 05 19, 19:36)
Man nuėjus į bet kurią temą atidaro pačia pirmą tos temos žinutę, o kitū tik pavadinimai stulpėlių išvardinti pagal datą, kažkokia nesamonė, kad perskaityti tema, reikia kiekviena žinutė atskirai atidarinėti 4u.gif ar taip ir pastoviai bus 4u.gif

Sveikute,esu naujoke,bet neduoda man net prisistatyti.kaip tai padaryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga mamute @ 2006 05 20, 18:59)
Sveikute,esu naujoke,bet neduoda man net prisistatyti.kaip tai padaryti?  blush2.gif

Sveika Laiminga mamute prisistatyti gali ČIA
Atsakyti
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 19, 19:54)
Samta, paspausk STANDARTINIS nes tu tiesiog kitoki ziurejimo "rezima" pasidarei.

Aš nieko nedariau man taip automatiškai išmetė, ir iki šiol taip yra neįmanoma nieko paskaityti blink.gif žiūrėjau nustatymose viskas lygtais tvarkoj yra. Gal ne ten kažką žiūriu? please help 4u.gif
Atsakyti
z s pauksciuku nera e a nosiniu ir tasku

Čia kompo problema, ne SM unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2006 05 21, 03:08)
Aš nieko nedariau man taip automatiškai išmetė, ir iki šiol taip yra neįmanoma nieko paskaityti blink.gif žiūrėjau nustatymose viskas lygtais tvarkoj yra.  Gal ne ten kažką žiūriu? please help 4u.gif

Na, kai atsidarai tema virsuje kaireje buna "atsakyti" "nauja tema" ir man. tai ten pat tik siek tiek zemiau yra violetiniai "linijinis" "linijinis+" "standartinis" spustelk ant standartinio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2006 05 20, 01:06)
O manes irgi daznai nerodo, kad prisijungusi.  Ir kai kurie puslapiai labai jau letai verciasi blink.gif .

Lygiai tą pati galiu ir aš pasakyti.
Atsakyti
AŽ išsiunčiu,bet gauna ne visi verysad.gif ,nors rodo, kad nusiųsta be problemų...Vienam žmogui jau trečiąkart rašau, pagalvos,kad piktybiškai neatsakinėju blink.gif
Atsakyti
Labai dažnai nerodo tarp skaitančių temą, nors nesu užsislaptinus, ir lemputė žalia. Matau: "skaitančių temą 0" lotuliukas.gif
Atsakyti