Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Ačiū, prenumeratas ištryniau. Bet nesuprantu, kokiu būdu aš jas "užsiprenumeravau" blink.gif - tokiu laiku, kuris buvo nurodytas kaip prenumeratos laikos, mano kompas buvo išjungtas blink.gif

O Favorites man vistiek nerodo, atidaro tuščią lapą. Kodėl?
Atsakyti
Kodel mane pastoviai atjunge?ieinu i foruma,prisijungiu,randu norima tema noriu ten parasyti sms ir ismeta kad as neprisijungus.arba jau parasau SM ir ismeta kad ivyko klaida ir as neturiu teisiu skelbt ats sioje temoje.
ar as ka ne taip darau?esu dar naujokas ir kompe nelabai gal gaudausi blush2.gif bet jau nervint pradejo ax.gif padekite prasau 4u.gif
ir dar kaip padaryti kad visada butu linijinis tekstas?kad nereiktu pastoviai spaudinet blush2.gif
Atsakyti
Spėju, kad klausi apie standartinį, o ne linijinį - toki atveju papaust viršuj dešinėj ant užrašo "standartinis"...
Atsakyti
Man Bendraamžių neatidaro unsure.gif išmeta lentelę kažkokią g.gif

tik parašiau ir viskas tvarkoje blush2.gif matyt šiaip kažkoks trumpalaikis nesklandumas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyte: 21 rugsėjo 2006 - 09:13
Uzstrigo Naujokiu burelis (Sportas ir dietos). Neatidaro paskutinio puslapio ir neleidzia rasyti atsakymu unsure.gif
Atsakyti
Jau viskas tvarkoje
Atsakyti
Sveikutes!

SOS!!! Reikalinga Klaipėdoje auklė 2m. 3mėn. berniukui. Gal kas galite rekomenduoti?
Atsakyti
Ir aš noriu paklaust. Kodėl visą laiką įeinant į SM turiu prisijungti g.gif Ko čia mane atjunginėjat g.gif Anksčiau taip nebuvo schmoll.gif Užkniso jau mad.gif
Kai pagaliau prisiloginu,rodo tuščius favoritus. Visos temos ir žinutės skaitytos, kurių net nemačiau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Ar prisijungdama pažymėjai "Prisiminti mane"? Kitą kartą jungdamasi nuimk ir uždėk varnelę dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 09 21, 14:21)
Ar prisijungdama pažymėjai "Prisiminti mane"? Kitą kartą jungdamasi nuimk ir  uždėk varnelę dar kartą.

Tai kad ta varnelė visą laiką yra.
Bandysiu perjungt.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 09 21, 14:26)
Tai kad ta varnelė visą laiką yra.
Bandysiu perjungt.

Kompą reik tvarkyti mirksiukas.gif Per daug apaugų pridėta, tai ir saugo tave nuo visokių hakerių ph34r.gif
Atsakyti
o man nepatinka, kai temą įsidedu į favoritus, tai turėtų vėl grąžinti į tą pačią skaitomą temą, o išmeta į pagrindinį forumo puslapį. žinau kad taip nebūdavo ankščiau
Atsakyti