Ačiū, prenumeratas ištryniau. Bet nesuprantu, kokiu būdu aš jas "užsiprenumeravau" - tokiu laiku, kuris buvo nurodytas kaip prenumeratos laikos, mano kompas buvo išjungtas
O Favorites man vistiek nerodo, atidaro tuščią lapą. Kodėl?
Kodel mane pastoviai atjunge?ieinu i foruma,prisijungiu,randu norima tema noriu ten parasyti sms ir ismeta kad as neprisijungus.arba jau parasau SM ir ismeta kad ivyko klaida ir as neturiu teisiu skelbt ats sioje temoje.
ar as ka ne taip darau?esu dar naujokas ir kompe nelabai gal gaudausi bet jau nervint pradejo padekite prasau
ir dar kaip padaryti kad visada butu linijinis tekstas?kad nereiktu pastoviai spaudinet
ar as ka ne taip darau?esu dar naujokas ir kompe nelabai gal gaudausi bet jau nervint pradejo padekite prasau
ir dar kaip padaryti kad visada butu linijinis tekstas?kad nereiktu pastoviai spaudinet
QUOTE(Auges @ 2006 09 21, 14:21)
Ar prisijungdama pažymėjai "Prisiminti mane"? Kitą kartą jungdamasi nuimk ir uždėk varnelę dar kartą.
Tai kad ta varnelė visą laiką yra.
Bandysiu perjungt.
QUOTE(jėga @ 2006 09 21, 14:26)
Kompą reik tvarkyti Per daug apaugų pridėta, tai ir saugo tave nuo visokių hakerių
o man nepatinka, kai temą įsidedu į favoritus, tai turėtų vėl grąžinti į tą pačią skaitomą temą, o išmeta į pagrindinį forumo puslapį. žinau kad taip nebūdavo ankščiau