Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Indula @ 2006 09 15, 10:16)
Man irgi, visai neleidžia įeiti i temas doh.gif .Nors matau, kad pokalbis joje vyksta, nes kažkaip kvailai išmeta pokalbių eilutes.Taikodėl vieniems normaliai, o kitiems šitaip?Draugės klausiau, sako pas mane viskas gerai, normaliai verčiu pslp blink.gif .Noriu skaityti SM g.gif  unsure.gif

Į šį klausimą jau begalę kartų buvo atsakyta ir šioje temoje:

QUOTE(Auges @ 2006 05 27, 18:12)
Tau tereikia pasirinkti standartinį temos išdėstymo būdą, vietoj dabar nustatyto linijinio. (mėlynam fone temos pavadinimas iš dešinės, o iš kairės Linijinis, Standartinis, Linijinis+ - pasirenki standartinį)

Papildyta:
QUOTE(jauesanti @ 2006 09 14, 19:38)
taigi. vakar parašiau užklausą o šiandien niekur nerandu to savo klausimo  g.gif

Kokią užklausą ir kur parašei? Jeigu kalba eina apie temą Darželių skyrelyje. Tai ji yra vietoj. Ją galima surast ir per tavo valdymo skydą, spaudžiant nuorodą "Rasti dalyvio žinutes" arba "Rasti dalyvio temas"
Papildyta:

QUOTE(Pasaulyte @ 2006 09 14, 20:59)
Kazkokia nesamone su SM  doh.gif kada pagaliau ji nestreikuos g.gif

Viena žinute aukščiau :

QUOTE(sysadmin @ 2006 09 14, 16:50)
Gerb. Supermamos  nestuke.gif

Informuojame, jog jau pradėti forumo optimizavimo darbai, dėl kurių šią ir ateinančią savaitę dar bus trumpalaikių sutrikimų, bet atlikus visus suplanuotus darbus tikimės visiškai sklandaus veikimo ir malonaus Jūsų naršymo.

Todėl labai prašome Jūsų kantrybės ir supratingumo - darome viską, kad Jums būtų geriau  4u.gif

Sistemos administratoriai

Atsakyti
pas mane -1 žinutė blink.gif
Atsakyti
akvilyte, kartais taip būna, bet susitvarko gavus kitas žinutes.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 15, 15:50)
akvilyte, kartais taip būna, bet susitvarko gavus kitas žinutes.

aha jau gavau ir viskas ok blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, as kazkokia nauja tamsuole, nemoku naudotis forumu, ir aplamai nieko nesuprantu, ar as prisijungiau,ar ne
Atsakyti

i 
Informuojame, jog šiandien nuo 23:00 iki rytojaus 5 val. ryto bus atliekami forumo optimizavimo darbai, dėl kurių negalėsite naršyti supermama.lt Forume, bet atlikus visus suplanuotus darbus tikimės visiškai sklandaus veikimo ir aktyvaus jūsų dalyvavimo.

Ačiū už Jūsų kantrybę ir supratingumą - darome viską, kad Jums būtų geriau! :)

Jei po to pastebėtumėte kokių nesklandumų, parašykite šioje temoje.  

Atsakyti
As negaliu perskaityti savo az gautu zinuciu verysad.gif ir i kaikurias temas ieit verysad.gif unsure.gif
Atsakyti

Šianakt buvo atlikti pirmieji forumo optimizavimo darbai, laukiame Jūsų atsiliepimų ar pagerėjo formo darbas.

Šią savaitę dar gali kilti nesklandumų, nes optimizavimo darbus tęsime toliau.

Atsakyti
kol kas viskas jėgovai veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sysadmin @ 2006 09 19, 10:29)
Šianakt buvo atlikti pirmieji forumo optimizavimo darbai, laukiame Jūsų atsiliepimų ar pagerėjo formo darbas.

Šią savaitę dar gali kilti nesklandumų, nes optimizavimo darbus tęsime toliau.

Kodėl ši informacija negalėtų "kabėti" kaip reklama , tik įėjus į forumą? g.gif
Atsakyti
Į el. paštą gaunu pranešimus apie naujų atsakymų paskelbimą tipo mano užsiprenumeruotose temose. Tačiau aš jų neprenumeravau, o ir įlindus į tas temas turbūt nė karto nebuvau blink.gif
O į Favorites įlįsti man neleidžia, todėl negaliu pažiūrėti ko gi aš ten "prisiprenumeravus". Paspaudus ant Favorites išmeta tuščią lapą.

Gelbėkit, nusibodo trinti iš el.pašto visiškai nereikalingas žinutes doh.gif
Atsakyti
Užprenumeruotas temas reikia žiūrėti ne per Favoritus, o per "Mano valdymo skydas", skiltyje Prenumeratos.
Atsakyti