QUOTE(Hestija @ 2006 09 12, 22:59)
Niekas ant Airinukės nepyksta ir niekas ant jos nieko nelieja (bent jau šitoj temoj nematau tokio dalyko), nedarykit iš musės dramblio Esam suaugę žmonės, suprantam, kad forumas užlūžo ir kad tikrai ne Airinukė kalta.
O gėda pelėda mamoms tik už tokius kvailus išvedžiojimus, už sugebėjimą iš degtuko priskaldyt vežimą
Nėr už ką, nedėkok, nes šioje temoje nematau nei vienos, ant tavęs verčiančios kaltę ir juolab nei vienos, kuri tave kaip nors "gražiai" kreipėsi
Manau, visai etiška būtų jas paviešinti - lygiai taip pat, kaip buvo pasielgta tavo atžvilgiu
O gėda pelėda mamoms tik už tokius kvailus išvedžiojimus, už sugebėjimą iš degtuko priskaldyt vežimą
Nėr už ką, nedėkok, nes šioje temoje nematau nei vienos, ant tavęs verčiančios kaltę ir juolab nei vienos, kuri tave kaip nors "gražiai" kreipėsi
Manau, visai etiška būtų jas paviešinti - lygiai taip pat, kaip buvo pasielgta tavo atžvilgiu
taigi jos ne viesai mane "i suns dienas isdejo" o kai buvo uzluzes forumas man i AZ rase, kitos nepatingejo po mano info pasiknaisioti ir net per ICQ man ramybes nedave o tos zinutes kai kur paviesintos, bet ju autoriai ne, ir nemanau ju viesinti
ok, baigiam jau