Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Hestija @ 2006 09 12, 22:59)
Niekas ant Airinukės nepyksta ir niekas ant jos nieko nelieja (bent jau šitoj temoj nematau tokio dalyko), nedarykit iš musės dramblio  doh.gif  Esam suaugę žmonės, suprantam, kad forumas užlūžo ir kad tikrai ne Airinukė kalta.
O gėda pelėda mamoms tik už tokius kvailus išvedžiojimus, už sugebėjimą iš degtuko priskaldyt vežimą

Nėr už ką, nedėkok, nes šioje temoje nematau nei vienos, ant tavęs verčiančios kaltę ir juolab nei vienos, kuri tave kaip nors "gražiai" kreipėsi  cool.gif

drinks_cheers.gif

Manau, visai etiška būtų jas paviešinti  cool.gif- lygiai taip pat, kaip buvo pasielgta tavo atžvilgiu

taigi jos ne viesai mane "i suns dienas isdejo" o kai buvo uzluzes forumas man i AZ rase, kitos nepatingejo po mano info pasiknaisioti ir net per ICQ man ramybes nedave doh.gif o tos zinutes kai kur paviesintos, bet ju autoriai ne, ir nemanau ju viesinti

ok, baigiam jau
Atsakyti
Šiandien- įėjus į SM forumo puslapį, rodo ne visą turinį
Atsakyti
Pastebejau kad net keliose temos pradingo paskutinemis dienomis rasyti postai sad.gif mad.gif
Papildyta:
QUOTE(Virdzinija @ 2006 09 12, 14:42)
O po tų kelių dienų nesąmonių, kai SM visai neveikė, iš kai kurių temų dingo po kelis psl paskutinių žinučių  blink.gif tikrai, galėtų koks užrašas būti perspėjantis šiandien čia nesivarginkite rašyti  doh.gif . O tai dabar žinutę leidžia parašyti, o paspaudus siųsti - visa kūryba šuniui ant uodegos...

drinks_cheers.gif
Apskritai dauguma puslapiu vykdydami kazkokius darbus ideda apie tai pranesima ("atsiprasome, bet puslapis del techniniu problemu laikinai neveikia" ir pan.). neveikia tai neveikia. ateisiu kai veikia. rolleyes.gif o cia doh.gif suzinau tik po to kai jau parasai ilga posta mad.gif
Kazkaip pasigendu mamisko supermamos rupinimosi forumietemis.. ax.gif

p.s. oi dabar uzsipulsit visos mane, kad as cia uz dyka sedziu ir dar dristu skustis doh.gif irnesakyk.gif bet jei nebutu musu tai nebutu ir SuperMamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 13 rugsėjo 2006 - 19:08
kartais paspaudus atsakyti ima ir užstringa forumas unsure.gif
Atsakyti
labas,
norėjau pasiūlyti mokslinės informacijos... Nepardavimui.
išsiunčiau savo pirmą pabandymą - išverstą mokslinį straipsnį apie akušerijoje pasitaikančias gimdymo paspartinimo/palengvinimo priemones, jų žalą ir privalumus. Niekas neatsakė ir niekur neįdėjo (manau, supermamos puslapy mokslinės info laaaaabai trūsta)... Kaži kam ir kur reikėjo siūsti... O jei nereik, tai gal bent parašytų gal kas atgalios, kad nereik...
hm...
siunčiau į forumas@supermama.lt
Tai kaip visgi į Supermamos puslapį patenka straipsniai? Kas juos atrenka/parenka/redaguoja?
Nesakau, kad manasis super įdomus. Bet kažkokio atsako reiktų...
Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2006 09 13, 23:35)
labas,
norėjau pasiūlyti mokslinės informacijos...

Atsiprašau kad neatsakiau. Mano kaltė 4u.gif
Straipsnį perskaitėme, iš karto jo įdėti portalo redaktorė negalėjo, nes yra į priekį sudėtų straipsnių. Jis bus patalpintas 19 d.
Dar kartą atsiprašau, kad laiku neatsakiau.
Atsakyti
siandien visa laika po kiekvienos atsakytos SM rodo kad esu neprisijungus doh.gif ir kiekviena karta reikia jungtis is naujo,jau nervina bash.gif kiek rasau neskaiciuoja mano zinuciu kiek prirasiau.
Atsakyti
Tokiu atveju nereikia jungtis išnaujo. Tiesiog paspaudi refresh ir turi užkrauti tą patį puslapį į kurį paspaudei nuorodą.

O dėl neskaičiuojamų žinučių galiu tą patį smili'ką grąžinti atgal. Nes apie tai yra tema Dažniausiai užduodamų klausimų skyrelyje.
Atsakyti
Gerb. Supermamos nestuke.gif

Informuojame, jog jau pradėti forumo optimizavimo darbai, dėl kurių šią ir ateinančią savaitę dar bus trumpalaikių sutrikimų, bet atlikus visus suplanuotus darbus tikimės visiškai sklandaus veikimo ir malonaus Jūsų naršymo.

Todėl labai prašome Jūsų kantrybės ir supratingumo - darome viską, kad Jums būtų geriau 4u.gif

Sistemos administratoriai
Atsakyti
taigi. vakar parašiau užklausą o šiandien niekur nerandu to savo klausimo g.gif
Atsakyti

Kazkokia nesamone su SM doh.gif kada pagaliau ji nestreikuos g.gif
Atsakyti
Man irgi, visai neleidžia įeiti i temas doh.gif .Nors matau, kad pokalbis joje vyksta, nes kažkaip kvailai išmeta pokalbių eilutes.Taikodėl vieniems normaliai, o kitiems šitaip?Draugės klausiau, sako pas mane viskas gerai, normaliai verčiu pslp blink.gif .Noriu skaityti SM g.gif unsure.gif
Atsakyti