labai jau ilgai forumas buvo nudusęs daug žinučių prapuolė
QUOTE(Noa @ 2006 09 12, 07:07)
O tai kas iš esmės čia buvo atsitikę?
Airinukės žinutė pasiuto?
Šiaip labai teisinga žinutė. O ką, geriau, negu kad būtų pasiutus kas nors iš serijos "norėčiau išnešti palergoniją į laiptinę, ale bijau, kad pavogs, juk ne kartą taip yra atsitikę"
Airinukės žinutė pasiuto?
Šiaip labai teisinga žinutė. O ką, geriau, negu kad būtų pasiutus kas nors iš serijos "norėčiau išnešti palergoniją į laiptinę, ale bijau, kad pavogs, juk ne kartą taip yra atsitikę"
oi nejuokinkit, nes tuoj sprogsiu.....
O kai kuriu sukiles (ir islietas) pyktis ant Airinukes atrodo keistai. Taigi ne ji sugadino viska, kad ant jos reiketu pykti ir rekauti.... geda peleda mamoms uz toki elgesi
QUOTE(Hestija @ 2006 09 12, 17:47)
Teisinga neišpasakytai. Be galo, be krašto ir bo jokių priemaišų Kadangi niekas nesivargino pranešti, kad "atsiprašome, SM laikinai neveikia, bendykite vėliau" ar pan., Airinukės_1 žinutė buvo КАК РАЗ Įsijungi- matai, kad pasiutimas nepraėjo ir toliau lauki
bet ji atsirado ten velniai zino kaip as ja rasiau vienoj vietoj ir ten ji taip ir neatsirado, o vietoj to, kazkokiu stebuklingu budu atsirado beveik visuose forumuose aciu uz ta malonuma, gavau visokiu zinuciu, visokiu isvadinejimu ir pan aciu visom tom kurios nepatingejo ant manes suversti visa kalte ir dar sugebejo labai graziai i mane kreiptis
QUOTE(Papugele @ 2006 09 12, 18:10)
Taigi,tikrai. Todėl siūlau Airinukę_1 ir jos žinutę paskelbti rugsėjo mėnesio topais
QUOTE(*Matilda* @ 2006 09 12, 22:05)
oi nejuokinkit, nes tuoj sprogsiu.....
O kai kuriu sukiles (ir islietas) pyktis ant Airinukes atrodo keistai. Taigi ne ji sugadino viska, kad ant jos reiketu pykti ir rekauti.... geda peleda mamoms uz toki elgesi
mane labai nustebino kai kuriu mamyciu samprotavimas nu baisu butu buti tokiu mamu dukra
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 09 12, 20:24)
bet ji atsirado ten velniai zino kaip as ja rasiau vienoj vietoj ir ten ji taip ir neatsirado, o vietoj to, kazkokiu stebuklingu budu atsirado beveik visuose forumuose aciu uz ta malonuma, gavau visokiu zinuciu, visokiu isvadinejimu ir pan aciu visom tom kurios nepatingejo ant manes suversti visa kalte ir dar sugebejo labai graziai i mane kreiptis
mane labai nustebino mamyciu samprotavimas nu baisu butu buti tokiu mamu dukra
mane labai nustebino mamyciu samprotavimas nu baisu butu buti tokiu mamu dukra
dar ir tokiu yra nu negaliu patiketi ,siaubas
airinuke_1 , nepergyvenk ir nekreipk demesio i visus pykcius ,stiprybes tau
O kažkurioj temoj prie airinuke_1 žinutės buvo ir dvi nuotraukytės- nuostabaus rankdarbio ir gyvo katinėlio
Man visai patiko- įsijungi SM ir matai visur airinuke_1 žinutę, reiškia, nesuk sau galvos ir neklaidžiok be reikalo po SM, trukdžiai nepašalinti.
Taigi, buvo ir pliusų- sutaupytas laikas
Man visai patiko- įsijungi SM ir matai visur airinuke_1 žinutę, reiškia, nesuk sau galvos ir neklaidžiok be reikalo po SM, trukdžiai nepašalinti.
Airinuke_1 nekreipk dėmesio į tas žinutes, o jei labai įskaudino uždėk ignoravimą.
laikykis
laikykis
QUOTE(citybird @ 2006 09 12, 22:37)
O kažkurioj temoj prie airinuke_1 žinutės buvo ir dvi nuotraukytės- nuostabaus rankdarbio ir gyvo katinėlio
ir man tas pats buvo.2dienas.visus kur noriu ieit ismeta airinuke vakar isvis neileido net i foruma.uzvakar neleido net jum parasyt apie problemas.
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 09 12, 21:24)
gavau visokiu zinuciu, visokiu isvadinejimu ir pan aciu visom tom kurios nepatingejo ant manes suversti visa kalte ir dar sugebejo labai graziai i mane kreiptis
Nu jau.. Apkaltint tave dėl forumo lūžimo
O žinutė,kaip tyčia pasitaikė smagi ir tikrai tinkanti dvi dienas būti NR1
Neįmk į galvą nesusipratėlių priekaištų
man ir forumą atidarydavo, ir leisdavo rašyti bet žinutės kaip nėr taip nėr, o po to visai užstrigdavo forumas ir išmesdavo klaidą.
O kai kuriu sukiles (ir islietas) pyktis ant Airinukes atrodo keistai. Taigi ne ji sugadino viska, kad ant jos reiketu pykti ir rekauti.... geda peleda mamoms uz toki elgesi blush2.gif
Niekas ant Airinukės nepyksta ir niekas ant jos nieko nelieja (bent jau šitoj temoj nematau tokio dalyko), nedarykit iš musės dramblio Esam suaugę žmonės, suprantam, kad forumas užlūžo ir kad tikrai ne Airinukė kalta.
O gėda pelėda mamoms tik už tokius kvailus išvedžiojimus, už sugebėjimą iš degtuko priskaldyt vežimą
aciu visom tom kurios nepatingejo ant manes suversti visa kalte ir dar sugebejo labai graziai i mane kreiptis cool.gif
Nėr už ką, nedėkok, nes šioje temoje nematau nei vienos, ant tavęs verčiančios kaltę ir juolab nei vienos, kuri tave kaip nors "gražiai" kreipėsi
O žinutė,kaip tyčia pasitaikė smagi ir tikrai tinkanti dvi dienas būti NR1 thumbup.gif
gavau visokiu zinuciu
Manau, visai etiška būtų jas paviešinti - lygiai taip pat, kaip buvo pasielgta tavo atžvilgiu
Na cia tai geras su tom pelargonijom! Airinuke nekalta.