Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Noa @ 2006 09 12, 15:07)
O tai kas iš esmės čia buvo atsitikę?
Airinukės žinutė pasiuto? hihihi.gif
Šiaip labai teisinga žinutė. O ką, geriau, negu kad būtų pasiutus kas nors iš serijos "norėčiau išnešti palergoniją į laiptinę, ale bijau, kad pavogs, juk ne kartą taip yra atsitikę" bigsmile.gif

thumbup.gif Iš tiesų - kokios problemos realiame gyvenime: neišmokėti atlyginimai? sergantys vaikai? tuščias šaldytuvas? Ir viskas tik dėl to, kad porą dienų SM neveikė?
Gyvenimas juk nesustojo vietoje, jis visu grožiu vėrėsi tik realybėje...
Atsakyti
Pranešu, kad man nenormaliai lėtai varto SM puslapius cool.gif . Esu nejauna, neturiu tiek kantrybės laukti doh.gif
Atsakyti
Vartomės, tai labai jau lėtai!!!
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 09 12, 14:32)
Pranešu, kad man nenormaliai lėtai varto SM puslapius cool.gif . Esu nejauna, neturiu tiek kantrybės laukti doh.gif

Man irgi g.gif neįmanoma taip ilgai laukti, kol atsivers tema doh.gif
Atsakyti
Na žinote mūsų šauksmas išgirstas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pas mane kaip ir viskas normaliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
radau tik siandien sia tema, tai noriu pasakyti, kad dabar jau viskas ok, bet as asmeniskai turiu sena problema, kuri prasidejo pries kokis kelis menesius. Ir ta Problema vadinasi Prenumeratos. Neturiu ne vienos temos prenumeratos ir taip rodo mano nustatymai, bet pastoviai gaunu mano Nario vardu mailus apie kazkokiu temu, kur as gyvenime nebuvus, prenumeratas ir naujas zinutes jose.
Atsakyti
Šiaip labai teisinga žinutė.

Teisinga neišpasakytai. Be galo, be krašto ir bo jokių priemaišų mirksiukas.gif Kadangi niekas nesivargino pranešti, kad "atsiprašome, SM laikinai neveikia, bendykite vėliau" ar pan., Airinukės_1 žinutė buvo КАК РАЗ biggrin.gif Įsijungi- matai, kad pasiutimas nepraėjo ir toliau lauki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 09 12, 16:47)
Airinukės_1 žinutė buvo КАК РАЗ  biggrin.gif  Įsijungi- matai, kad pasiutimas nepraėjo ir toliau lauki  ax.gif

Taigi,tikrai. Todėl siūlau Airinukę_1 ir jos žinutę paskelbti rugsėjo mėnesio topais first.gif thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 12 rugsėjo 2006 - 16:29
O aš tai pastebėjau kad vienoj iš paskutinių mano lankytoj temoj po šito crash'o trūksta kažkur dviejų paskutinių puslapių, dingo puslapiai su visais pasisakymais kaip į vandenį doh.gif
Atsakyti
Nu man irgi probelma, paskelbiau Soclainių reikalų labirintuose - Neštumo gimdymo, vaiko auginimo atsotogų temoje žinutę, o man prisegė kažkokius paveikslėlius. Labai įtartina g.gif g.gif Jie tikrai ne mano, ir aš jų nesegiau, bet va jie yra.... O kaip atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

http://www.supermama...8
Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2006 09 12, 15:32)

Tai kaip tik seni žmonės turi būt kantrūs! Tai ne jaunimas, kur visur skuba... bigsmile.gif

QUOTE(AsJa @ 2006 09 12, 19:37)
Jie tikrai ne mano, ir aš jų nesegiau, bet va jie yra.... O kaip atrodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Nu gana įdomiai atrodo lotuliukas.gif Apatinį atpažinau - tas ceteliukas parduodamas Jonelio kiemely už 50 cnt/1vnt. Gal čia raktas į teisybės išaiškinimą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2006 09 12, 16:35)
radau tik siandien sia tema, tai noriu pasakyti, kad dabar jau viskas ok, bet as asmeniskai turiu sena problema, kuri prasidejo pries kokis kelis menesius. Ir ta Problema vadinasi Prenumeratos. Neturiu ne vienos temos prenumeratos ir taip rodo mano nustatymai, bet pastoviai gaunu mano Nario vardu mailus apie kazkokiu temu, kur as gyvenime nebuvus, prenumeratas ir naujas zinutes jose.

QUOTE(AsJa @ 2006 09 12, 19:37)
Nu man irgi probelma, paskelbiau Soclainių reikalų labirintuose - Neštumo gimdymo, vaiko auginimo atsotogų temoje žinutę, o man prisegė kažkokius paveikslėlius. Labai įtartina g.gif  g.gif  Jie tikrai ne mano, ir aš jų nesegiau, bet va jie yra.... O kaip atrodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

http://www.supermama...8

Pabandykite išsivalyti temporary internet files ir cookies.
Bei forumo pagrindinio lango apačioje paspauskite "Išvalyti forumo slapukus" (jums reikės išnaujo prisijungti prie forumo). Tikiuosi, kad padės.

QUOTE(Karmen @ 2006 09 12, 19:30)
O aš tai pastebėjau kad vienoj iš paskutinių mano lankytoj temoj po šito crash'o trūksta kažkur dviejų paskutinių puslapių, dingo puslapiai su visais pasisakymais kaip į vandenį  doh.gif

Kadangi forumas "lūžo" dėl vienos forumo techninės lentelės lūžimo, o atstatyt galima buvo tik paskutinę veikusią versiją (taip pat kaip būna su kompiuteriu, kai nebeįmanoma pakraut, ir tam kad išsiaiškintume kas gi atsitiko pakraunam Paskutinę "veikusią" versiją - nežinau kaip tiksliau išverst), taigi dingo žinutės, kurios buvo rašytos per tam tikrą laiką iki lūžimo.

Atsiprašome dėl šių forumo veiklos sutrikimų. Tikrai nedarom to tyčia, nenorim niekam sukelti kažkokių stresų mirksiukas.gif
Forume visą laiką būna bent vienas iš moderatorių, ir lūžus forumui iškarto susisiekia su kuo nors iš administratorių. Tikrai nedelsiam pranešdami sistemos adinistratoriams dėl gedimų. Nevisada įmanoma labai greitai surasti visas gedimų priežastis ir jas pašalinti tuoj pat.

Į siūlymą keisti serverius, kuris nuskambėjo praėjusiame puslapyje, norėčiau atsakyt, kad mūsų forumas jau naudojasi dviem galingais serveriais, dar vieno serverio įsigijimas nesuderinamas su mūsų forumo programa.

Dar kartą atsiprašome už nepatogumus.

Sekmės

Atsakyti