QUOTE(Blümchen @ 2006 09 12, 16:35)
radau tik siandien sia tema, tai noriu pasakyti, kad dabar jau viskas ok, bet as asmeniskai turiu sena problema, kuri prasidejo pries kokis kelis menesius. Ir ta Problema vadinasi Prenumeratos. Neturiu ne vienos temos prenumeratos ir taip rodo mano nustatymai, bet pastoviai gaunu mano Nario vardu mailus apie kazkokiu temu, kur as gyvenime nebuvus, prenumeratas ir naujas zinutes jose.
QUOTE(AsJa @ 2006 09 12, 19:37)
Pabandykite išsivalyti temporary internet files ir cookies.
Bei forumo pagrindinio lango apačioje paspauskite "Išvalyti forumo slapukus" (jums reikės išnaujo prisijungti prie forumo). Tikiuosi, kad padės.
QUOTE(Karmen @ 2006 09 12, 19:30)
O aš tai pastebėjau kad vienoj iš paskutinių mano lankytoj temoj po šito crash'o trūksta kažkur dviejų paskutinių puslapių, dingo puslapiai su visais pasisakymais kaip į vandenį
Kadangi forumas "lūžo" dėl vienos forumo techninės lentelės lūžimo, o atstatyt galima buvo tik paskutinę veikusią versiją (taip pat kaip būna su kompiuteriu, kai nebeįmanoma pakraut, ir tam kad išsiaiškintume kas gi atsitiko pakraunam Paskutinę "veikusią" versiją - nežinau kaip tiksliau išverst), taigi dingo žinutės, kurios buvo rašytos per tam tikrą laiką iki lūžimo.
Atsiprašome dėl šių forumo veiklos sutrikimų. Tikrai nedarom to tyčia, nenorim niekam sukelti kažkokių stresų
Forume visą laiką būna bent vienas iš moderatorių, ir lūžus forumui iškarto susisiekia su kuo nors iš administratorių. Tikrai nedelsiam pranešdami sistemos adinistratoriams dėl gedimų. Nevisada įmanoma labai greitai surasti visas gedimų priežastis ir jas pašalinti tuoj pat.
Į siūlymą keisti serverius, kuris nuskambėjo praėjusiame puslapyje, norėčiau atsakyt, kad mūsų forumas jau naudojasi dviem galingais serveriais, dar vieno serverio įsigijimas nesuderinamas su mūsų forumo programa.
Dar kartą atsiprašome už nepatogumus.
Sekmės