O man nuo vakar niekaip neleidzia perskaityti skelbimu. Atsiranda : airinuke 1 pranesimas oj kaip supermama sudurniavo lotuliukas.gif doh.gif
Temoje vienas jos pasisakymas, nors tema ne ji uzvede. Net jei skelbimas parasytas siandien, sis pasisakymas yra vakarykstis. Na kazkokia mistika. Ir taip kiekvienas skelbimas.
Temoje vienas jos pasisakymas, nors tema ne ji uzvede. Net jei skelbimas parasytas siandien, sis pasisakymas yra vakarykstis. Na kazkokia mistika. Ir taip kiekvienas skelbimas.
QUOTE(laguna @ 2006 09 12, 12:58)
O man nuo vakar niekaip neleidzia perskaityti skelbimu. Atsiranda : airinuke 1 pranesimas oj kaip supermama sudurniavo lotuliukas.gif doh.gif
Taip , man tas pats , neleidžia skaityti jau ir sekmadienį rašytų pasisakymų
O a s matau tik rugsejo 10 d zinutes ir temas.Nauju nematau.
rašė juk, kad bus kažkie pertvarkymai, nes forumas skirtas nedideliam kiekiui žmonių, o mūsų jau daugiau nei 20 tūkst. Bet mane tai vis tiek baisiai nervino ta airinukes 1 žinutė visose temose. Tikėkimės, kad šitie nesklandumai nebepasikartos, nes sunkiai dienos eina be SM
panašu, kad SM dar nesusitvarkė parašiau žinutę vienoje temoje, o jos nerodo
Kažkodėl reklamos tai be problemų laksto.... Galėtų tokiais atvejais būti forumo pradžioje ar tai viršuje kažkoks pranešimas. Tipo "atsiprašome, palikit mus ramybėje dieną kitą "
O ta Airinukės 1 žinutė per visas temas , tai topas Nei su vienos narės informacija taip nuosekliai nesusipažinau
O ta Airinukės 1 žinutė per visas temas , tai topas Nei su vienos narės informacija taip nuosekliai nesusipažinau
Kažin ar taip ilgai tęsis, nes jau pradeda atsibosti . Tai jeigu taip pastoviai stringa, tai gal reikia keltis į kitą serverį arba daug ką ištrinti?
QUOTE(Baltija @ 2006 09 12, 14:13)
rašė juk, kad bus kažkie pertvarkymai, nes forumas skirtas nedideliam kiekiui žmonių, o mūsų jau daugiau nei 20 tūkst. Bet mane tai vis tiek baisiai nervino ta airinukes 1 žinutė visose temose. Tikėkimės, kad šitie nesklandumai nebepasikartos, nes sunkiai dienos eina be SM
Oho kiek musu daug taip be SM vakarai tapo labai ilgi
O po tų kelių dienų nesąmonių, kai SM visai neveikė, iš kai kurių temų dingo po kelis psl paskutinių žinučių tikrai, galėtų koks užrašas būti perspėjantis šiandien čia nesivarginkite rašyti . O tai dabar žinutę leidžia parašyti, o paspaudus siųsti - visa kūryba šuniui ant uodegos...
O tai kas iš esmės čia buvo atsitikę?
Airinukės žinutė pasiuto?
Šiaip labai teisinga žinutė. O ką, geriau, negu kad būtų pasiutus kas nors iš serijos "norėčiau išnešti palergoniją į laiptinę, ale bijau, kad pavogs, juk ne kartą taip yra atsitikę"
Airinukės žinutė pasiuto?
Šiaip labai teisinga žinutė. O ką, geriau, negu kad būtų pasiutus kas nors iš serijos "norėčiau išnešti palergoniją į laiptinę, ale bijau, kad pavogs, juk ne kartą taip yra atsitikę"