Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

rrrr
Atsakyti
O man nuo vakar niekaip neleidzia perskaityti skelbimu. Atsiranda : airinuke 1 pranesimas oj kaip supermama sudurniavo lotuliukas.gif doh.gif
Temoje vienas jos pasisakymas, nors tema ne ji uzvede. Net jei skelbimas parasytas siandien, sis pasisakymas yra vakarykstis. Na kazkokia mistika. Ir taip kiekvienas skelbimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 09 12, 12:58)
O man nuo vakar niekaip neleidzia perskaityti skelbimu. Atsiranda : airinuke 1 pranesimas oj kaip supermama sudurniavo lotuliukas.gif doh.gif 
Temoje vienas jos pasisakymas, nors tema ne ji uzvede. Net jei skelbimas parasytas siandien, sis pasisakymas yra vakarykstis. Na kazkokia mistika. Ir taip kiekvienas skelbimas.  doh.gif

g.gif Taip , man tas pats , neleidžia skaityti jau ir sekmadienį rašytų pasisakymųg.gif
Atsakyti
Tai jau baigėsi tie nesklandumai? blink.gif
Atsakyti
O a s matau tik rugsejo 10 d zinutes ir temas.Nauju nematau.sad.gif
Atsakyti
rašė juk, kad bus kažkie pertvarkymai, nes forumas skirtas nedideliam kiekiui žmonių, o mūsų jau daugiau nei 20 tūkst. ax.gif Bet mane tai vis tiek baisiai nervino ta airinukes 1 žinutė visose temose. Tikėkimės, kad šitie nesklandumai nebepasikartos, nes sunkiai dienos eina be SM biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 12 rugsėjo 2006 - 12:14
panašu, kad SM dar nesusitvarkė verysad.gif parašiau žinutę vienoje temoje, o jos nerodo verysad.gif
Atsakyti
Kažkodėl reklamos tai be problemų laksto.... schmoll.gif g.gif Galėtų tokiais atvejais būti forumo pradžioje ar tai viršuje kažkoks pranešimas. Tipo "atsiprašome, palikit mus ramybėje dieną kitą " bigsmile.gif bigsmile.gif

O ta Airinukės 1 žinutė per visas temas , tai topas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nei su vienos narės informacija taip nuosekliai nesusipažinau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis: 12 rugsėjo 2006 - 12:34
Kažin ar taip ilgai tęsis, nes jau pradeda atsibosti doh.gif . Tai jeigu taip pastoviai stringa, tai gal reikia keltis į kitą serverį arba daug ką ištrinti?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 09 12, 14:13)
rašė juk, kad bus kažkie pertvarkymai, nes forumas skirtas nedideliam  kiekiui žmonių, o mūsų jau daugiau nei 20 tūkst.  ax.gif Bet mane tai vis tiek baisiai nervino ta airinukes 1 žinutė visose temose. Tikėkimės, kad  šitie nesklandumai nebepasikartos, nes sunkiai dienos eina be SM  biggrin.gif

Oho kiek musu daug thumbup.gif taip be SM vakarai tapo labai ilgi verysad.gif
Atsakyti
O po tų kelių dienų nesąmonių, kai SM visai neveikė, iš kai kurių temų dingo po kelis psl paskutinių žinučių blink.gif tikrai, galėtų koks užrašas būti perspėjantis šiandien čia nesivarginkite rašyti doh.gif . O tai dabar žinutę leidžia parašyti, o paspaudus siųsti - visa kūryba šuniui ant uodegos...
Atsakyti
O tai kas iš esmės čia buvo atsitikę?
Airinukės žinutė pasiuto? hihihi.gif
Šiaip labai teisinga žinutė. O ką, geriau, negu kad būtų pasiutus kas nors iš serijos "norėčiau išnešti palergoniją į laiptinę, ale bijau, kad pavogs, juk ne kartą taip yra atsitikę" bigsmile.gif
Atsakyti