Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Auges @ 2006 08 08, 15:12)
Atsakymą surasit Dažniausiai užduodamų klausimų skyrelyje. Temoje "Kodėl neskaičiuoja žinučių"
Nusistatykite Standartinį rodymo būdą.
Dėl vakarykščio forumo neveikimo.
Vakar dėl nežinomos priežasties nulūžo duomenų bazė (kelios lentelės vienu metu), dėl to užtrūko tas pataisymas.

Auges, Ačiu už pagalbą thumbup.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kodel "Mano nustatymuose" parasius ir issiuntus kam nors asmenine zinute, ji neissisaugo prie "Sent items". "inbox" juk veikia normaliai? Gal reikia ka nors nustatyti? ACIU
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 22 rugpjūčio 2006 - 20:33
norėčiau sužinoti, kodėl neleidžia man pasisakyti forume 'Vaistai'? ar reikia surinkti atitinkamą žinučių kiekį?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
šiandien visą dieną stabdo ir galiausiai visai užlužo forumas schmoll.gif kame čia reikalas g.gif
Atsakyti
Laba! 4u.gif
As tai toki priekaisteli pasakysiu nedideli...po ilgo laiko cia apsilankiau, tai uzknisa tai, kad puslapis ilgai "uzsikrovineja"...ir tai tikrai ne mano kompo ar interneto problema (darbe vienas, namie kitas - problema ta pati)...ar cia del reklamu ar del ko, as nzn. bet anksciau taip nebuvo.
tai tiek... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 08 28, 16:05)
šiandien visą dieną stabdo ir galiausiai visai užlužo forumas

pusė Lietuvos buvo užlūžus blink.gif
Atsakyti
schmoll.gif ir as nesuprantu, kodel letai kraunasi psl, kiti psl, viskas gerai, bet sitas tai ...........
Atsakyti
Žiūriu, per patį piką jei pasiseka, neveikia tik paieškos sistemos, jei nepasiseka, tave išvis išmeta lauk kaip musę iš barščiųsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Laba
nezinau kodel bet negaliu normaliai "funkcionuoti" supermamu forume.Nei savo nustatymu patvarkyti, nei avataro pakeisti, nuotrauku ikelti o kai kur ir savo nuomones issakyti o kartais tai norisi verysad.gif
Atsakyti
Kartais ir labai letai atsidarineja puslapiai. verysad.gif
Atsakyti
šiandien tai tragedija kažkokia su SM doh.gif
Įeinant į temą einant į kitą puslapį atsidaro langas su tokiu forumo pranešimu:

Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nesate tikras, kaip naudotis šia galimybe, arba nežinote, kodėl gavote šį klaidos pranešimą, informacijosa ieškokite pagalbos failuose.

Atsiprašome, tačiau šiuo metu serveris per daug apkrautas ir negali įvykdyti jūsų užklausos.

Ir rodo, kad esu neprisijungus doh.gif
Atsakyti