Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Novaturo "tapetai" turi būti tik Kelionių skyrelyje. Visas kitas forumo fonas liko nepakitęs.
Dėl kalbos pakeitimo tuoj bandysiu žiūrėt ką jūs galite pakeisti savo nustatymuose, kad atstatytumėte lietuvių kalbą.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 30, 11:46)
Novaturo "tapetai" turi būti tik Kelionių skyrelyje. Visas kitas forumo fonas liko nepakitęs.
Dėl kalbos pakeitimo tuoj bandysiu žiūrėt ką jūs galite pakeisti savo nustatymuose, kad atstatytumėte lietuvių kalbą.

jau susitvarkė thumbup.gif
pastebėjau, kad po to, kai apsilankau kelionių skyrelyje, tai ir visas forumas patampa mėlynas. Tada turiu nueit ten apačioj vėl pakeist į "superMama" ir tada grįžta senosios spalvos ir liet.užrašai... ir taip kiekvieną kartą... unsure.gif
Atsakyti
nervina tas negalėjimas paskelbti žinutės - parašai ilgą, visą dūšią išlieji (ką tik tą bandžiau daryti "Kertelėje sielai", paspaudi "Atsakyti", o žinutė - Dievui į langus... nebenoriu daugiau rašyti, pakaks šypsenėles pamėtyti...
Atsakyti
Skelbimu skyrelyje mano vardu pateiktas skelbimas. Niekas be manes mano vardu nesinaudoja... Kaip tai galejo nutikti? schmoll.gif schmoll.gif
Beja sita panelyte buvo ir mano el. pasta pakeitusi. Labai gaila, kad neuzsirasiau jos pavardes, kuri buvo pateikta jos el. pasto adrese. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievux: 30 liepos 2006 - 16:15
Gal tavo slaptažodis labai lengvas? Ir kita "ievux" atspėjo jį pirmą kartą, ir dabar naudojasi juo nuolat?
Pirmiausiai, pasikeisk slaptažodį, tada stebėk ar nepradės tau į el.paštą ateidinėt slaptažodžių "priminimai"
Jeigu vis dėl to pasikartos tas prisijungimas (po slaptažodžio pakeitimo) pranešk apie tai arba man į asmeninę, arba šioje temoje.
Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 31, 07:04)
Gal tavo slaptažodis labai lengvas? Ir kita "ievux" atspėjo jį pirmą kartą, ir dabar naudojasi juo nuolat?
Pirmiausiai, pasikeisk slaptažodį, tada stebėk ar nepradės tau į el.paštą ateidinėt slaptažodžių "priminimai"
Jeigu vis dėl to pasikartos tas prisijungimas (po slaptažodžio pakeitimo) pranešk apie tai arba man į asmeninę, arba šioje temoje.
Dėkoju.

Nezinojau, kad kad forume gali buti keli varotojai tuo paciu vardu.... g.gif
Ir kam savintis svetimus vardus.. g.gif ir dar forume doh.gif
Atsakyti
Negali būti keli vartotojai vienu vardu.
Gal kažkas bandė registruotis kaip Ievux. (vietoj registruotis, bandė prisijungti)
Kiekvienas vartotojo vardas yra unikalus, tokiu pat vardu negali prisiregistruoti kitas narys.

Atsakyti
Laba diena

yra tokia naujoke paola27, kurios statusą rodo kaip validating, o ne naujokas. Ji parašė man žinutę, nes jai neleidžia rašyti forumuose. Gal galit jai kuom nors padėti ? Ačiū

Rutik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutik: 01 rugpjūčio 2006 - 12:56
Ji nepatvirtino savo registracijos.
Patvirtinau rankiniu būdu, dabar jau ji gali dalyvauti forume.
Atsakyti
QUOTE(Kliurka @ 2006 07 30, 17:06)
nervina tas negalėjimas paskelbti žinutės - parašai ilgą, visą dūšią išlieji (ką tik tą bandžiau daryti "Kertelėje sielai", paspaudi "Atsakyti", o žinutė - Dievui į langus... nebenoriu daugiau rašyti, pakaks šypsenėles pamėtyti...

Man irgi labai labai dažnai taip būna. Tiesiog dabar visada prieš skelbiant žinutę ją nusikopijuoju mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
norejau paklausti kodel as negaliu balsuoti kai buna kokios nors apklausos ?
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2006 08 03, 12:44)
Laba diena,
norejau paklausti kodel as negaliu balsuoti kai buna kokios nors apklausos ?

Esi parašiusi per mažai žinučių mirksiukas.gif
Atsakyti