Novaturo "tapetai" turi būti tik Kelionių skyrelyje. Visas kitas forumo fonas liko nepakitęs.
Dėl kalbos pakeitimo tuoj bandysiu žiūrėt ką jūs galite pakeisti savo nustatymuose, kad atstatytumėte lietuvių kalbą.
QUOTE(Auges @ 2006 07 30, 11:46)
Novaturo "tapetai" turi būti tik Kelionių skyrelyje. Visas kitas forumo fonas liko nepakitęs.
Dėl kalbos pakeitimo tuoj bandysiu žiūrėt ką jūs galite pakeisti savo nustatymuose, kad atstatytumėte lietuvių kalbą.
jau susitvarkė
pastebėjau, kad po to, kai apsilankau kelionių skyrelyje, tai ir visas forumas patampa mėlynas. Tada turiu nueit ten apačioj vėl pakeist į "superMama" ir tada grįžta senosios spalvos ir liet.užrašai... ir taip kiekvieną kartą...
Gal tavo slaptažodis labai lengvas? Ir kita "ievux" atspėjo jį pirmą kartą, ir dabar naudojasi juo nuolat?
Pirmiausiai, pasikeisk slaptažodį, tada stebėk ar nepradės tau į el.paštą ateidinėt slaptažodžių "priminimai"
Jeigu vis dėl to pasikartos tas prisijungimas (po slaptažodžio pakeitimo) pranešk apie tai arba man į asmeninę, arba šioje temoje.
Dėkoju.
Pirmiausiai, pasikeisk slaptažodį, tada stebėk ar nepradės tau į el.paštą ateidinėt slaptažodžių "priminimai"
Jeigu vis dėl to pasikartos tas prisijungimas (po slaptažodžio pakeitimo) pranešk apie tai arba man į asmeninę, arba šioje temoje.
Dėkoju.
QUOTE(Auges @ 2006 07 31, 07:04)
Gal tavo slaptažodis labai lengvas? Ir kita "ievux" atspėjo jį pirmą kartą, ir dabar naudojasi juo nuolat?
Dėkoju.
Dėkoju.
Nezinojau, kad kad forume gali buti keli varotojai tuo paciu vardu....
Ir kam savintis svetimus vardus.. ir dar forume
Laba diena
yra tokia naujoke paola27, kurios statusą rodo kaip validating, o ne naujokas. Ji parašė man žinutę, nes jai neleidžia rašyti forumuose. Gal galit jai kuom nors padėti ? Ačiū
Rutik
yra tokia naujoke paola27, kurios statusą rodo kaip validating, o ne naujokas. Ji parašė man žinutę, nes jai neleidžia rašyti forumuose. Gal galit jai kuom nors padėti ? Ačiū
Rutik
QUOTE(Kliurka @ 2006 07 30, 17:06)
nervina tas negalėjimas paskelbti žinutės - parašai ilgą, visą dūšią išlieji (ką tik tą bandžiau daryti "Kertelėje sielai", paspaudi "Atsakyti", o žinutė - Dievui į langus... nebenoriu daugiau rašyti, pakaks šypsenėles pamėtyti...
Man irgi labai labai dažnai taip būna. Tiesiog dabar visada prieš skelbiant žinutę ją nusikopijuoju
Laba diena,
norejau paklausti kodel as negaliu balsuoti kai buna kokios nors apklausos ?
QUOTE(jufka @ 2006 08 03, 12:44)
Laba diena,
Esi parašiusi per mažai žinučių