Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

pas mane užvakar išvis neleido nei vienos temos atidaryt,rašė kad visos temos uždarytos g.gif visai pasimečiau kai bandžiau,gal keturis kartus ieiti į SM
Dabar jau viskas gerai,bet va kai parašau atsakymą į kokią temą nerodo jo,tik po kiek laiko parodo,kad aš paskutine žinutę paskelbiau.Taip pat su puslapiais,pvz yra temoje du puslapiai,o man tik vieną atidaro g.gif nežinau ar aiškiai aš čia išdėsčiau.
Bet manau viskas susitvarkys supermama.gif
Atsakyti
Man nuėjus į bet kurią temą atidaro pačia pirmą tos temos žinutę, o kitū tik pavadinimai stulpėlių išvardinti pagal datą, kažkokia nesamonė, kad perskaityti tema, reikia kiekviena žinutė atskirai atidarinėti 4u.gif ar taip ir pastoviai bus 4u.gif
Atsakyti
Samta, paspausk STANDARTINIS nes tu tiesiog kitoki ziurejimo "rezima" pasidarei.
Atsakyti
Prisiregistravau kitu vardu,kad galeciau paklaust.Antra diena prisijungiant man ismeta,kad klaidingas slaptazodis,nesuprantu kodel,nes dar vakare pavyko prisijugt,o ryte jau nebe. g.gif Prasant pakeisti slaptazodi,nesulaukiu jokiu zinuciu savo el.paste. verysad.gif
Atsakyti
Nerodo,kad esu prisijungus-nors tikrai esu neužsislapstinusi ax.gif ir be to...dega ne žalia ,o raudona lemputė.Stringa vartomi psl.reikia kartais ilgokai palaukti.
Atsakyti
Nematau įdėtų nuotraukų verysad.gif Nei savo, nei kitų. Visos mato, o aš NEMATAU schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 19 gegužės 2006 - 21:22
QUOTE(Hestija @ 2006 05 19, 22:21)
Nematau įdėtų nuotraukų verysad.gif Nei savo, nei kitų. Visos mato, o aš NEMATAU schmoll.gif

turiu tokia pat problema verysad.gif
Atsakyti
Na šiandien per pastarasias dešimt minučių teko jau 4 kartus prisijunginėti: kai tik spaudžiu greitas atsakymas išmeta, kad reikia prijungti blink.gif nors ir prisijungus aš. Atsakau ir vėl ta pati istorija prieš kitą atsakymą.
Nu pastaruoju metu tai vieni vėjai su SM, tas tas neveikia, tais anas streikuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2006 05 19, 20:43)
Nerodo,kad esu prisijungus-nors tikrai esu neužsislapstinusi  ax.gif ir be to...dega ne žalia ,o raudona lemputė.Stringa vartomi psl.reikia kartais ilgokai palaukti.

drinks_cheers.gif Kartais nerodo kad esi temoje...nors esi ir skaitai arba atrasinėji...
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 05 20, 01:16)
drinks_cheers.gif  Kartais nerodo kad esi temoje...nors esi ir skaitai arba atrasinėji...

Nu matyt mažos jūų bėdos.aš noriu ir vėl būti gazelė bet esu tik 12345 verysad.gif
Atsakyti
O manes irgi daznai nerodo, kad prisijungusi. esu issisaugojusi temu Favorites, o man kartais ismeta atsakyma, kad mano Favorites nieko nera g.gif . Ir kai kurie puslapiai labai jau letai verciasi blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 18, 22:45)
Na, mano atveju didziausia problema yra ta kad SM pamirso mano slaptazodi  doh.gif ir nebeileidzia  doh.gif taip taip, butent SM pamirso, o ne as. slaptazodis tikrai geras ir nei karto nekeistas! puikiai prisimenu as ji. O to meilo kuri turi "per 10 min" atsiusti negavau, nors prasiau kokius 3 kartus.. kadangi perku kai ka forume turejau is naujo registruotis  doh.gif
bet prasau kaip nors mane ileisti atgal su tikruoju vardu  4u.gif
garbane

Man tas pats drinks_cheers.gif verysad.gif Negaliu senu nick registruotis, rašo, kad blogas slaptažodis, nors jis tikrai geras doh.gif

Mano anas nick buvo Eglužėlė... Help help.gif
Atsakyti