pas mane užvakar išvis neleido nei vienos temos atidaryt,rašė kad visos temos uždarytos visai pasimečiau kai bandžiau,gal keturis kartus ieiti į SM
Dabar jau viskas gerai,bet va kai parašau atsakymą į kokią temą nerodo jo,tik po kiek laiko parodo,kad aš paskutine žinutę paskelbiau.Taip pat su puslapiais,pvz yra temoje du puslapiai,o man tik vieną atidaro nežinau ar aiškiai aš čia išdėsčiau.
Bet manau viskas susitvarkys
Man nuėjus į bet kurią temą atidaro pačia pirmą tos temos žinutę, o kitū tik pavadinimai stulpėlių išvardinti pagal datą, kažkokia nesamonė, kad perskaityti tema, reikia kiekviena žinutė atskirai atidarinėti ar taip ir pastoviai bus
Samta, paspausk STANDARTINIS nes tu tiesiog kitoki ziurejimo "rezima" pasidarei.
Nerodo,kad esu prisijungus-nors tikrai esu neužsislapstinusi ir be to...dega ne žalia ,o raudona lemputė.Stringa vartomi psl.reikia kartais ilgokai palaukti.
QUOTE(Hestija @ 2006 05 19, 22:21)
Nematau įdėtų nuotraukų Nei savo, nei kitų. Visos mato, o aš NEMATAU
turiu tokia pat problema
Na šiandien per pastarasias dešimt minučių teko jau 4 kartus prisijunginėti: kai tik spaudžiu greitas atsakymas išmeta, kad reikia prijungti nors ir prisijungus aš. Atsakau ir vėl ta pati istorija prieš kitą atsakymą.
Nu pastaruoju metu tai vieni vėjai su SM, tas tas neveikia, tais anas streikuoja
Nu pastaruoju metu tai vieni vėjai su SM, tas tas neveikia, tais anas streikuoja
QUOTE(eveneir @ 2006 05 19, 20:43)
Nerodo,kad esu prisijungus-nors tikrai esu neužsislapstinusi ir be to...dega ne žalia ,o raudona lemputė.Stringa vartomi psl.reikia kartais ilgokai palaukti.
Kartais nerodo kad esi temoje...nors esi ir skaitai arba atrasinėji...
QUOTE(Getter @ 2006 05 20, 01:16)
Kartais nerodo kad esi temoje...nors esi ir skaitai arba atrasinėji...
Nu matyt mažos jūų bėdos.aš noriu ir vėl būti gazelė bet esu tik 12345
O manes irgi daznai nerodo, kad prisijungusi. esu issisaugojusi temu Favorites, o man kartais ismeta atsakyma, kad mano Favorites nieko nera . Ir kai kurie puslapiai labai jau letai verciasi .
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 18, 22:45)
Na, mano atveju didziausia problema yra ta kad SM pamirso mano slaptazodi ir nebeileidzia taip taip, butent SM pamirso, o ne as. slaptazodis tikrai geras ir nei karto nekeistas! puikiai prisimenu as ji. O to meilo kuri turi "per 10 min" atsiusti negavau, nors prasiau kokius 3 kartus.. kadangi perku kai ka forume turejau is naujo registruotis
bet prasau kaip nors mane ileisti atgal su tikruoju vardu
garbane
bet prasau kaip nors mane ileisti atgal su tikruoju vardu
garbane
Man tas pats Negaliu senu nick registruotis, rašo, kad blogas slaptažodis, nors jis tikrai geras
Mano anas nick buvo Eglužėlė... Help