Kokia būtent skyrelyje neleidžia paskelbt temos?
QUOTE(Auges @ 2006 07 19, 13:44)
Kokia būtent skyrelyje neleidžia paskelbt temos?
Skyrelyje Drabužiai ir Avalynė, Tėvams Bet man tai leit leidžia ą paskelbt, ir ji yra tarp mano žinučių parašytų, bet tarp kitų skelbimų ir savo kurtų temų, jos nematau
QUOTE(Suzii @ 2006 07 19, 13:50)
Skyrelyje Drabužiai ir Avalynė, Tėvams Bet man tai leit leidžia ą paskelbt, ir ji yra tarp mano žinučių parašytų, bet tarp kitų skelbimų ir savo kurtų temų, jos nematau
Ir as savo valdymo skyde savo tema matau tik jos nera tarp visu ir kiti nemato Kai norejau ja istrinti tai parase error
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.
Error Returned
mySQL error: Lost connection to MySQL server during query
mySQL error code:
Date: Thursday 20th of July 2006 12:51:07 PM
We apologise for any inconvenience
O man štai tokį dažnai išmeta
You can try to refresh the page by clicking here.
Error Returned
mySQL error: Lost connection to MySQL server during query
mySQL error code:
Date: Thursday 20th of July 2006 12:51:07 PM
We apologise for any inconvenience
O man štai tokį dažnai išmeta
As pastebejau, kad jau pora svaiciu, mano parasytu zinuciu skaicius nesikeicia...
Ar imanoma kaip nors tai pakoreguot?
Ar imanoma kaip nors tai pakoreguot?
QUOTE(Auges @ 2006 07 21, 12:31)
Žinučių neskaičiuoja bendraminčių skyrelyje, kur paskutiniu metu daugiausiai ir dalyvauji, dėl to ir nesikeičia žinučių skaičius.
Aciu
Padėkit. Priklausomybė nuo SM. Nebegaliu apsieiti be SM. Kasdien būtinai turiu nutraukti vaikus ar MB nuo kompo ir pasitikrinti visas Favorites žinutes. Ir dar daugiau. Taip gaištu savo brangų laiką, nors ir sužinodama daug naujo. Nepykit aš čia tik juokauju. Ačiū SM, kad ji tokia yra. Aš pasidariau atviresnė. Pasirodo, kad ir aš galiu patarti kai kuriais klausimais.
QUOTE(zuikelisv @ 2006 07 21, 12:44)
Sesuo, prašė paklausti, kas atsitiko, kad užmiršus slaptažodį niekaip neprisijungia prie supermamos.
Gauna laišką į el.paštą.. bet neprisijungia...
Rašė laišką administratoriui, bet atsakymo jau daugiau nei para negavo.
Jos nickas liepos mamyte.
Gauna laišką į el.paštą.. bet neprisijungia...
Rašė laišką administratoriui, bet atsakymo jau daugiau nei para negavo.
Jos nickas liepos mamyte.
Tai jeigu ji gauna slaptažodį į paštą, ją turi prijungti, gal ji kažką neteisingai suveda?