Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Kokia būtent skyrelyje neleidžia paskelbt temos?

Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 19, 13:44)
Kokia būtent skyrelyje neleidžia paskelbt temos?

Skyrelyje Drabužiai ir Avalynė, Tėvams unsure.gif Bet man tai leit leidžia ą paskelbt, ir ji yra tarp mano žinučių parašytų, bet tarp kitų skelbimų ir savo kurtų temų, jos nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzii @ 2006 07 19, 13:50)
Skyrelyje Drabužiai ir Avalynė, Tėvams  unsure.gif  Bet man tai leit leidžia ą paskelbt, ir ji yra tarp mano žinučių parašytų, bet tarp kitų skelbimų ir savo kurtų temų, jos nematau  g.gif

Ir as savo valdymo skyde savo tema matau tik jos nera tarp visu ir kiti nemato doh.gif Kai norejau ja istrinti tai parase error g.gif
Atsakyti
Parašius atsakymą, jei peržiūriu žinutė tai paskui paspaudus ATSAKYTI žinutė kažkur dingsta, jos nėra, iškart atsakyti galimą, viskas gerai.
Atsakyti
Dėl Skelbimų lentos, viskas turėjo būti sutvarkyta. Patikrinkit ar atsirado visos jūsų temos, jeigu atsirado po kelias temas (t.y. bandydamos užvest, pradėjot kelias vienodas), ištrinkit prašom nereikalingas temas. Bijau, kad jeigu tai pradės daryt moderatoriai, tiesiog galim ištrint perdaug smile.gif
Atsakyti
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

mySQL error: Lost connection to MySQL server during query
mySQL error code:
Date: Thursday 20th of July 2006 12:51:07 PM

We apologise for any inconvenience

O man štai tokį dažnai išmeta 4u.gif
Atsakyti
As pastebejau, kad jau pora svaiciu, mano parasytu zinuciu skaicius nesikeicia...
Ar imanoma kaip nors tai pakoreguot? blush2.gif
Atsakyti
Žinučių neskaičiuoja bendraminčių skyrelyje, kur paskutiniu metu daugiausiai ir dalyvauji, dėl to ir nesikeičia žinučių skaičius.
Atsakyti
Sesuo, prašė paklausti, kas atsitiko, kad užmiršus slaptažodį niekaip neprisijungia prie supermamos.
Gauna laišką į el.paštą.. bet neprisijungia...
Rašė laišką administratoriui, bet atsakymo jau daugiau nei para negavo.
Jos nickas liepos mamyte.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 21, 12:31)
Žinučių neskaičiuoja bendraminčių skyrelyje, kur paskutiniu metu daugiausiai ir dalyvauji, dėl to ir nesikeičia žinučių skaičius.

Aciu
Atsakyti
Padėkit. Priklausomybė nuo SM. Nebegaliu apsieiti be SM. Kasdien būtinai turiu nutraukti vaikus ar MB nuo kompo ir pasitikrinti visas Favorites žinutes. Ir dar daugiau. Taip gaištu savo brangų laiką, nors ir sužinodama daug naujo. Nepykit 4u.gif aš čia tik juokauju. Ačiū SM, kad ji tokia yra. Aš pasidariau atviresnė. Pasirodo, kad ir aš galiu patarti kai kuriais klausimais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2006 07 21, 12:44)
Sesuo, prašė paklausti, kas atsitiko, kad užmiršus slaptažodį niekaip neprisijungia prie supermamos.
Gauna laišką į el.paštą.. bet neprisijungia...
Rašė laišką administratoriui, bet atsakymo jau daugiau nei para negavo.
Jos nickas liepos mamyte.

Tai jeigu ji gauna slaptažodį į paštą, ją turi prijungti, gal ji kažką neteisingai suveda?
Atsakyti