QUOTE(Auges @ 2006 07 17, 13:01)
Forumo krovimo laikas tikrai turėjo sutrumpėt. Ar kiti puslapiai tau kraunasi greitai?
Žodžiu, šiandien dar pabandžiau peržiūrėt, ar galėjau aš ką nors pridirbti savo kompe, kad pasikeistų forumo greitis. Praskenavau, padariau, kad priimtų visus Cookies. Tas pats. Lyg tai lėtai kraunasi ir forumas rusiškam tinklapy www.osinka.ru, tiksliau, ne tiek kad lėtai, bet ne visada parodo visus paveiksliukus. Bet, man atrodo, panašiai buvo ir anksčiau. O va su SM tokia problema atsirado grynai prieš keletą dienų, netgi buvo taip, kad kitos skundžiasi, jog lūžinėja, o man viskas gerai. Štai to aš ir nesuprantu
.
Dar patikslinsiu, kas darosi. Tiesiog, pvz., įlendu į Nėštukių pašnekesius, ir atidarinėja atidarinėja, kartais tiesiog taip ir palieka tuščią puslapį (matosi visos judančios reklamos, užrašas Supermamų klubas > Nėštumas ir gimdymas > Nėštukių pašnekesiai, o apačioj tuščia, balta). Padarau Refresh, per kurį laiką užsikrauna, viskas gerai, viską parodo, retkarčiais tik trūksta kai kurių šypsenėlių, vietoj jų - baltas kvadratėlis su raudonu kryželiu.
Gal čia kokia nors ryšio problema? Mano interneto teikėjas - TEO, gal čia reiktų jų klausti, ar niekas nepasikeitė? Na tiesiog labai jau noriu sutvarkyti visa tai...
Beje, kiti tinklapiai atsidaro normaliai ir greitai, neturiu jokių bėdų... Na, kiek naudoju ir kiek jie man reikalingi, nes šiuo metu nedaug kur internete landžioju.