Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Rucelie @ 2006 07 17, 17:03)
vėl neberodo naujai paskelbtų žinučių  schmoll.gif jau lyg apsitvarkę buvo, dabar vėl tas pats  schmoll.gif ir refresh ne visada padeda...

Norėčiau pasitikslinti dėl vieno dalykėlio - ar pastebėjote tokią tendenciją, jog naujų žinučių nerodo tik tuo atveju, jei tos temos puslapis neseniai jau buvo aplankytas?

Ar vis dėlto būna ir taip, jog forumo tema, kurioje nesilankėte, tarkim, savaitę, tiesiog nerodo tam tikro nario (kuris paskelbtas kaip paskutinės žinutės autorius), naujų post'ų ?

Ačiū!

Pagarbiai,
Aurimas

INTERDATA
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 17, 13:01)
Forumo krovimo laikas tikrai turėjo sutrumpėt. Ar kiti puslapiai tau kraunasi greitai?

Žodžiu, šiandien dar pabandžiau peržiūrėt, ar galėjau aš ką nors pridirbti savo kompe, kad pasikeistų forumo greitis. Praskenavau, padariau, kad priimtų visus Cookies. Tas pats. Lyg tai lėtai kraunasi ir forumas rusiškam tinklapy www.osinka.ru, tiksliau, ne tiek kad lėtai, bet ne visada parodo visus paveiksliukus. Bet, man atrodo, panašiai buvo ir anksčiau. O va su SM tokia problema atsirado grynai prieš keletą dienų, netgi buvo taip, kad kitos skundžiasi, jog lūžinėja, o man viskas gerai. Štai to aš ir nesuprantu g.gif .

Dar patikslinsiu, kas darosi. Tiesiog, pvz., įlendu į Nėštukių pašnekesius, ir atidarinėja atidarinėja, kartais tiesiog taip ir palieka tuščią puslapį (matosi visos judančios reklamos, užrašas Supermamų klubas > Nėštumas ir gimdymas > Nėštukių pašnekesiai, o apačioj tuščia, balta). Padarau Refresh, per kurį laiką užsikrauna, viskas gerai, viską parodo, retkarčiais tik trūksta kai kurių šypsenėlių, vietoj jų - baltas kvadratėlis su raudonu kryželiu.

Gal čia kokia nors ryšio problema? Mano interneto teikėjas - TEO, gal čia reiktų jų klausti, ar niekas nepasikeitė? Na tiesiog labai jau noriu sutvarkyti visa tai...

Beje, kiti tinklapiai atsidaro normaliai ir greitai, neturiu jokių bėdų... Na, kiek naudoju ir kiek jie man reikalingi, nes šiuo metu nedaug kur internete landžioju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitkresle: 17 liepos 2006 - 22:44
QUOTE(inner @ 2006 07 17, 16:51)
Norėčiau pasitikslinti dėl vieno dalykėlio - ar pastebėjote tokią tendenciją, jog naujų žinučių nerodo tik tuo atveju, jei tos temos puslapis neseniai jau buvo aplankytas?

Ar vis dėlto būna ir taip, jog forumo tema, kurioje nesilankėte, tarkim, savaitę, tiesiog nerodo tam tikro nario (kuris paskelbtas kaip paskutinės žinutės autorius), naujų post'ų ?

Ačiū!

Pagarbiai,
Aurimas

INTERDATA

gali būti, mat pas mane yra "lankytini" puslapiai, tai į juos ir atkreipiu dėmesį. tik va labiausiai jų ir gaila, kad nesivarto verysad.gif
Atsakyti
Siandien krovimosi ir puslapiu vartymo greitis, tai doh.gif wacko.gif Seniai taip prastai nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
KODEL MAN NEDUODA PASKELBT NAUJOS TEMOS SKELBIMU LENTOJ gun_bandana.gif gun_bandana.gif

As matau, o kiti nemato schmoll.gif
Atsakyti
O man iš vis keisti dalykai šiandien forume: atidarius temą, rodo pirmąjį postą (kada tema atidaryta) ir paskutinį. Apačioj tarsi sąrašas paskewlbtų žinučių blink.gif

Viską kaip seniau , t.y. visus postus iš eilės, matau tik rašydama atsakymą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2006 07 18, 20:13)
O man iš vis keisti dalykai šiandien forume: atidarius temą, rodo pirmąjį postą (kada tema atidaryta) ir paskutinį. Apačioj tarsi sąrašas paskewlbtų žinučių blink.gif

Viską kaip seniau , t.y. visus postus iš eilės, matau tik rašydama atsakymą. g.gif

I sita klausima cia jau buvo begale kartu atsakyta - bukit geros paskaitykit! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 07 18, 19:27)
I sita klausima cia jau buvo begale kartu atsakyta - bukit geros paskaitykit! rolleyes.gif

Ačiū. Paskaičiau, radau, pasitaisiau.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2006 07 18, 19:04)
KODEL MAN NEDUODA PASKELBT NAUJOS TEMOS SKELBIMU LENTOJ  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

As matau, o kiti nemato  schmoll.gif

Man irgi tas pats, paskelbiau tema skelbimuose, o jos man nerodo, pasiziurejau savo valdymo skyde irgi nera prie mano kurtu temu, bet visose parasytose zinutese ji yra ir matau kitu atsakymus, o temos pacios nerandu bendram forume, kaip suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitaz26 @ 2006 07 19, 09:11)
Man irgi tas pats, paskelbiau tema skelbimuose, o jos man nerodo, pasiziurejau savo valdymo skyde irgi nera prie mano kurtu temu, bet visose parasytose zinutese ji yra ir matau kitu atsakymus, o temos pacios nerandu bendram forume, kaip suprast?  g.gif

Laba diena, panašu, kad man tas pats atsitiko blink.gif Tarp mano žinučių, o tarp temų nėra blink.gif ir tarp skelbimų nerandu unsure.gif Ką daryt dabar? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitaz26 @ 2006 07 19, 09:11)
Man irgi tas pats, paskelbiau tema skelbimuose, o jos man nerodo, pasiziurejau savo valdymo skyde irgi nera prie mano kurtu temu, bet visose parasytose zinutese ji yra ir matau kitu atsakymus, o temos pacios nerandu bendram forume, kaip suprast?  g.gif

Skelbk i KITA doh.gif TEN RODO biggrin.gif
Atsakyti
Na va, ziuriu, siandien visom problemos su Skelbimu lenta, net lengviau pasidare blush2.gif Galvojau, kad jau cia as kazka blogai darau doh.gif
Atsakyti