kodel man rodo tik pirmaja temos zinute, o kitos zinutes yra isdeztytos medzio tipo struktura? Pirmoji zinute yra normali, o kitos atrodo mazdaug taip:
nikas: .................................
vel nikas: ...........................
ir tt.
Jei nori perskaityti zinute reikia ant kiekvienos atskirai spaudalioti ziauriai nepatogu
ir pasidare cia tik siandie nuo pietu... Kaip ispresti sia problema?
QUOTE(motce @ 2006 07 16, 17:19)
kodel man rodo tik pirmaja temos zinute, o kitos zinutes yra isdeztytos medzio tipo struktura? Pirmoji zinute yra normali, o kitos atrodo mazdaug taip:
ir tt.
Jei nori perskaityti zinute reikia ant kiekvienos atskirai spaudalioti ziauriai nepatogu
ir tt.
Matyt netyčia pakeitei formatą. Viršuje, kur yra temos pavadinimas, pilkoje juostoje, surask žodžius: Linijinis/ Standartinis/ Linijinis+. Paspausk ant Standartinis.
Vis dar iškyla problemų su paskutinių žinučių rodymų, kai kurių temų tiesiog chroniškai. Šiandien taip pat. Matosi, kad yra paskelbta naujų žinučių, o įėjus į temą jų nerodo.
Man vis tiek lėtai kraunasi... Jau pradėjau galvoti, kad kažkas blogai su mano kompu... Nors lyg ir niekas nepasikeitė, o prieš savaitę krovėsi tikrai greitai ir vienintelės iškylančios problemos - tos pačios, kaip ir kitoms (vieną dieną neleido parašyti atsakymo, kartais šiaip pranešdavo, kad "server too busy"). Nežinau, ką daryti...
Man vis dar neleidzia cituoti zinuciu ir neveikia nuorodos i zinutes
QUOTE(valiute @ 2006 07 17, 14:03)
Man vis dar neleidzia cituoti zinuciu ir neveikia nuorodos i zinutes
ką rašo kai neleidžia cituoti.
Kaip matai man puikiai pavyksta. Peržiūrėjau kelių narių paskutines žinutes, daugelis yra su citatom. Veikia puikiai.
Kokios nuorodos į žinutes neveikia? Ar iš citatos tiesiogiai į cituojamą žinutę? Ar dar kažkokios?
Negaliu dabar cituoti Jusu zinutes, kai paspaudziu cituoti arba nuoroda i bet kokia zinute, puslapis "nuvaziuoja" tarsi buciau paspaudusi rodykle, nukreipiancia i puslapio virsu, nemanau, kad tai mano kompiuterio problema, nes siaip kompiuteriuose truputi nusimanau