Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

kodel man rodo tik pirmaja temos zinute, o kitos zinutes yra isdeztytos medzio tipo struktura? Pirmoji zinute yra normali, o kitos atrodo mazdaug taip:
nikas: .................................
vel nikas: ...........................
ir tt.
Jei nori perskaityti zinute reikia ant kiekvienos atskirai spaudalioti doh.gif ziauriai nepatogu schmoll.gif
ir pasidare cia tik siandie nuo pietu... Kaip ispresti sia problema?
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2006 07 16, 17:19)
kodel man rodo tik pirmaja temos zinute, o kitos zinutes yra isdeztytos medzio tipo struktura? Pirmoji zinute yra normali, o kitos atrodo mazdaug taip:
nikas: .................................
vel nikas: ...........................
ir tt.
Jei nori perskaityti zinute reikia ant kiekvienos atskirai spaudalioti  doh.gif  ziauriai nepatogu  schmoll.gif 
ir pasidare cia tik siandie nuo pietu... Kaip ispresti sia problema?

Matyt netyčia pakeitei formatą. Viršuje, kur yra temos pavadinimas, pilkoje juostoje, surask žodžius: Linijinis/ Standartinis/ Linijinis+. Paspausk ant Standartinis.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Vis dar iškyla problemų su paskutinių žinučių rodymų, kai kurių temų tiesiog chroniškai. Šiandien taip pat. Matosi, kad yra paskelbta naujų žinučių, o įėjus į temą jų nerodo.
Atsakyti
Šį savaitgalį buvo suderinti serveriai, kuriuose patalpintas mūsų forumas. Daugelis problemų turėjo susitvarkyti savaime.
Jeigu dar išliko kažkokių problemų prašome pranešti apie jas šioje temoje.
Dėkojame. smile.gif
Atsakyti
Man vis tiek lėtai kraunasi... Jau pradėjau galvoti, kad kažkas blogai su mano kompu... Nors lyg ir niekas nepasikeitė, o prieš savaitę krovėsi tikrai greitai ir vienintelės iškylančios problemos - tos pačios, kaip ir kitoms (vieną dieną neleido parašyti atsakymo, kartais šiaip pranešdavo, kad "server too busy"). Nežinau, ką daryti...
Atsakyti
Forumo krovimo laikas tikrai turėjo sutrumpėt. Ar kiti puslapiai tau kraunasi greitai?
Atsakyti
Man vis dar neleidzia cituoti zinuciu ir neveikia nuorodos i zinutes verysad.gif
Atsakyti
Na man bent šiandien jokių problemų bigsmile.gif Kraunasi greitai thumbup.gif , jokių nesklandumų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 07 17, 14:03)
Man vis dar neleidzia cituoti zinuciu ir neveikia nuorodos i zinutes verysad.gif

ką rašo kai neleidžia cituoti.
Kaip matai man puikiai pavyksta. Peržiūrėjau kelių narių paskutines žinutes, daugelis yra su citatom. Veikia puikiai.

Kokios nuorodos į žinutes neveikia? Ar iš citatos tiesiogiai į cituojamą žinutę? Ar dar kažkokios?
Atsakyti
Negaliu dabar cituoti Jusu zinutes, kai paspaudziu cituoti arba nuoroda i bet kokia zinute, puslapis "nuvaziuoja" tarsi buciau paspaudusi rodykle, nukreipiancia i puslapio virsu, nemanau, kad tai mano kompiuterio problema, nes siaip kompiuteriuose truputi nusimanau
Atsakyti
vėl neberodo naujai paskelbtų žinučių schmoll.gif jau lyg apsitvarkę buvo, dabar vėl tas pats schmoll.gif ir refresh ne visada padeda...
Atsakyti