Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(valiute @ 2006 07 14, 16:54)
Siandien neleidzia cituoti zinuciu ir neveikia nuorodos i zinutes. Ir isviso serveris grybauja kaip reikalas verysad.gif  Kentejau, kentejau, kantrybes jau truksta, per du menesius niekaip nesusitvarkot verysad.gif

Gerbiama Mamyte,

Suprantu Jūsų nuogastavimus, tačiau Jūs daug labiau padėtumėte, jei nupasakotumėte detaliau, ka Jūsų akimis reiškia "grybauja kaip reikalas". O kenteti tikrai nerekomenduoju, mums bus žymiai lengviau, jei problemos bus aptarinėjamos ir aptarinėjamos kuo detaliau. Aš, be abejonės, negaliu visada būti forume ir stebeti, kas čia vyksta - tą daro kiti serveriai, kurie yra ganėtinai "buki" ir gali pastebėti tik bendras problemas, t.y. jie nebando cituoti, nenaršo po visus puslapius ir nerašo į forumą. Tačiau, "serverių nuomone", SM laikosi kur kas geriau, nei laikėsi prieš savaitę ar mėnesį.

Visos problemos yra išsprendžiamos, (manau pastebėjote, kad nemažai buvusių problemų jau yra išsprestos), tačiau svarbu jas žinoti ir svarbu turėti mums galimybę pamatyti, kad problema tikrai yra, todėl ir prašau jas aprašyti kuo plačiau.

Iš anksto dėkoju!

Pagarbiai,
Aurimas

INTERDATA
Atsakyti
Taip, zinoma pastebejau, kad daug problemu yra isspresta. Be to puikiai suprantu, kad persikrauscius i nauja serveri, per viena diena visko suderinti neimanoma.

Kam man rasyti ta pati, ka raso kitos mamos? Juk nuo to nieko nepasikeis. Be to nemegstu skustis ir kartotis. Aisku butu kitas reikalas, jei niekas nerasytu apie nesklandumus.
PVZ
1. There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

mySQL error:
mySQL error code:
Date: Thursday 13th of July 2006 09:25:57 AM

2. 503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.

3. 504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time.

Su siomis problemis susiduriu vos ne kas antra diena verysad.gif Kartais po kelias valandas negaliu "ieiti" i foruma

Dabar bandciau cituoti Jusu zinute, bet vel tas pat: man visas puslapis "nuvaziuoja" i virsu, tas pat ir su zinutes nuoroda verysad.gif

Dar ne visada atidaro paskutini temos puslapi: PVZ noriu perskaityti forumietes "aaa" parasyta paskutine zinute 25 psl, o atidaro 23 psl.

Kazkokia diena niekaip negalejau paredaguoti savo zinuciu, visas redaguotas tekstas kazkur dingdavo g.gif
Apie visas kitas problemas jau rasyta ir ne karta.

Tikiuosi paaiskinau issamiai

Pagarbiai,
Valentina
Atsakyti
o man šiandien ir vakar jokių problemų nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2006 07 13, 20:04)
Pastarąsias porą dienų apskritai sunku patekti į forumą. Man jokių klaidų neišmeta, paprasčiausiai labai lėtai kraunasi, neretai pusė puslapio lieka balta, šypsenėlių nesimato išvis arba vietoj jų - kvadratėliai...

Vis dar tas pats... Neišpasakytas lėtumas... Tikiuosi, visa tai įmanoma sutvarkyti... Ar čia jau mano pačios kompiuterio ar ryšio problemos g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2006 07 15, 11:03)
Vis dar tas pats... Neišpasakytas lėtumas... Tikiuosi, visa tai įmanoma sutvarkyti... Ar čia jau mano pačios kompiuterio ar ryšio problemos g.gif ?

Na, kad viskas normaliai su greičiu mastau.gif
Atsakyti
neveikia nuoroda PERZIURETI NAUJAS ZINUTES
net ir po pusvalandzio laukimo meta: Atsiprašome, tačiau forumų administratorius uždraudė greitai pasikartojančias paieškas. Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių.
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 15, 10:47)
Na, kad viskas normaliai su greičiu  mastau.gif

Nežinau, man kažkaip nesusitvarko g.gif . Kiti tinklapiai atsidaro normaliai, ir delfis, ir yahoo, na kiek aš ko naudoju, tik SM sunkiai ir skausmingai g.gif ...

QUOTE(pesimiste @ 2006 07 15, 15:07)
neveikia nuoroda  PERZIURETI NAUJAS ZINUTES
net ir po pusvalandzio laukimo meta: Atsiprašome, tačiau forumų administratorius uždraudė greitai pasikartojančias paieškas. Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių.

Aha, čia pas mane lygiai taip pat darėsi maždaug prieš savaitę. Visą dieną nepavyko parašyti žinutės doh.gif .
Atsakyti
KODĖL ŠIANDIEN RYTE NEVEIKĖ? Kad dabar dažnokai jau tas kartojasi?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 07 16, 12:19)
KODĖL ŠIANDIEN RYTE NEVEIKĖ? Kad dabar dažnokai jau tas kartojasi?

as tai jau ryte net pripratau,kad neveikia... g.gif g.gif
Atsakyti
O pagalbininkas dabar neveikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2006 07 15, 11:03)

Normaliausias greitis. Viską puikiai atidaro.

O va ,,Rasti visas nario žinutes" tai anksčiau labiau patiko. Matydavom visą žinutę. O dabar - tik pradžią... Ar čia bus kokių nors pasikeitimų?
Atsakyti
mums sm labai daznai uzluzta ypac anksti ryte unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti