Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Man neleidžia is savo kompo prisekti nuotrauku, ir kartais rodo kad yra daugiau puslapiu, bet neleidzia ieiti doh.gif
Atsakyti
Nesupratau kas čia šiandien pasidarė g.gif Kaškokia nesamonė-nei vienos temos normaliai paskaityti neišeina schmoll.gif vis atverčia pirmąją temos žinutę, o likusius komentarus apačioje tik įvardina doh.gif rodo,kad yra daugiau temos puslapių, bet jų visiškai neatidaro-čia ką taip visada dabar bus doh.gif Be ryšiooooo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linutegg @ 2006 07 12, 09:13)
Man neleidžia is savo kompo prisekti nuotrauku, ir kartais rodo kad yra daugiau puslapiu, bet neleidzia ieiti doh.gif

Norėjau pasitikslinti:

1. Nuotraukos - kur Jūs jas bandote prisegti? Kokias priežastis nurodo serveriai (dėl ko neleidžia prisegti). Nupasakokit kiek įmanoma plačiau - tai labai pagelbės.
2. Kokia klaidą rodo bandant įeiti į tuos puslapius, kur neleidžia įeiti.

Prašymas dar kartelį visoms mamytėms, susiduriančioms su problemomis - kiek įmanoma plačiau nupasakokite, kokius veiksmus Jūs atliekate ir kokį rezultatą gaunate.

P.S. Ar vis dar turite problemų su "persikūnijimais?" smile.gif
Atsakyti
Mamusiuka, pasitikrink ar nustatytas STANDARTINIS išdėstymo būdas.
Pagal aprašymą panašu, kad nustatytas LINIJINIS
Atsakyti
Pora valandų jau lyg nesidvigubina mano asmenybė rolleyes.gif Šiaip teko pabuvoti 6 nepažįstamomis forumo narėmis (susidariau sąrašiuką net) ax.gif 2 iš jų vienu metu galėjau įeiti į profilius, a.ž. dėžutę blink.gif Kadangi pamačiau, kad viena a.ž., adresuota man, nuėjusi kitai narei, tai leidau sau perskaityti rolleyes.gif Gal reikėjo ir ištrint g.gif Bet va posto mano rašyto, su jos logotipu ir vardu tai jau niekaip neištrinsiu schmoll.gif Na ką iš viso to supratau, a.ž. baisiai nepatikimas dalykas schmoll.gif Profilio info, kurios atseit nemato kiti ( pvz. el. pašto adresas) irgi gali būt bet kada bet kieno perskaityta, o gal net pakeista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 12, 13:10)
Mamusiuka, pasitikrink ar nustatytas STANDARTINIS išdėstymo būdas.
Pagal aprašymą panašu, kad nustatytas LINIJINIS

lotuliukas.gif doh.gif ačiūūūū viskas susitvarkė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 07 12, 08:18)
susiduriau susiduriau. rodo kad paskutine zinute parasa ex, o as matau atsidarius puslapy paskutine zinute oh.
ber paspaudus refresh pamatau visas zinutes kuriu nrode atidarius puslpaio....

ta pati problema... verysad.gif

ir dar labai dažnai neatidaro norimo puslapio, o išmeta tokį va dal;yką g.gif

504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 07 12, 19:30)

ir dar labai dažnai neatidaro norimo puslapio, o išmeta  tokį va dal;yką g.gif
504 Gateway Time-out

man irgi tokia pati problema, arba labai ilgai kraunasi psl ir galiausiai ismeta langa kad Page can't be.....
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 07 12, 19:30)

ir dar labai dažnai neatidaro norimo puslapio, o išmeta  tokį va dal;yką g.gif
504 Gateway Time-out

Ir vėl viskas iš naujo... šiandien vėl tas pats verysad.gif neatidarė SM ilgiausiai...
Atsakyti
šiandien norint prisijungti metė tokius užrašus:

1. There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

mySQL error:
mySQL error code:
Date: Thursday 13th of July 2006 09:25:57 AM

2. 503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.

3. 504 Gateway Time-out
Atsakyti
Pastarąsias porą dienų apskritai sunku patekti į forumą. Man jokių klaidų neišmeta, paprasčiausiai labai lėtai kraunasi, neretai pusė puslapio lieka balta, šypsenėlių nesimato išvis arba vietoj jų - kvadratėliai...
Atsakyti
Siandien neleidzia cituoti zinuciu ir neveikia nuorodos i zinutes. Ir isviso serveris grybauja kaip reikalas verysad.gif Kentejau, kentejau, kantrybes jau truksta, per du menesius niekaip nesusitvarkot verysad.gif
Atsakyti