Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 11, 21:17)
O aš vėl ką tik kvaki buvau verysad.gif

Tai ir kvaksėk per visas temas lotuliukas.gif Visai nejuokinga, a nia?
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 11, 21:37)
Tai ir kvaksėk per visas temas  lotuliukas.gif Visai nejuokinga, a nia?

Visai lotuliukas.gif

Galiu ir pakvaksėt, juk ne mane užbanins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 11, 21:41)
Galiu ir pakvaksėt, juk ne mane užbanins  lotuliukas.gif

Ką ir turėjau minty mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane DSL internetas- visad jungiuos tik savo nicu (nors visai noreciau trumpam kazkuo kitu patapt hihihi.gif .
Arba nepataikau tuo momentu, bet veikia viskas normaliai (iskyrus kelis rysio praradimus), krauna zaibiskai.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 11, 18:32)
Jeigu jau dabar gaunam priekaištų dėl to, kad laikinai neveikiant forumui atskiri nariai praranda galimybę susižinoti kito dalyvio telefoną, adresą ir pan., tai kaip įvyktų visi susitikimai ir įv. sandoriai jeigu forumas būtų atjungtas visiškai pavyzdžiui savaitei?

Galiu pasakyti: man prasidėtų abstinencija ir "lomkės"...
Atsakyti
Ir aš kiekvieną kartą vis turiu naują nicka. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Cha, sakiau, kad sm siandien man jokiu pokstu nekrete...."Gamtos nuotraukos ir kitos grozybes " parasiau, dingo, vel parasiau- se, du kart tas pat... paredaguoju-viskas ok... paziuriu senesnius puslapius, griztu- mano posto ner blink.gif
Atsakyti
Su žinutėmis į el. paštą problemą turėtų būti išspręsta. Jei dar pas kažką kartosis, praneškite. Ačiū.
Atsakyti
na parasyt atsakyma darosi problematiska,o beje kai skaitau pasisakymus ir noriu pereit i sekanti,man vel meta 1puslapi,ar taip turi but?
Papildyta:
na va ir vel ar as kvaila ar ka -nemeta mano paskutines parasytos zinutes
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 07 12, 03:23)
na parasyt atsakyma darosi problematiska,o beje kai skaitau pasisakymus ir noriu pereit i sekanti,man vel meta 1puslapi,ar taip turi but?
Papildyta:
na va ir vel ar as kvaila ar ka -nemeta mano paskutines parasytos zinutes

Manau, tikrai neturetu mesti i 1 puslapi bandant eiti vienu toliau. Idomu, ar dar kas nors susidure su sita problema?

Tiesa, gal galite detaliau papsakoti, kaip yra su tais pasisakymais? Su kokiais sunkumais susiduriate?

Beje, padariau dar keleta pakeitimu, kurie turetu itakoti tiek puslapiu "naujuma", t.y. nebeturetu reiketi kaskart spaudineti refresh ivedus kazkokia informacija. Tai taip pat turetu itakoti vartotoju "persijunginejimo" problema. Jei ji vis dar kartosis, butinai praneskite.
Atsakyti
QUOTE(inner @ 2006 07 12, 03:59)
Manau, tikrai neturetu mesti i 1 puslapi bandant eiti vienu toliau. Idomu, ar dar kas nors susidure su sita problema?

Tiesa, gal galite detaliau papsakoti, kaip yra su tais pasisakymais? Su kokiais sunkumais susiduriate?

Beje, padariau dar keleta pakeitimu, kurie turetu itakoti tiek puslapiu "naujuma", t.y. nebeturetu reiketi kaskart spaudineti refresh ivedus kazkokia informacija. Tai taip pat turetu itakoti vartotoju "persijunginejimo" problema. Jei ji vis dar kartosis, butinai praneskite.

susiduriau susiduriau. rodo kad paskutine zinute parasa ex, o as matau atsidarius puslapy paskutine zinute oh.
ber paspaudus refresh pamatau visas zinutes kuriu nrode atidarius puslpaio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pesimiste: 12 liepos 2006 - 07:19
QUOTE(pesimiste @ 2006 07 12, 08:18)
susiduriau susiduriau. rodo kad paskutine zinute parasa ex, o as matau atsidarius puslapy paskutine zinute oh.
ber paspaudus refresh pamatau visas zinutes kuriu nrode atidarius puslpaio....

Ir man taip pat.
Atsakyti