Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Taip pat įdomu ar su šia problema susiduria mamos, turinčios pvz namuose DSL internetą (t.y. tos, kurios tikrai žino, jog yra vienintelės, naršančios per šį interneto tašką).
Aš tokia. Susidvejinimo problemų nebuvo nė karto. Tfu tfu tfu per kairį petį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 11, 16:56)
Aš tokia. Susidvejinimo problemų nebuvo nė karto. Tfu tfu tfu per kairį  petį  tongue.gif

Ir aš iš tų. Neteko būti niekieno kailyje ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 11 liepos 2006 - 17:02
QUOTE(pesimiste @ 2006 07 11, 17:39)
sitas liko nepastebetas,o gal cia i pasiulymus reiktu rasyti?  g.gif
maniske taip ir neatsurado  schmoll.gif

Atsakau tik tam, kad nepasakytumėte kad ir vėl liko nepastebėtas, šiuo klausimu į diskusijas daugiau nesivelsiu.

Jeigu jau dabar gaunam priekaištų dėl to, kad laikinai neveikiant forumui atskiri nariai praranda galimybę susižinoti kito dalyvio telefoną, adresą ir pan., tai kaip įvyktų visi susitikimai ir įv. sandoriai jeigu forumas būtų atjungtas visiškai pavyzdžiui savaitei?

Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 11, 18:32)
Atsakau tik tam, kad nepasakytumėte kad ir vėl liko nepastebėtas, šiuo klausimu į diskusijas daugiau nesivelsiu.

Jeigu jau dabar gaunam priekaištų dėl to, kad laikinai neveikiant forumui atskiri nariai praranda galimybę susižinoti kito dalyvio telefoną, adresą ir pan., tai kaip įvyktų visi susitikimai ir įv. sandoriai jeigu forumas būtų atjungtas visiškai pavyzdžiui savaitei?

o jeigu as kita kart prisijungiu ir pasirodo kad naudojuosiu jusu niku.imu ir prirasau visokiu nesamoniu jusu vardu. o tada kas?
Atsakyti
QUOTE(inner @ 2006 07 11, 17:42)
labai svarbu žinoti, ar tuo metu, kai kaitaliojasi prisijungimai, yra tikimybė, kad kita mama, kuria Jūs "patapot", galėjo būti iš gretimos kontoros ar šiaip bendros interneto išeigos. Taip pat įdomu ar su šia problema susiduria mamos, turinčios pvz namuose DSL internetą (t.y. tos, kurios tikrai žino, jog yra vienintelės, naršančios per šį interneto tašką).

Na kadangi, nelabai žinau kas tas DSL blush2.gif tai dėl šito nieko nesakysiu.

Pasidomėjau ir radau, kad tie prisijungimai, kuriais aš patapau yra iš to pačio miesto. Beveik esu garantuota, kad naudojamės to pačio interneto tiekėjo paslaugomis. O jau techninių ryšio teikimo dalykų nežinau.
Atsakyti
Pvz labai svarbu žinoti, ar tuo metu, kai kaitaliojasi prisijungimai, yra tikimybė, kad kita mama, kuria Jūs "patapot", galėjo būti iš gretimos kontoros ar šiaip bendros interneto išeigos. Taip pat įdomu ar su šia problema susiduria mamos, turinčios pvz namuose DSL internetą (t.y. tos, kurios tikrai žino, jog yra vienintelės, naršančios per šį interneto tašką).

Pas mane irgi dsl - nors kitų jau minėtų problemų apstu, tačiau nė karto nebuvau prijungta kitu vardu arba anonimiškai smile.gif
Atsakyti
Jau pora zinuciu gavau i a.z., bet pranesimu apie naujus laiskus mano elektroninio pasto dezuteje taip ir nepasirode (kaip buvo iki siol). g.gif
Atsakyti
Taip pat įdomu ar su šia problema susiduria mamos, turinčios pvz namuose DSL internetą (t.y. tos, kurios tikrai žino, jog yra vienintelės, naršančios per šį interneto tašką).

Naudojuos DSL, nežinau ar su tuo susiję, bet su aprašytom susidvejinimo/pajungimo kito niku problemom nesusiduriu.
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 07 11, 19:54)
Jau pora zinuciu gavau i a.z., bet pranesimu apie naujus laiskus mano elektroninio pasto dezuteje taip ir nepasirode (kaip buvo iki siol).  g.gif

man šianiden daug AŽ rašė, gavau ne tik kad jas visas, bet ir po kelis kartus. Visas perskaitau, ištrinu, po kažkiek laiko vėl rašo, kad gavau AŽ, o ten - tie patys ištrinti laiškai ir senas laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 07 11, 20:32)
man šianiden daug AŽ rašė, gavau ne tik kad jas visas, bet  ir po kelis kartus. Visas perskaitau, ištrinu,  po kažkiek laiko vėl rašo, kad gavau AŽ, o ten - tie patys ištrinti laiškai ir senas laikas  doh.gif

Ir taip jau antra para tongue.gif Bet nuo 17 val. viskas susitvarkė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 11 liepos 2006 - 19:35
Apgavau cool.gif Nuo 20.30 vėl bardakas doh.gif
Atsakyti
O aš vėl ką tik kvaki buvau verysad.gif
Atsakyti