Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Persasi tik viena isvada: lievas serveris. Tikrai negali buti paliktas be prieziuros rimtas serveris, ir ne visiems atostogu metas. mirksiukas.gif Teisingai buvo pastebeta: jei negalima sutvarkyti-uzdarykit.

Buvo situacija. Susitariau per az, kad susitiksi su zmogum kita diena, bet pries tai paskambinsiu. Telefonas liko az. Atsikeliu is ryto-nera rysio su serveriu doh.gif Taip stresavau visa ryta, nes zmogus atvaziavo is kito miesto, o mes negalejom susitikt. schmoll.gif Net nezinau ka apie mane pagalvojo, bet kalte juk ne mano blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2006 07 11, 15:39)
Persasi tik viena isvada: lievas serveris. Tikrai negali buti paliktas be prieziuros rimtas serveris, ir ne visiems atostogu metas.  mirksiukas.gif Teisingai buvo pastebeta: jei negalima sutvarkyti-uzdarykit.

Buvo situacija. Susitariau per az, kad susitiksi su zmogum kita diena, bet pries tai paskambinsiu. Telefonas liko az. Atsikeliu is ryto-nera rysio su serveriu doh.gif Taip stresavau visa ryta, nes zmogus atvaziavo is  kito miesto, o mes negalejom susitikt.  schmoll.gif Net nezinau ka apie mane pagalvojo, bet kalte juk ne mano blink.gif

drinks_cheers.gif
ir nematau kad cia kas butu apsilankes ir paskaitinejes problemas.jokio atsiprasom ar ka.o jau vakaras doh.gif
Papildyta:
neleidzia atidaryti naujos temos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pesimiste: 11 liepos 2006 - 14:42
kančia tampa sėdėjimas forume ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Atsakyti
Aš jau 2 kartus užėjau į forumą, parašiau žinutę ir pamačiau, kad ne mano nikas. Vakar buvau kvaki, šiandien iš rytom miriam2 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 07 11, 15:04)
kančia tampa sėdėjimas forume ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif

Daugelis vyrų apsidžiaugtų išgirdę tokius žodžius iš savo žmonų lotuliukas.gif
Atsakyti
neleidzia atidaryti naujos temos doh.gif

Atidaryti leidžia, tik nerodo, kad ji atidaryta doh.gif Tema "atsiranda" po kokio pusvalandžio
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2006 07 11, 16:31)
Daugelis vyrų apsidžiaugtų išgirdę tokius žodžius iš savo žmonų lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
prisijungiau vienu niku,kad galėčiau pašnipinėti blush2.gif noriu persijungti į kitą ir niekaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 07 11, 15:42)
drinks_cheers.gif
ir nematau kad cia kas butu apsilankes ir paskaitinejes problemas.jokio atsiprasom ar ka.o jau vakaras  doh.gif

Kai dirbama su forumo klaidom ir jų paieška, nebelieka laiko naršyti po forumą.
Atsiprašome už tai.

Administratoriui jau pranešta apie šias problemas. Tikėkimes kad grietu laiku jos bus pašalintos.
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 07 11, 14:33)
uzkniso juodai. nejauciu jokio malonumo kai esu kito kailyje.ir nepatinka ta mintis kad kazkas kitas yra as ir gali rasinet kokias nesamones ir naudotis mano niku.
jeigu negalite visko sutvarkyti tai laikinai uzdarykit foruma ir viskas.

sitas liko nepastebetas,o gal cia i pasiulymus reiktu rasyti? g.gif

QUOTE(Hestija @ 2006 07 11, 16:43)
Atidaryti leidžia, tik nerodo, kad ji atidaryta  doh.gif Tema "atsiranda" po kokio pusvalandžio

maniske taip ir neatsurado schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 07 11, 17:25)
Kai dirbama su forumo klaidom ir jų paieška, nebelieka laiko naršyti po forumą.
Atsiprašome už tai.

Sveikos, Mamytės.

Esu tas, kuris iš paskutiniųjų stengiasi, kad Jūs visos būtumėt laimingos, t.y. kad SM veiktų kuo puikiausiai. Portalas sparčiai plečiasi, o ir Jūs esat labai aktyvios, todėl suvaldyti situaciją tikrai nėra labai lengva. Noriu padėkoti ir tuo pačiu aktencuoti, kad ši forumo skiltis, ypač šiuo metu, man yra pati skaitomiausia, tiesiog aš stengiuosi daugiau laiko išnaudoti problemų ieškojimui, nei diskusijoms.

Tuo pačiu labai norėčiau paprašyti išsakant problemas nupasakoti jas kuo tiksliau bei sudėti visas pastabas, kurios, Jūsų manymu galėjo turėti įtakos (kartais verta paminėti net ir tas, kurios negalėjo turėti įtakos). Pvz labai svarbu žinoti, ar tuo metu, kai kaitaliojasi prisijungimai, yra tikimybė, kad kita mama, kuria Jūs "patapot", galėjo būti iš gretimos kontoros ar šiaip bendros interneto išeigos. Taip pat įdomu ar su šia problema susiduria mamos, turinčios pvz namuose DSL internetą (t.y. tos, kurios tikrai žino, jog yra vienintelės, naršančios per šį interneto tašką).

Dar kartelį labai ačiū už Jūsų pastabas!

Pagarbiai,
Aurimas

INTERDATA
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 11 liepos 2006 - 16:44