QUOTE(Baltija @ 2006 07 11, 11:18)
neina įeiti į sklebimų skyrelį "Kita" , rašo:
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.
man irgi.
nors žinutės naujos atsiranda, tai matyt ne visom čia taip
Zinutes tai atsiranda tai isnyksta , vienu zodziu mistika
Skelbimuose i kiti uzeit negalima , nors per aplinkui ileidzia .
turiu problemu su "Skelbimu lenta": paskelbiau nauja tema, bet niekaip negaliu ieti net i skyreli "Kita" (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showforum=68). tai reiskia, kad negalesiu paziureti ir atsakymu i mano skelbima? ar cia tik siandien SM taip kvailioja?
X failai - "Skelbimų lentos" skyriaus "kita" niekaip jau kelinta valanda neatverčia, nors matau, kad randasi įvairiose temose naujų žinučių
QUOTE(westa @ 2006 07 11, 11:58)
manau kad refresh nepadės . Pas mane favoritai irgi vėluoja ir spausk ką nori... Žinutės va naujos paskelbots, kai įeini į temą, o favoritai rodo 30 min kažkur ankstesnes
Tai niekur ir nesakiau, kad pataisys bėdą visam O naujai paskelbta žinutė, kurią favirituose rodo, o temoje nesimato, po refresh'inimo atsiranda
O favoritai ir pas mane vėluoja, bet lygiai taip pat- paspaudus refresh parodo naujai paskelbtą postą...
O kadangi ne visiems bėdos vienodos, tai gal ir jų sprendimai kiekvienam kompiuteryje skirtingi
QUOTE(renax @ 2006 07 11, 13:16)
O kaip per aplinkui ieit
QUOTE(renax @ 2006 07 11, 14:16)
aga su postais isvis kantrybes neber rodo kad atsakymas yra ieeini o puslapio to nera ir kol kokio atsakyma pvz sypseneles neidedi posto su atsqkymu nerodo ir taip jau antra diena ir ne vien man. kompas tikrai durniuot negali nes tik neseniai sutvarkytas. nuo ko cia taip?
Oi,kaip susinervinau... Rasiau puiku receptuka i "Kulinarines idejas",t.y. skalbiau nauja tema su visais ingridientais ir aprasymasi. Paspaudziau skelbti,o man ima ir ismeta kazkokia lente anglu kalba su visokiais errorais ( as butent tos kalbos ir nemoku).Na susinervinau juodai...Ir kiek sykiu esu sau sakius,kad rasant kazka didesnio reiketu issaugoti,o tada skelbti,tai vis to nedarau,o paskui nervinuosi...
Be to siandien aplamai kazkaip durniuoja SM
Be to siandien aplamai kazkaip durniuoja SM