Na, mano atveju didziausia problema yra ta kad SM pamirso mano slaptazodi ir nebeileidzia taip taip, butent SM pamirso, o ne as. slaptazodis tikrai geras ir nei karto nekeistas! puikiai prisimenu as ji. O to meilo kuri turi "per 10 min" atsiusti negavau, nors prasiau kokius 3 kartus.. kadangi perku kai ka forume turejau is naujo registruotis
bet prasau kaip nors mane ileisti atgal su tikruoju vardu
garbane
Mano meniu , kai prisijungiu su savo vardu yra angliskas. Nesuprantu kodėl? Ką aš prispaudžiau ? Ir dar noriu paklausti, kodėl mano žinučių skaičius nedidėja. Lyg ir rašau, bet kaip stovėjo vietoje taip ir stovi -80
o man ryšys su SM baisiai streikuoja
Papildyta:
eik į valdymo skydą
ir pačioje apačioje ieškok mažo langelio kur pasikeisi kalbą
Papildyta:
QUOTE(Agninga @ 2006 05 19, 11:41)
Mano meniu , kai prisijungiu su savo vardu yra angliskas.
eik į valdymo skydą
ir pačioje apačioje ieškok mažo langelio kur pasikeisi kalbą
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 18, 21:45)
Na, mano atveju didziausia problema yra ta kad SM pamirso mano slaptazodi ir nebeileidzia taip taip, butent SM pamirso, o ne as. slaptazodis tikrai geras ir nei karto nekeistas! puikiai prisimenu as ji. O to meilo kuri turi "per 10 min" atsiusti negavau, nors prasiau kokius 3 kartus.. kadangi perku kai ka forume turejau is naujo registruotis
garbane
garbane
Pas mane lygiai tas pats....
Visą pusdeinį bandau prisijungti....net galvą įsiskaudėjo
Slaptažodžio irgi ne[pamiršau. Laiško neatsiunčia
Noriuuu atgal su senuoju vardu
Laimė
QUOTE(SOS @ 2006 05 19, 15:04)
Pas mane lygiai tas pats....
Laimė
Laimė
oi ne as viena tokia nuskriausta!
O man rodo, kad neatsakyta į žinutę, aš spaudžiu vėl- vėl neatsakyta O po kelių valandų visos žinutės iš kažkur atsirado, ir išėjo apie 10 vienodų atsakymų
Ir dar parašą rodo ne visose temose
Ir dar parašą rodo ne visose temose
Rašau atsakymą temoje ir neišsisiunčia,ir ne tik šiandien,jau vakar ir man rodos užvakar taip buvo.
Ir dažnai rodo klaida šis puslapis negali būti atsiustas mano adresu.Kaip nervuoja
Ir dažnai rodo klaida šis puslapis negali būti atsiustas mano adresu.Kaip nervuoja
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 19, 14:39)
nu ir man palengvėjo,kad aš čia ne viena tokia
Tačiau visą pusdienį galvojau, kad man su protu negerai Atrodo lyg ir žinau slaptažodį, bet jis neteisingas
QUOTE(SOS @ 2006 05 19, 16:02)
nu ir man palengvėjo,kad aš čia ne viena tokia
Tačiau visą pusdienį galvojau, kad man su protu negerai Atrodo lyg ir žinau slaptažodį, bet jis neteisingas
as irgi taip galvojau ir kad kompui kazkas negerai galvojau.. ir kad kazkas tycia pakeite slaptazodi galvojau
ai dar pagalvojau kad ismete mane is SM nes dviem moderatorem as pasirodo labai nepatinku Na bet kad nebuvo uz ka ismest..
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 19, 15:07)
as irgi taip galvojau ir kad kompui kazkas negerai galvojau.. ir kad kazkas tycia pakeite slaptazodi galvojau
ai dar pagalvojau kad ismete mane is SM nes dviem moderatorem as pasirodo labai nepatinku Na bet kad nebuvo uz ka ismest..
Bet ilgokokai neatstato....
Tu jau vakar apie tai parašei....
[quote=Noriu_atgal_i_SM,2006 05 18, 22:45]Na, mano atveju didziausia problema yra ta kad SM pamirso mano slaptazodi ir nebeileidzia taip taip, butent SM pamirso, o ne as. slaptazodis tikrai geras ir nei karto nekeistas! puikiai prisimenu as ji. O to meilo kuri turi "per 10 min" atsiusti negavau, nors prasiau kokius 3 kartus.. kadangi perku kai ka forume turejau is naujo registruotis
garbane
[/quote]
[quote=SOS,2006 05 19, 15:04]Pas mane lygiai tas pats....
Laimė
[/quote]
ĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ AŠ IRGI BUVAU GAZELĖ,O DABAR
[/quote]
garbane
[/quote]
[quote=SOS,2006 05 19, 15:04]Pas mane lygiai tas pats....
Laimė
[/quote]
ĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ AŠ IRGI BUVAU GAZELĖ,O DABAR
[/quote]
QUOTE(12345 @ 2006 05 19, 17:56)
Sveika istojus i outsider'iu kluba
jap.. as irgi tikejausi kad greiciau sutaisys.. o Supermama net paguodziancio nieko neparaso..