Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Na, mano atveju didziausia problema yra ta kad SM pamirso mano slaptazodi doh.gif ir nebeileidzia doh.gif taip taip, butent SM pamirso, o ne as. slaptazodis tikrai geras ir nei karto nekeistas! puikiai prisimenu as ji. O to meilo kuri turi "per 10 min" atsiusti negavau, nors prasiau kokius 3 kartus.. kadangi perku kai ka forume turejau is naujo registruotis doh.gif
bet prasau kaip nors mane ileisti atgal su tikruoju vardu 4u.gif
garbane
Atsakyti
Mano meniu , kai prisijungiu su savo vardu yra angliskas. Nesuprantu kodėl? Ką aš prispaudžiau ? Ir dar noriu paklausti, kodėl mano žinučių skaičius nedidėja. Lyg ir rašau, bet kaip stovėjo vietoje taip ir stovi -80
Atsakyti
o man ryšys su SM baisiai streikuoja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Agninga @ 2006 05 19, 11:41)
Mano meniu , kai prisijungiu su savo vardu yra angliskas.

eik į valdymo skydą
ir pačioje apačioje ieškok mažo langelio kur pasikeisi kalbą
Atsakyti
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 18, 21:45)
Na, mano atveju didziausia problema yra ta kad SM pamirso mano slaptazodi  doh.gif ir nebeileidzia  doh.gif taip taip, butent SM pamirso, o ne as. slaptazodis tikrai geras ir nei karto nekeistas! puikiai prisimenu as ji. O to meilo kuri turi "per 10 min" atsiusti negavau, nors prasiau kokius 3 kartus.. kadangi perku kai ka forume turejau is naujo registruotis  doh.gif
bet prasau kaip nors mane ileisti atgal su tikruoju vardu  4u.gif
garbane

Pas mane lygiai tas pats....
Visą pusdeinį bandau prisijungti....net galvą įsiskaudėjo doh.gif
Slaptažodžio irgi ne[pamiršau. Laiško neatsiunčia ax.gif

Noriuuu atgal su senuoju vardu 4u.gif

Laimė
Atsakyti
QUOTE(SOS @ 2006 05 19, 15:04)
Pas mane lygiai tas pats....

Laimė

drinks_cheers.gif
oi ne as viena tokia nuskriausta! doh.gif
Atsakyti
O man rodo, kad neatsakyta į žinutę, aš spaudžiu vėl- vėl neatsakyta doh.gif O po kelių valandų visos žinutės iš kažkur atsirado, ir išėjo apie 10 vienodų atsakymų doh.gif
Ir dar parašą rodo ne visose temose g.gif
Atsakyti
Rašau atsakymą temoje ir neišsisiunčia,ir ne tik šiandien,jau vakar ir man rodos užvakar taip buvo.
Ir dažnai rodo klaida šis puslapis negali būti atsiustas mano adresu.Kaip nervuoja schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 19, 14:39)
drinks_cheers.gif
oi ne as viena tokia nuskriausta!  doh.gif

nu ir man palengvėjo,kad aš čia ne viena tokia ax.gif
Tačiau visą pusdienį galvojau, kad man su protu negerai lotuliukas.gif Atrodo lyg ir žinau slaptažodį, bet jis neteisingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SOS @ 2006 05 19, 16:02)
nu ir man palengvėjo,kad aš čia ne viena tokia ax.gif
Tačiau visą pusdienį galvojau, kad man su protu negerai lotuliukas.gif Atrodo lyg ir žinau slaptažodį, bet jis neteisingas doh.gif

as irgi taip galvojau lotuliukas.gif ir kad kompui kazkas negerai galvojau.. ir kad kazkas tycia pakeite slaptazodi galvojau lotuliukas.gif
ai dar pagalvojau kad ismete mane is SM nes dviem moderatorem as pasirodo labai nepatinku tongue.gif Na bet kad nebuvo uz ka ismest.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_atgal_i_SM @ 2006 05 19, 15:07)
as irgi taip galvojau  lotuliukas.gif ir kad kompui kazkas negerai galvojau.. ir kad kazkas tycia pakeite slaptazodi galvojau  lotuliukas.gif
ai dar pagalvojau kad ismete mane is SM nes dviem moderatorem as pasirodo labai nepatinku  tongue.gif Na bet kad nebuvo uz ka ismest..  lotuliukas.gif

Bet ilgokokai neatstato.... g.gif
Tu jau vakar apie tai parašei.... g.gif
Atsakyti
[quote=Noriu_atgal_i_SM,2006 05 18, 22:45]Na, mano atveju didziausia problema yra ta kad SM pamirso mano slaptazodi  doh.gif ir nebeileidzia  doh.gif taip taip, butent SM pamirso, o ne as. slaptazodis tikrai geras ir nei karto nekeistas! puikiai prisimenu as ji. O to meilo kuri turi "per 10 min" atsiusti negavau, nors prasiau kokius 3 kartus.. kadangi perku kai ka forume turejau is naujo registruotis  doh.gif
bet prasau kaip nors mane ileisti atgal su tikruoju vardu  4u.gif
garbane
[/quote]

[quote=SOS,2006 05 19, 15:04]Pas mane lygiai tas pats....

Laimė

[/quote]

ĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ AŠ IRGI BUVAU  GAZELĖ,O DABAR
[/quote]
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 12345: 19 gegužės 2006 - 15:57
QUOTE(12345 @ 2006 05 19, 17:56)
ĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ AŠ IRGI BUVAU  GAZELĖ,O DABAR

cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Sveika istojus i outsider'iu kluba biggrin.gif 4u.gif
jap.. as irgi tikejausi kad greiciau sutaisys.. o Supermama net paguodziancio nieko neparaso.. unsure.gif
Atsakyti