Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(pesimiste @ 2006 07 10, 13:22)

Leidžia atsakyt kaip ir paprastai, pabandyk dar kartą.

QUOTE(Hestija @ 2006 07 10, 13:22)
Šiandien visur SM nesąmonės  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Šiuo metu mūsų "Vade" išvykusi į užsienį, todėl kai kurių (dar nežinomų) problemų sprendimas užima laiką. Forumo techninis administratorius (taip jį pavadinkim) matyt kažką darė, kad paspartintų forumo veiklą, nes man asmeniškai šiuo metu forumas kraunasi žaibiškai. (tfu tfu tfu).

QUOTE(pesimiste @ 2006 07 10, 13:23)
man taip buvo. bet nieko.po kokio 4 atsijungimo prisijungimo vel patapau pesimiste mirksiukas.gif

Jau rašiau, pabandykit ištrinti visus "cookies" ir forume ir visos naršyklės.

QUOTE(pesimiste @ 2006 07 10, 13:26)
ir kuo tolisu tuo dazniau  doh.gif
ale yra skundu tema, bet ziuriu niekas i ja demesio nekreipia  g.gif

Kreipiam mes dėmesį, reaguojam į šią temą, tačiau kokia turi būti reakcija, kad jūs tai pastebėtumėte? Smailikų šiaip sau nedeliojame, sprendžiame iškilusias problemas, atsakome pagal mūsų kompetenciją. Jeigu kažkas vyksta ne taip greitai kaip norėtumėte ar norėtumėme, nepamirškim, kad dabar yra vasara - atostogų metas, daugelis atostogauja, ir forumo administratorius bei techninė pagalba irgi turi teisę į atostogas.
Papildyta:

P.S. Iš karto pasakau, kad tikrai kažkas buvo daryta su forumo nustatymais, tačiau negaliu pasakyti kas būtent. Mes jau pastebėjome klaidą, kad šiuo metu nerodo kas paskelbė paskutinį atsakymą temoje, bandysim tai ištaisyt.
Atsakyti
Problema kad istisai reik refresint kad pamatyt kas jau seniai parasyta buvo . Ta prasme pries ieinant i tema matai kad pvz asa zinute paskutine , o iejus jos ner , reik refresint .Kazkokia laiko skyle lotuliukas.gif Emeilai po 3 kart ateina nors jau jie kaip ir istrinti
Atsakyti
lotuliukas.gif klaidas pastebi jau kokius 2 menesius kas anta diena,bet jos ne tik kartojasi, bet dar ir neaisku kodel lotuliukas.gif
Atsakyti
O AŠ ŠIANDIEN NEGALIU ATSIJUNGTI NUO FORUMO, ATSIJUNGIU, O KITAM PUSLAPĮ RODO, KAD AŠ PRIJUNGTA.PRISIJUNGIU, NORIU RAŠYT ŽINUTĘ, O MAN LIEPIA PRISIJUNGT DAR KARTĄ blink.gif
Atsakyti
Darbe kelios vartome SM puslapius tik va jei viena kuri prisijungia tai tuoj visom jos niką ir rodo, tarsi ir kitos būtų prisiregistravusios tuo pačiu niku, tačiau betkuriuo metu kita gali užregistruot save ir tada visos matys jau antrosios niką ir žinutes. Vakar to nebuvo tik šiandien. Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2006 07 11, 09:30)
Darbe kelios vartome SM puslapius tik va jei viena kuri prisijungia tai tuoj visom jos niką ir rodo, tarsi ir kitos būtų prisiregistravusios tuo pačiu niku, tačiau betkuriuo metu kita gali užregistruot save ir tada visos matys jau antrosios niką ir žinutes. Vakar to nebuvo tik šiandien. Kodėl?

buvo ir vakar.
as visomis savo kaimynkomis pabuvojau
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
negaliu atsakyti, cituoti pasirinktos zinutes. raso visai kita doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2006 07 10, 20:34)
Problema kad istisai reik refresint kad pamatyt kas jau seniai parasyta buvo . Ta prasme pries ieinant i tema matai kad pvz asa zinute paskutine , o iejus jos ner , reik refresint .Kazkokia laiko skyle  lotuliukas.gif Emeilai po 3 kart ateina nors jau jie kaip ir istrinti

Ir man visada reikia refresinti 4u.gif
Atsakyti
neina įeiti į sklebimų skyrelį "Kita" doh.gif , rašo:

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here.
Atsakyti
siandien tik prisijungus man meniu rode anglu kalba ir prisijungus buvau Laimytes vardu blink.gif
Atsakyti
Nežinau, ar kitos tai pastebėjo, bet aš pastebėjau, kad kai kuriose temose paskelbiu naują žinutę, bet aš jos nematau. blink.gif Tą žinutę randu tik po kiek laiko.Arba matau, kad kas nors į kokią temą paskelbė paskutinę naują žinutę, aš atsiverčiu paskutinį puslapį, bet tos naujos žinutės nerandu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 07 11, 11:03)
Nežinau, ar kitos tai pastebėjo, bet aš pastebėjau, kad kai kuriose temose paskelbiu naują žinutę, bet aš jos nematau. blink.gif Tą žinutę randu tik po kiek laiko.Arba matau, kad kas nors į kokią temą paskelbė paskutinę naują žinutę, aš atsiverčiu paskutinį puslapį, bet tos naujos žinutės nerandu. blink.gif

Įtariu, kad daug kam taip biggrin.gif Tiesiog kai nori pamatyti paskelbtą žinutę, spausk refresh smile.gif 4u.gif
Atsakyti