Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Neveikia favoritai... verysad.gif
Atsakyti
Maždaug 13-15 val. mane protarpiais rodė kaip Kerę, protarpiais kaip Lauruskal blink.gif Tai reali forumo narė ax.gif Viena mano rašyta žinutė ir išėjo jos vardu doh.gif Su jos logotipu unsure.gif Įdomu, dėl ko čia taip atsitiko ir gal kam nors taip yra buvę... g.gif
Atsakyti
kas čia darosi? ne visiems leidžia atsakyti į temas, išmeta lentelę, kad neleidžiama g.gif.
O ir favorituose nerodo paskutinių atsakymų , atidarinėja vidury temos mastau.gif
Atsakyti
kas cia darosi,kodel man neleidzia nieko niekur rasyt senu savo niku undine blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
As naujoke, bet mano laiskai is vis niekur nenueina!!! Jie man grizta!
O sitiek klausimu turiu!:)
Ka daryti, kaip elgtis, mano meilas anesi6@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 05, 16:12)
kas  čia darosi? ne visiems leidžia atsakyti į temas, išmeta lentelę, kad neleidžiama g.gif.
O ir favorituose nerodo paskutinių atsakymų , atidarinėja vidury temos mastau.gif

ir man tas pats verysad.gif
o liūdniausia, kad parašius atsakymą ir jau bandant siųst, išmeta užrašą -server........
Atsakyti
negalu atsakyt sitoj temoj http://www.supermama...ic=99536&st=204
Atsakyti
Šiandien visur SM nesąmonės doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2006 07 05, 15:27)
Maždaug 13-15 val. mane protarpiais rodė kaip Kerę, protarpiais kaip Lauruskal  blink.gif Tai reali forumo narė  ax.gif Viena mano rašyta žinutė ir išėjo jos vardu  doh.gif Su jos logotipu  unsure.gif Įdomu, dėl ko čia taip atsitiko ir gal kam nors taip yra buvę...  g.gif

man taip buvo. bet nieko.po kokio 4 atsijungimo prisijungimo vel patapau pesimiste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 10, 13:22)
Šiandien visur SM nesąmonės  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o man normaliai veikia viskas
tik ryte neveikė puslapis
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 10, 13:22)
Šiandien visur SM nesąmonės  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ir kuo tolisu tuo dazniau doh.gif
ale yra skundu tema, bet ziuriu niekas i ja demesio nekreipia g.gif
Atsakyti
Po kelis kartus bandžiau rašyti atsakymą, bet vis dingsta paskelbus blink.gif . Jau, rodos, perskaitau atsakymą, ir vėl jo nebėra
Atsakyti