Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Fanta @ 2006 07 04, 10:18)
Ar ne per dažnai čia tą "gėrį" išvystam pastaruoju metu?  g.gif

Nemanau, kad kliuviniai daromi specialiai. Džiaukimės tuo, ką turim. Kam nepatinka- visada yra kur išeit mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tavo laiką normaliai rodo, žinutė parašyta 23,01.
Pabandyk išsitrinti visus forumo slapukus (pagrindiniame forume puslapyje, virš dalyvių sąrašo surasi mygtuką). Atsijungti ir prisijungti iš naujo.
didelis aciu notworthy.gif
Atsakyti
šiandien kažkokia mistika blink.gif laikas grybą pjauna.. savo laiką susitvarkiau ir mano žinučių laiką normalų rodo, bet kitų matai kad parašyta 12val nors dar tik po 9 blink.gif
kai atsidarau temą tai patenku vis į tą pačia vietą.. šiaip gi turiu patekt ten kur paskutinį kartą skaičiau g.gif

kai atsidarau naują langą vis rodo až ta patį g.gif

įdomiai kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau pasiklausti, kodel mano parasytu zinuciu skaicius uzstrigo ties 28??? As rasau..., rasau..., bet tas skaicius nesikeicia>
Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bur @ 2006 07 05, 09:38)
Laba diena, noreciau pasiklausti, kodel mano parasytu zinuciu skaicius uzstrigo ties 28??? As rasau..., rasau..., bet tas skaicius nesikeicia>
Aciu uz atsakyma  smile.gif

o kur rašai???? nes skelbimuose, bendraamžiuose, bendraminčiuose ir dar kažkur žinutės nesiskaičiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu is vis nusigrybavo siandien forumas blink.gif
Atsakyti
aš prisijungus kitu niku
bet man nepavyksta parašyti žinutės blink.gif
nuolat rašoma, kad uždraustas greitai pasikartojančių duomenų ...
nu kažkas panašaus

o dabar prisiregstravau nauju niku, tai normaliai rašosi žinutės g.gif

nu paskutniu metu SM labai jau dažnai streikuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mersedesa: 05 liepos 2006 - 09:31
QUOTE(akvilyte @ 2006 07 05, 10:43)
o kur rašai???? nes skelbimuose, bendraamžiuose, bendraminčiuose ir dar kažkur žinutės nesiskaičiuoja mirksiukas.gif

rasau nestukiu pasnekesiuose... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bur @ 2006 07 05, 13:45)
rasau nestukiu pasnekesiuose... g.gif

Neskaičiuoja skyreliuose:

Štai mes kokie
Skelbimų lenta (visi skyreliai)
Konkursai
Sveikinimai
Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos
Nėštukių pašnekesiai
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2006 07 05, 12:59)
Nu is vis nusigrybavo siandien forumas  blink.gif

Tai jau tikrai, taip dar nebuvo sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Hestija @ 2006 07 04, 12:49)
Nemanau, kad kliuviniai daromi specialiai. Džiaukimės tuo, ką turim. Kam nepatinka- visada yra kur išeit mirksiukas.gif

Šis forumas yra toks pats verslas kaip ir kiti. Todėl nieko blogo nematau, jei žmonės nori ir tikisi kokybiškos paslaugos. Ar tu tą patį pasiūlytum ir žmogui nusipirkusiam parduotuvėje nekokybišką prekę? g.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu,kazkokias santraukas rodo. Kiekviena zinute reikia atidarineti atskirai,uzkniso. Tikiuosi laikinai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 07 05, 09:36)
šiandien kažkokia mistika blink.gif  laikas grybą pjauna.. savo laiką susitvarkiau ir mano žinučių laiką normalų rodo, bet kitų matai kad parašyta 12val nors dar tik po 9 blink.gif 
kai atsidarau temą tai patenku vis į tą pačia vietą.. šiaip gi turiu patekt ten kur paskutinį kartą skaičiau g.gif

kai atsidarau naują langą vis rodo až ta patį g.gif

įdomiai kažkaip biggrin.gif

Vat ir man tas pats. Temose, kur yra naujų žinučių, rodo, kad nėra, o kur nėra, ten rodo, kad yra. Karščiai turbūt ir tinklapius veikia doh.gif
Atsakyti