Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(SuperMama @ 2006 05 18, 10:14)
Sveiki  bigsmile.gif

Naktį forumas buvo perkeltas į visiškai naujus serverius, todėl galimi įvairūs sutrikimai, kol nebus rastas optimaliausias suderinamumo variantas.

Labai prašau pranešti šioje temoje apie visus nesklandumus, kurie jums iškils naudojantis įvairiomis forumo funkcijomis, kad būtų galima kuo greičiau jas sutvarkyti.

Ačiū.

Labas vakaras,niekaip negaliu issiusti jum az,noreciau paprasyti gauti teise tvarkyti vasarinukiu tema 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gal kokias tris valandas 11-14 val. norėdama prisijungti pire forumo mačiau pranešimą:
KLAIDA
Puslapis nurodytu adresu negali būti atsiųstas
Sistema atsakė:
(61) Connection refused
Nurodytas serveris arba tinklas yra atjungtas. Pabandykite vykdyti užklausą vėliau.

Generated Thu, 29 Jun 2006 09:28:03 GMT by www.supermama.lt (squid/2.5.STABLE12)

Norėjau sužinoti, ar tai vėlgi eiliniai techniniai nesklandumai? Jau pasiūlymuose rašiau, kad būtų labai malonu, jei mes, forumo skaitytojai, būtume informuojami apie tokius dalykus. Tada žinotume, kad problema ne mūsų kompiuteris, žinotume, kad forumo administracijai esame svarbūs ir nebūtume nepaliekami nežinomybėje. Paprastai esant įvairiems nesklandumams vartotojai būna įspėjami arba po jų bent jau trumpa žinute atsiprašoma "dėl patirtų nepatogumų" ir pan.
Atsakyti
Smulkmena, bet pastebėjau, kad skaitant temą narių skaičių rodo 0 nors aš tikrai būnu prisijungus (nenaudoju Log in as invisible funkcijos) biggrin.gif Arba beskaitant atsiranda naujas postas, nors narių vis tiek būna tas pats 0
Perėjus į kitą puslapį pasirodo, kad temą skaito 7-10 narių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitutek: 30 birželio 2006 - 11:29
kažkur skaičiau, kad taip tyčia padaryta ,kad neapkrauti serverio... jai "užsibūsi" ilgiau temoje tai tave parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Nu negi neįmanoma ko nors padaryti. Forumas ir taip ilgai kraunasi, tai ką, dar kiekvieną kartą perkrovinėti puslapį reikia doh.gif
Ir paskutinių žinučių neparodo.
Atsakyti
Nebesuprantu kame reikalas - nuo vakar vakaro visose temose žinutės surašytos ekrano apačioje, tai turi paspausti ant linko ir tik tada perskaityti tą žinutę. Beprasmis laiko gaišimas. Paaiškinkit kaip padaryti, kad žinutės vėl būtų savo vietoj unsure.gif

user posted image

Štai ką turėjau omeny g.gif O čia tik pas mane taip ar kaip?

Jau išsiaiškinau doh.gif Nu ir bukė lotuliukas.gif Tik standartinis reikėjo paspausti viršuje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 02 liepos 2006 - 13:42
o pas mane isvis nesamone, uzstrigo forumas nuo 06.23 ir rodo tik tas paskutines zinutes, man neleidzia isiust nk ir dar mano kompu naudojasi ir kitas nikas , tai kartais man ji ismeta, kai as pereinu i kita puslapi, kas cia dbar as nebesuprantu
Papildyta:
va ir laika dabar ziuriu parase 00.00 kai isiunciau 23.01
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 07 03, 00:01)
o pas mane isvis nesamone, uzstrigo forumas nuo 06.23 ir rodo tik tas paskutines zinutes, man neleidzia isiust nk ir dar mano kompu naudojasi ir kitas nikas , tai kartais man ji ismeta, kai as pereinu i kita puslapi, kas cia dbar as nebesuprantu
Papildyta:

del laiko nustatymo as ir turiu problemu
Atsakyti
Jau kelintą kartą jungiantis www.supermama.lt/forumas man išmeta pranešimą, kad įvyko klaida ir neturiu teisės prisijungti prie forumo, nors viršuje rodo, kad esu prisijungusi kaip vartotojas. Siūlo naudotis pagalbos failais, bet aš nei slaptažodį pamiršusi nei ką. "Prasimušiau" iki forumo tik per savo pašto dėžę.
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 07 02, 23:01)
Papildyta:

Man tavo laiką normaliai rodo, žinutė parašyta 23,01.
Pabandyk išsitrinti visus forumo slapukus (pagrindiniame forume puslapyje, virš dalyvių sąrašo surasi mygtuką). Atsijungti ir prisijungti iš naujo.

QUOTE(indre-g. @ 2006 07 04, 00:49)
del laiko nustatymo as ir turiu problemu

Dėl laiko nustatymo yra atskira tema DUK skyrelyje.
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2006 07 04, 09:52)
Jau kelintą kartą jungiantis www.supermama.lt/forumas man išmeta pranešimą, kad įvyko klaida ir neturiu teisės prisijungti prie forumo, nors viršuje rodo, kad esu prisijungusi kaip vartotojas. Siūlo naudotis pagalbos failais, bet aš nei slaptažodį pamiršusi nei ką. "Prasimušiau" iki forumo tik per savo pašto dėžę.

Bulve, šiandien į SM teisių neturėjo niekas, ne tu viena mirksiukas.gif O "prasimušai" ne savo pašto dėžės dėka, o todėl, kad susitvarkė problemos tongue.gif Kentėkim, visada viskas negali būti gerai
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 04, 08:56)
Bulve, šiandien į SM teisių neturėjo niekas, ne tu viena  mirksiukas.gif O "prasimušai" ne savo pašto dėžės dėka, o todėl, kad susitvarkė problemos  tongue.gif Kentėkim, visada viskas negali būti gerai

Ar ne per dažnai čia tą "gėrį" išvystam pastaruoju metu? g.gif
Atsakyti