Labas visoms mamoms! Nelabia daznai iseina cia uzsukti bet syki radau per paieska apie krikstynas idomiu dalyku, o daba nebeatrandu. Buvau radus apie krikstynu laikrastuka "Krykstukas" ar tevu priesaika ir t.t.t jei kas zino ar ka turit lauksiu jusu ziniu.
Is anksto dekui.
Ieškok čia
http://www.supermama...hp?showforum=54
http://www.supermama...hp?showforum=54
jau buvo mineta si problema, tik atrodo sis skyrelis populistinis. Sukureme jums ji, jus rasykite, praneskite apie problemas, o mes jau paziuresime ar ajs verta spresti
[URL=C:\Documents and Settings\Silmin\Desktop]cia[/URL]
QUOTE(Silvute @ 2006 06 06, 08:39)
jau buvo mineta si problema, tik atrodo sis skyrelis populistinis. Sukureme jums ji, jus rasykite, praneskite apie problemas, o mes jau paziuresime ar ajs verta spresti
???
aciu patieska uz pagalba
labas
dar visoms mamoms, kas galetu dar padeti! Sugalvojau padaryti i
3s svetaines " Lilipie.com " vaiko augimo laikotarpi, bet nezinau kaip ikelti prie savo atsakymu kaip matau pas kitas mamas matau. kas galit paaiskinkit labai jau nesmagu
dekui
3s svetaines " Lilipie.com " vaiko augimo laikotarpi, bet nezinau kaip ikelti prie savo atsakymu kaip matau pas kitas mamas matau. kas galit paaiskinkit labai jau nesmagu
dekui
Labas, nezinau ar cia pataikiau, bet noreciau suzinoti kur rasyti apie save savo gimo data kada vestuves mano noriu priregistruoti savo duomenis.
QUOTE(Raflezija @ 2006 06 06, 14:39)
labas
dekui
dekui
pasiskaityk liniuotes
mai
QUOTE(raganaite2005 @ 2006 06 09, 13:04)
Labas, nezinau ar cia pataikiau, bet noreciau suzinoti kur rasyti apie save savo gimo data kada vestuves mano noriu priregistruoti savo duomenis.
spausk "mano nustatymai" redaguoti profili ir ten rasyk
norejau pasiteirauti patyrusiu mamyciu, kodel man po parasymais nerodo paraso? Ar ji reikia kur nors dar papildomai atzymeti?
Vakar apie 24 val. man neleido prisijungti prie forumo. Taip įvyksta jau antrą kartą. Pasimetu ir nebežinau, ar kuo nusikaltau, ar kompas durniuoja. Dabar paprasčiausiai prisijungiau. Ką daryti tuo atveju, kai uždraudžiamas forumas?
QUOTE(Žemaika @ 2006 06 15, 15:04)
Vakar apie 24 val. man neleido prisijungti prie forumo. Taip įvyksta jau antrą kartą. Pasimetu ir nebežinau, ar kuo nusikaltau, ar kompas durniuoja. Dabar paprasčiausiai prisijungiau. Ką daryti tuo atveju, kai uždraudžiamas forumas?
laukti...laukti.. kol sutvarkys
nes jei straikuoja, tai visiems