Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Labas visoms mamoms! thumbup.gif Nelabia daznai iseina cia uzsukti bet syki radau per paieska apie krikstynas idomiu dalyku, o daba nebeatrandu. verysad.gif doh.gif Buvau radus apie krikstynu laikrastuka "Krykstukas" ar tevu priesaika ir t.t.t jei kas zino ar ka turit lauksiu jusu ziniu.
Is anksto dekui. ax.gif
Atsakyti
Ieškok čia
http://www.supermama...hp?showforum=54
Atsakyti
jau buvo mineta si problema, tik atrodo sis skyrelis populistinis. Sukureme jums ji, jus rasykite, praneskite apie problemas, o mes jau paziuresime ar ajs verta spresti
[URL=C:\Documents and Settings\Silmin\Desktop]cia[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 06 06, 08:39)
jau buvo mineta si problema, tik atrodo sis skyrelis populistinis. Sukureme jums ji, jus rasykite, praneskite apie problemas, o mes jau paziuresime ar ajs verta spresti
[URL=C:\Documents and Settings\Silmin\Desktop]cia[/URL]

???
Atsakyti
aciu ax.gif patieska uz pagalba thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas bigsmile.gif
dar visoms mamoms, kas galetu dar padeti! verysad.gif Sugalvojau padaryti i
3s svetaines " Lilipie.com " vaiko augimo laikotarpi, bet verysad.gif nezinau kaip ikelti prie savo atsakymu kaip matau pas kitas mamas matau. g.gif kas galit paaiskinkit labai jau nesmagu blush2.gif
dekui wub.gif
Atsakyti

Labas, nezinau ar cia pataikiau, bet noreciau suzinoti kur rasyti apie save savo gimo data kada vestuves mano noriu priregistruoti savo duomenis.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2006 06 06, 14:39)
labas  bigsmile.gif
dar visoms mamoms, kas galetu dar padeti! verysad.gif  Sugalvojau padaryti i
3s svetaines " Lilipie.com " vaiko augimo laikotarpi, bet  verysad.gif  nezinau kaip ikelti prie savo atsakymu kaip matau pas kitas mamas matau.  g.gif  kas galit paaiskinkit labai jau nesmagu blush2.gif 
dekui  wub.gif

pasiskaityk liniuotes
mai
QUOTE(raganaite2005 @ 2006 06 09, 13:04)
Labas, nezinau ar cia pataikiau, bet noreciau suzinoti kur rasyti apie save savo gimo data kada vestuves mano noriu priregistruoti savo duomenis. 
mirksiukas.gif

spausk "mano nustatymai" redaguoti profili ir ten rasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau pasiteirauti patyrusiu mamyciu, kodel man po parasymais nerodo paraso? Ar ji reikia kur nors dar papildomai atzymeti? verysad.gif
Atsakyti
Raflezija, tokio pobūdžio klausimai nagrinėjami "Dažniausiai užduodamų klausimų" skyrelyje. Ten tikrai rasi atsakymą į savo klausimą. smile.gif
Atsakyti
Vakar apie 24 val. man neleido prisijungti prie forumo. Taip įvyksta jau antrą kartą. Pasimetu ir nebežinau, ar kuo nusikaltau, ar kompas durniuoja. Dabar paprasčiausiai prisijungiau. Ką daryti tuo atveju, kai uždraudžiamas forumas?
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 06 15, 15:04)
Vakar apie 24 val. man neleido prisijungti prie forumo. Taip įvyksta jau antrą kartą. Pasimetu ir nebežinau, ar kuo nusikaltau, ar kompas durniuoja. Dabar paprasčiausiai prisijungiau. Ką daryti tuo atveju, kai uždraudžiamas forumas?

laukti...laukti.. kol sutvarkys 4u.gif
nes jei straikuoja, tai visiems 4u.gif
Atsakyti