Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Shindila @ 2006 06 02, 20:43)
Atsakant i tema ir i klausima kuris buvo uzvestas temos pradzioje- man daznokai raso: Atsiprasome, ivyko klaida. Jus neturite teisiu perziureti si foruma ar kazkaip panasiai ir ...kad ir ka bejungtum vis ta pati rodo. po keliolikos minuciu susitvarko...

aha, atsiverti sm puslapį -rodo mane kaip narį. tik noriu lįsti giliau "atsiprašome ir bla bla bla..." ir štai aš jau svetys. registruojuos iš naujo - priregistruoja - lendu giliau ir vėl "atsiprašome...." doh.gif
Atsakyti
Klausyykitės, aš taip nežaidžiu schmoll.gif Man ta pampersų reklama užstoja dešinę postų dalį, neina perskaityt ir neišsijungia tas žalias mirguliuojantis verysad.gif Gelbėja tik refrešinimas unsure.gif Atsidarau temoj sekantį puslapį ir vėl ta reklama dešinį posto kraštą užstojusi ir vėl neina patraukti nuo pirmo to puslapio posto, reklama kartu vėžinasi doh.gif vėl refresh doh.gif (net ir dabar turiu atsidariusi skelbimų temelę apie servetėles verysad.gif ) Būtų smagiau, jei nors kiek dešiniau ta reklamikė, a ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 06 02, 20:43)
Atsakant i tema ir i klausima kuris buvo uzvestas temos pradzioje- man daznokai raso: Atsiprasome, ivyko klaida. Jus neturite teisiu perziureti si foruma ar kazkaip panasiai ir ...kad ir ka bejungtum vis ta pati rodo. po keliolikos minuciu susitvarko...

Man lygiai tas pats. Ir beveik kiekvieną kartą prisijungiant.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 06 03, 16:26)
Man lygiai tas pats. Ir beveik kiekvieną kartą prisijungiant.

O ypač šią savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2006 06 02, 23:17)
Atsidarau temoj sekantį puslapį ir vėl ta reklama dešinį posto kraštą užstojusi ir vėl neina patraukti nuo pirmo to puslapio posto, reklama kartu vėžinasi  doh.gif vėl refresh  doh.gif (net ir dabar turiu atsidariusi skelbimų temelę apie servetėles  verysad.gif ) Būtų smagiau, jei nors kiek dešiniau ta reklamikė, a  ax.gif

Tas pats ir man doh.gif kaskart "refrešinu" temą unsure.gif , nes ta papersų reklama pusę posto "nukanda". Šiaip man tos reklamos nei trukdo nei ką, bet va šita tai įkyri, net paskaityt negaliu doh.gif Gal tikrai įmanoma ją aptvarkyti? g.gif
Atsakyti
labai dažnai neįleidžia...
Atsakyti
o man neatidarinėja nuorodų žinutėse, na pvz čia - maximos psl

neleidžia įeit ir į reklamas, na paspaudus ant tų kur šonuose, neatidaro psl g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linaiva: 04 birželio 2006 - 22:53
O man leidžia g.gif
Atsakyti
Norint išsisaugoti temą ar Worde, ar HTML'u, nesaugo visos temos (50psl.) saugo tik puse- iki 25psl. ax.gif Bandžiau ir per IE ir per Mozilla- tas pats 4u.gif
Atsakyti
o peržiūrinėjant nario žinutes, nerodo visų postų, t.y. pradžia yra o pabaigos nėr g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 06 05, 12:57)
o peržiūrinėjant nario žinutes, nerodo visų postų, t.y. pradžia yra o pabaigos nėr  g.gif

Tai kad ir anksčiau taip būdavo - rodo primas kelias eilutes, o po to daugtaškį. Taupom vietą taip sakant biggrin.gif Peržiūrėt visą žinutę galima paspaudus nuorodą "Žinutės peržiūra" ar pan.
Atsakyti
aaa doh.gif bet jei ta tema jau ištrinta, tai jokia nuoroda nebepadės unsure.gif
Atsakyti