Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

QUOTE(Mome @ 2006 05 30, 15:59)
visai ne, mano Mozilla tulpes rodo smile.gif
cia serveris gryba pjauna. reklamu priversta, tai uz tuos pinigus galetu nors normalu serveri paimti.

Gerb. Mome, ar jūs esate 100 proc. tikra ir kompetetingai galite pareikšti, kad fono nerodymas yra mūsų serverio problemos? Mes žinoma atsižvelgsim į jūsų nuomonę, ir siekdami pagerinti mūsų forumo darbą labai norėtume paprašyti (aš asmeniškai) pasiūlykit mums (man asmeniškai) geresnę serverio konfiguraciją už dabartinį mūsų naudojama serverį. Beje, prašyčiau nepamiršti paminėti tos geresnės konfigūracijos serverio kainos.

Būkit malonios neskaičiuokit pinigų, ok? Nei jūs žinot kiek kainuoja dabartinis forumo serveris, nei jūs žinot kiek iš reklamos pinigų gauna SM.

Garbane, kitą kartą tiesiog pabandyk pekrauti puslapį.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2006 05 30, 19:41)

dabar taip ir darau. is kokio trecio karto pakrauna. gyvent, aisku, galima, bet siaip ar taip - priskirciau prie forumo problemu g.gif
Atsakyti
O man panašiau į virusų ar šiukšlių padarinius asmeniniam kompe...
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 05 30, 20:27)
dabar taip ir darau. is kokio trecio karto pakrauna. gyvent, aisku, galima, bet siaip ar taip - priskirciau prie forumo problemu  g.gif

O vakarais gerai kraunasi? Nes šiaip sunkiau kraunasi piko valandom. Vakarais kiek man teko būti kraunasi gerai, be jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 05 30, 20:32)
O man panašiau į virusų ar šiukšlių padarinius asmeniniam kompe...

Kompas naujas, dar be jokiu siuksliu, antivirusine irgi gera. Kad po tu 15min paraso, jog "KLAIDA: nepavyko atsiusti puslapio - RYSYS NEVEIKIA" ir pan. tai irgi mano kompo problema? wink.gif
na bet aisku tu gi geriau zinai irnesakyk.gif
Atsakyti
Ne forumas, o nervų gadinimas blink.gif visai nenoriu žiūrėti besaikių besivyniojačių reklamų, kurių jokie trukdžiai nestabdo; jau nebe supermama, o superreklama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 05 31, 02:40)
Ne forumas, o nervų gadinimas  blink.gif visai nenoriu žiūrėti besaikių besivyniojačių reklamų, kurių jokie trukdžiai nestabdo; jau nebe supermama, o superreklama doh.gif

Pats paprasčiausias pasiūlymas toms, kurios nepatenkintos šiuo forumu: NESINAUDOKIT JUO. Juk yra kiti forumai, kuriuose galbūt nėra tokių poroblemų. Nebūtų reklamos, nebūtų Supermamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa: 31 gegužės 2006 - 08:11
QUOTE(Auges @ 2006 05 30, 18:41)

Puslapio perkrovimas tikrai nepadeda. Maniau , kad čia tik pas mane ši problema...
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 05 31, 02:40)
Ne forumas, o nervų gadinimas  blink.gif visai nenoriu žiūrėti besaikių besivyniojačių reklamų, kurių jokie trukdžiai nestabdo; jau nebe supermama, o superreklama doh.gif

Ar tai yra iš tiesų besaikis beisvyniojatis, jokių trukdžių nestabdomas ir t.t. dalykas? Pavyzdžiui dabartiniame atsakymo lange tėra žaislų parduotuvių tinklo reklama (du laukai, kurie "nesivynioja"), Otto katalogų ir maximos konkursų maži baneriukai. Ar tai yra besaikis? Virdzinija, šiuo metu liko tik viena "besivyniojanti" reklama, bet po kelių sekundžių jis visgi pati susivynioja nieko neprašoma.
Beje apie reklama ir jos poveikį dalyviams yra tema Supermamų vastybės skyrelyje. Prašom diskusijas apie reklama, ar ji trukdo ar ne, perkelti į tą skyrelį.

Papildyta:
P.S. temos lange beliko iš vis tik du maži šoniniai baneriukai - tai irgi besaiko daug?

QUOTE(Ašara @ 2006 05 31, 09:14)
Puslapio perkrovimas tikrai nepadeda. Maniau , kad čia tik pas mane ši problema...

Taip būna visą dieną? Ar tik piko valandomis?
Atsakyti

4u.gif Panos, negi jus nesuprantate, kad forumas gyvuoja butent reklamos deka. Jei mums trukdo reklama, tai tuomet mes turim moketi pinigelius.. Juk SM negali uzsiimti labdara....
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 05 31, 08:10)
Pats paprasčiausias pasiūlymas toms, kurios nepatenkintos šiuo forumu: NESINAUDOKIT JUO.

Pupa, perskaityk temos pavadinimą - jei kalbama apie nesklandumus, ar tikiesi rasti daug patenkintų pasisakymų? g.gif

QUOTE(Auges @ 2006 05 31, 08:21)
Ar tai yra iš tiesų besaikis beisvyniojatis, jokių trukdžių nestabdomas ir t.t. dalykas? Pavyzdžiui dabartiniame atsakymo lange tėra  žaislų parduotuvių tinklo reklama (du laukai, kurie "nesivynioja"), Otto katalogų ir maximos konkursų maži baneriukai. Ar tai yra besaikis? Virdzinija,  šiuo metu liko tik viena "besivyniojanti" reklama, bet po kelių sekundžių jis visgi pati susivynioja nieko neprašoma.
Beje apie reklama ir jos poveikį dalyviams yra tema Supermamų vastybės skyrelyje. Prašom diskusijas apie reklama, ar ji trukdo ar ne, perkelti į tą skyrelį.

Papildyta:
P.S. temos lange beliko iš vis tik du maži šoniniai baneriukai - tai irgi besaiko daug?
Taip būna visą dieną? Ar tik piko valandomis?

Auges, negali būti, kad tik aš viena matau per pusę psl. besivyniojančią Tez tour reklamą apie atostogas Ispanijoje, (o gal aš ją išsigalvoju?) o ne du mažus baneriukus blink.gif ta reklama išsiviepia per visą ekraną net jos neprilietus, ir kartojasi kaskart, vos tik bandau privesti žymeklį prie SUPERMAMA nuorodos doh.gif Tai aš vadinu besaikiškumu...
Keturiskart (mažiausiai) teko spausti F5, kad pasikrautų visas langas schmoll.gif
Ar tai atitinka temą apie nesklandumus? jei taip, tuomet prašyčiau manęs nekomandiruoti į kitas temas.
Tikrai dėl šių nesklandumų pikta, nes minutė po minutės kapsi mokamas interneto laikas unsure.gif

PS. tai vyksta, manau, ne piko valandom - kokią 3 val nakties Lietuvos laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 31 gegužės 2006 - 23:35
Virdzinija, aš gi sutinku, kad liko viena reklama "besivyniojanti", ir ji beje susivynioja atgal po kelių sekundžių.
Jeigu nori pakliūti į pagrindinį forumo puslapį, o to neleidžia daryt "besivyniojanti" reklama, spausk puslapio viršuje mūsų forumo logotipą.
user posted image
Logotipas tuo pačiu yra ir nuoroda į pagrindinį (pirminį) forumo puslapį.

Beje reklama nėra neskalnadumas. Tai yra reklama.
Atsakyti