Pataisau Auges - ne 2 o net 4 kartus jau!
Vovere, jeigu kiekviena vos iskilus klausimui pultu klausineti uzuot truputi paieskojus - uzluztu sitas forumas neatgaivinamai
QUOTE(Fėja @ 2006 05 28, 20:59)
Būtų gerai jog adminas parašytų naudojimosi taisykles, nes šis forumas truputėlį kitoks nei kiti
va čia yra daugelis paaiškinimų kaip naudotis sm
ir šiaip nepatingėk pasiieškoti, nes info tikrai daug yra
sėkmės
QUOTE(Night @ 2006 05 22, 14:41)
Man kažkokia nesąmonė darosi. Paspaudus ant kokios temos, neužsikrauna puslapis iki galo.. Užsikrauna fonas, viršutinė ta lentelė su užrašu ir viskas. Toliau nebesikrauna. Tada spaudau pelę, sukinėju ratuką ir dažniausiai po kiek laiko pradeda toliau krautis.. taip vyksta tik SM puslayje, visi kiti inetiniai puslapiai vartosi normaliai
QUOTE(Kuzia @ 2006 05 22, 16:07)
QUOTE(laimulia @ 2006 05 26, 08:06)
Arba uzkrauna tuscius puslapius, t.y. virsutine juosta su nustatymais yra, o pacio forumo nera.
Nezinau kodel taip yra, bet gal ka nors galima padaryti?
Nezinau kodel taip yra, bet gal ka nors galima padaryti?
QUOTE(viltuke @ 2006 05 26, 23:35)
Man irgi taip būna
Gal galima su tuo kąnors padaryti? Man jau kartais nervai nelaiko
Bent jau atsakykite ar yra kas nors dėl to daroma?
QUOTE(Night @ 2006 05 29, 18:22)
Gal galima su tuo kąnors padaryti? Man jau kartais nervai nelaiko
Taip, soandein ir vel puse dienos streikavo. Uzknisa negyvai. Jau kelinta karta taip, kad rodo SI TEMA BUVO ISTRINTA ir rodo tik kiek visam forume prisijunge vartotoju, o temos nei vienos po poros valandu vel viskas tvarkoj.
Na nejaug negalima sitos problemos pasalint?
Ne, merginos, mes sėdim specialiai ir nieko nedarom, kad panervuotume narius .
Taigi, savaime aišku, kad jeigu mes galėtume taip greitai pašalint visus trūkumus - tai jau būtų padaryta. Kiekviena, kad ir menkiausia, jums nematoma klaidelė, atima laiko, kiekvienas "nulūžimas" atima daug daugiau laiko.
Taigi, savaime aišku, kad jeigu mes galėtume taip greitai pašalint visus trūkumus - tai jau būtų padaryta. Kiekviena, kad ir menkiausia, jums nematoma klaidelė, atima laiko, kiekvienas "nulūžimas" atima daug daugiau laiko.
Kaži, ar pas mane vieną ar ir pas kitus vietoj fono su tulpėmis, rodo juodą foną?
QUOTE(Upsiukas @ 2006 05 30, 09:35)
Kaži, ar pas mane vieną ar ir pas kitus vietoj fono su tulpėmis, rodo juodą foną?
pas mane tulpiukai
Jaučiu judas dėl to, kad aš per Mozilla prisijungus, nors seniau per ja viską gerai rodė...
Vat prisijungiau per internet exprorerį, viskas kuo gražiausiai, tulpinis fonas...
Vat prisijungiau per internet exprorerį, viskas kuo gražiausiai, tulpinis fonas...