Įkraunama...
Įkraunama...

Praneškite apie problemas su forumu

Pataisau Auges - ne 2 o net 4 kartus jau! bigsmile.gif

Vovere, jeigu kiekviena vos iskilus klausimui pultu klausineti uzuot truputi paieskojus - uzluztu sitas forumas neatgaivinamai biggrin.gif
Atsakyti
Nors jokių temų neprenumeruoju, ateina pranešimai, kad vienoje ar kitoje neva užprenumeruotoje temoje yra naujų pranešimų, o nutraukti prenumeravimo "laikinai neleidžiama" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Linda-: 28 gegužės 2006 - 06:43
Būtų gerai jog adminas parašytų naudojimosi taisykles, nes šis forumas truputėlį kitoks nei kiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja @ 2006 05 28, 20:59)
Būtų gerai jog adminas parašytų naudojimosi taisykles, nes šis forumas truputėlį kitoks nei kiti  4u.gif

va čia yra daugelis paaiškinimų kaip naudotis sm mirksiukas.gif

ir šiaip nepatingėk pasiieškoti, nes info tikrai daug yra mirksiukas.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 05 22, 14:41)
Man kažkokia nesąmonė darosi. Paspaudus ant kokios temos, neužsikrauna puslapis iki galo.. Užsikrauna fonas, viršutinė ta lentelė su užrašu ir viskas. Toliau nebesikrauna. Tada spaudau pelę, sukinėju ratuką ir dažniausiai po kiek laiko pradeda toliau krautis.. taip vyksta tik SM puslayje, visi kiti inetiniai puslapiai vartosi normaliai  g.gif

QUOTE(Kuzia @ 2006 05 22, 16:07)
Man irgi tas pats unsure.gif . Neužkrauna puslapio iki galo unsure.gif .
Ir aplamai labai stringa blink.gif

QUOTE(laimulia @ 2006 05 26, 08:06)
Arba uzkrauna tuscius puslapius, t.y. virsutine juosta su nustatymais yra, o pacio forumo nera.
Nezinau kodel taip yra, bet gal ka nors galima padaryti?

QUOTE(viltuke @ 2006 05 26, 23:35)
Man irgi taip būna g.gif

Gal galima su tuo kąnors padaryti? Man jau kartais nervai nelaiko blush2.gif
Bent jau atsakykite ar yra kas nors dėl to daroma?
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 05 29, 18:22)
Gal galima su tuo kąnors padaryti? Man jau kartais nervai nelaiko blush2.gif
Bent jau atsakykite ar yra kas nors dėl to daroma?

Taip, soandein ir vel puse dienos streikavo. Uzknisa negyvai. Jau kelinta karta taip, kad rodo SI TEMA BUVO ISTRINTA doh.gif ir rodo tik kiek visam forume prisijunge vartotoju, o temos nei vienos doh.gif po poros valandu vel viskas tvarkoj.

Na nejaug negalima sitos problemos pasalint?
Atsakyti
Ne, merginos, mes sėdim specialiai ir nieko nedarom, kad panervuotume narius doh.gif .

Taigi, savaime aišku, kad jeigu mes galėtume taip greitai pašalint visus trūkumus - tai jau būtų padaryta. Kiekviena, kad ir menkiausia, jums nematoma klaidelė, atima laiko, kiekvienas "nulūžimas" atima daug daugiau laiko.
Atsakyti
Kaži, ar pas mane vieną ar ir pas kitus vietoj fono su tulpėmis, rodo juodą foną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 30 gegužės 2006 - 08:37
QUOTE(Upsiukas @ 2006 05 30, 09:35)
Kaži, ar pas mane vieną ar ir pas kitus vietoj fono su tulpėmis, rodo juodą foną?

pas mane tulpiukai bigsmile.gif
Atsakyti
Jaučiu judas dėl to, kad aš per Mozilla prisijungus, nors seniau per ja viską gerai rodė...
Vat prisijungiau per internet exprorerį, viskas kuo gražiausiai, tulpinis fonas...
Atsakyti
Siandien SM man krove 15min doh.gif nors siaip internetas greitas mirksiukas.gif ir visa ta laika pries akis smezavo ta milziniska keliones i turkija reklama rolleyes.gif pasirodo reklamai SM kliuviniai tikrai netrukdo.. rolleyes.gif suprantu, kad SM is reklamos ir laikosi, bet turekit saiko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2006 05 30, 09:03)
Jaučiu juodas dėl to, kad aš per Mozilla prisijungus,

visai ne, mano Mozilla tulpes rodo smile.gif
cia serveris gryba pjauna. reklamu priversta, tai uz tuos pinigus galetu nors normalu serveri paimti.
Atsakyti