QUOTE(*Alegria* @ 2013 01 24, 17:18)
Planuojame lauke
As taip pat uz sventima lauke
Jei tik bus tokia galimybe, tai butinai.
Mamytes,
noriu pasiteirauti nuo ko Jus pradedate planuotis: ar pirma susirandate vieta, ar nueinate pas kuniga susitaret ir tuomet su visais viska derinate?Na, vienu zodziu, su kuo pirmiausia pradedate tartis:su fotografu, kunigu, maisto tiekeju, sventes muzikantu ir .t.t Kas cia yra labiausiai graibstomas
? Nes nesinori nuejus pas kuniga ir sutarus del datos, nerasti tai datai gero fotografo,laisvos sventes vietos ir t.t. Mano patirtis sventes planavime, be vestuviu, yra minimali, tad nesupykit, jei kartais keistai mano klausimas skamba, tom, kurios turi daugiau patirties sioje srityje
.
Taip pat turiu kita klausima, kokia kaina uz sventinius pietus Jums atrodo normali, is vienos vietos gavau toki pasiulyma -,,Pietums siūlome karštąjį patiekalą, kurį galėsite išsirinkti iš paukštienos, mėsos, žuvies patiekalu bei užkandžius - kaina 38 Lt asmeniui" Perziurejau: ieina karstas ir 3 rusiu uzkandziai pasirinktinai. Galima rinktis is: vieno kasnio sumustinuku, lavaso, bruscettos, sluoksniuotos teslos pyragaiciu, ivairiu uztepeliu. Na, o karstasis patiekalas taip pat nekijevo lygio
. Taip pat dar ieina ir stalo vanduo. Tai galvoju, gal visai ir neblogas pasiulymas. Galima ten ir papildomai uzsisakyti ivairiu uzkandziu, kurie i sio pasiulymi kaina neieina.Leidzia ir savo torta bei alkoholi atsivezti. Tad, manau, kad gal visai ir neblogai. I si pasiulyma dar ieina ir nemokamas pasibuvimas tos sodybos teritorijoje iki 3 valandu. Pageidaujant galima net ir lauke svest, jei oro salygos leidzia. Kitu klientu tuo metu nebuna
. Sake, jog ir kambareli vaiko pavalgydinimui skiria
Mums tai labai aktualu, nes valgom siai dienai tada, kai mums sauna i galva.
Kaip manot, ar patrauklus sis pasiulymas? Man ir mano namiskiams atrodo, kad neblogas. Bet, kadangi patirties sioje srityje nelabai turiu, tai prasau Jusu pagalbos. Ka manote? Ar vertas demesio sis pasiulymas?