QUOTE(*Star* @ 2013 01 20, 20:12)
Šitas medis man nerealiai gražiai atrodo. Tik nežinau kaip reikėtų jį pritaikyti geneologiniam medžiui. Reiktų pagalvoti gerai, kad viskas derėtų
eina sau koks fainas o jei gražiai vardus ant šakų surašyt arba pirštų antspaudus uždėtų ant šakų Va kažko tokio ir aš norėčiau
QUOTE(sraige @ 2013 01 20, 20:14)
dabar skaitau ir galvoju, na man tas isakymai zodis toks negrazus...o jus nenorit jo pakeist kitu? ir koks tikslas tu isakymu jei i juos nereikia kreipt demesio?
kai saviškį krikštijau tai rašiau ne įsakymus, o pasižadėjimus man gražiau skambėjo
QUOTE(*Star* @ 2013 01 20, 20:18)
Na apie tokius dalykus, kad turi būti susituokę- pirmąkart girdžiu Ir dar bažnyčioje.
aš savo krikštasūniui irgi esu kūma be kūmino na jis iš kitos šeimos, ir dabar abu su kūminu būsim iš skirtingų
QUOTE(bendzia @ 2013 01 20, 20:44)
Man tai didelis galvos skausmas,ka renktis paciasi kaip jus galvojat ar tamsiai zalia spalva ne per tamsi krikstynom,mano visi vyrukai apsirede lininiais rubais bus
va čia bus didžiausias galvos skausmas per visą pasiruošimą neįsivaizduoju ką reiks rengtis O žalia man gražu tk aš tokios pastelinės žalios norėčiau (na nebent tėveliai sugalvos kažkokią konkrečią spalvą )