Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2013m,

QUOTE(*mamusikas* @ 2013 04 03, 23:53)
norisi daryt lauke, bet kas nuspės tą mūsų  orą  g.gif
noriu fotografo, o MV nereikia.
Tik va galvoju ar daryt kažkokį akcentą pirmojo gimtadienio ar ne  g.gif

As planuoju viska lauke kol kas mintyse, o jei oras tadien neleis, suruosiu viska viduj, ka padarysi. Baznycioj busim tik 16 val., tad iki to susitvarkysim, nepergyvenu.
Vat del fotografo as irgi uzsispiriau, tad bent jau ceremonija ir trumpa fotosesija po jos bus graziai iamzinta rolleyes.gif
Mums kuma 1 formos skruzdelyna iskeps, dar mastau gal koki koliaza su nuotraukom nuo gimimo iki metu padaryt g.gif Bus tik artimieji, tad, manau, bus noras paziuret, kaip greitai pasikeite mazasis wub.gif

QUOTE(KasYra @ 2013 04 04, 09:35)
O scenarijus kokius turit?

As daug maz isivaizduoju, kad atvaziuos krikstateviai, aprengs mazaji, vaziuosim i baznycia, ten atvyks artimieji. Po cerimonijos trumpa fotosesija parke, jos metu paleisim i dangu helio balionus su palinkejimais. Po to visi i sventimo vieta, susesim prie stalo, pora zodziu, uzkasim, isgersim, na ir pradesim zaidimus, juokus, tostus ir t.t. Zinau, kad bus korteles, kur reikes parasyt profesija busima vaiko ir kodel, pasizadejimu korteles, plakatas su sunaus ir musu su MB foto, kai buvom tokio amziaus, kad apacioj sveciai zymetu i ka panasus, kieno akis, nosi, lupas ir t.t. paveldejo, bus zaidimas, kur reikies atspet prizus is vaiko vardu raidziu, dar kelis zaidimus pajudejimui ir prie stalo sedint atrinksiu, na, manau ir tiek g.gif Ai, dar kazkokiu tarpu vaismedi pasodinsim, krikstateviams ir seneliams simbolines dovaneles iteiksim ir "krikstuka" pavartysim (musiskiai nera tokio dar mate, tad, manau, bus idomu) ax.gif

Del papuosimu, balionai butinai, dar mastau apie girliandas su paveiksliukais (vezimukai, masinytes, barskuciai, tutukai, angeliukai ir pan.) g.gif Pomposu nebenoriu. O gal kazka su angeliukais ir kaspinukais mastysiu, neapsisprendziau dar unsure.gif

Saldu stala darysiu zaisminga, bus tortas ir kumos skruzdelynas 1 fomos ir dar zaislinis garveziukas ir pacios daryti is kartono vagonai, tai vaisiu verinukai, keksiukai, sausainukai, saldainukai bus tuose vagonuose, maciau vienoj temoj, tai labai patiko ax.gif

Stalams puokstes darysiu is baltu ir melynu geliu, kurias, tikiuosi, pavyks uzaugint biggrin.gif Kuo dar puosiu tiksliai nezinau, ideju kruva galvoje, bet nenoriu nieko daug, kukliai graziai, keli akcentai melynos spalvos ir tiek. Maisto ant stalo bus, tad gal keli melyni bantai ant baltos steltieses sonu, irankiai perristi melynais kaspinukais ir taures dekoruotos angeliukais su melynais kaspinukais g.gif

Nieko sau prirasiau savo pamastymu biggrin.gif Zodziu, tiek dabar turiu galvoje, kazka keisim, kazka paliksim.
Atsakyti
Dėl palapinės dar nežinau... kažkada užžiūrėjau vietiniam laikrašty skelbimą, kai grįšiu pas mamą bandysiu ieškoti, gal provincijoj bus pigiau doh.gif Nes kažkada domėjausi, tai apie 300Lt turėtų kainuoti. O krikštuko idėjos mes atsisakėm, nes per vestuves darėm ir liko neįvertintas schmoll.gif Visa bėda tame, kad idėjų daug, bet klausimas ar pavyks bent pusė iš jų įgyvendinti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 04 04, 11:33)
As daug maz isivaizduoju

Nieko sau prirasiau savo pamastymu biggrin.gif Zodziu, tiek dabar turiu galvoje, kazka keisim, kazka paliksim.

Ideju geru yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 04 04, 07:35)
O scenarijus kokius turit? As galvoju nieko ten mandro nedaryti, tik galvoju darysim manau kad sveciai rasys ant helio balionu palinkejimus ir paleisim juos i dangu, ir profesijos spejimo korteles gal. Daugiau nieko nesugalvoju. Nebent dar koki dukrytes pasiekimu medi, kur bus surasyta ka kada pradejo daryti ir pan.

Aš galvoju gal prizus spėt iš vardo pirmų raidžių g.gif Palinkėjimų korteles. daugiau tai nežinau...man nesinori vestuvinio varianto krikštynose

QUOTE(aliunte @ 2013 04 04, 10:22)
Ech, tos pačios problemos... jei būtų MB valia, tai šventė būtų tokia- aprengiam vaiką (kam dar ir patiems puoštis doh.gif ) nuvažiuojam į bažnyčią ir išsiskirstom  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš galvojau mano vienos vyras keistuolis, nu ačiū Dievui, kad yra ir daugiau lotuliukas.gif

QUOTE(aliunte @ 2013 04 04, 10:40)
Dėl palapinės dar nežinau... kažkada užžiūrėjau vietiniam laikrašty skelbimą, kai grįšiu pas mamą bandysiu ieškoti, gal provincijoj bus pigiau  doh.gif Nes kažkada domėjausi, tai apie 300Lt turėtų kainuoti. O krikštuko idėjos mes atsisakėm, nes per vestuves darėm ir liko neįvertintas  schmoll.gif  Visa bėda tame, kad idėjų daug, bet klausimas ar pavyks bent pusė iš jų įgyvendinti...  verysad.gif

Na tai pigiai g.gif Pas mus irgi prieš trejus metus palapinės nuoma du šimtai buvo,o kiek klausiau tų didesnių,iš internetos- apie tūkstantį blink.gif galvojau išvis nusipirkt,bet kai sužinojau kainas- trys penki t blink.gif blink.gif blink.gif Tai gal tiek to jau...
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 04 04, 13:33)
As daug maz isivaizduoju, kad atvaziuos krikstateviai, aprengs mazaji, vaziuosim i baznycia, ten atvyks artimieji. Po cerimonijos trumpa fotosesija parke, jos metu paleisim i dangu helio balionus su palinkejimais. Po to visi i sventimo vieta, susesim prie stalo, pora zodziu, uzkasim, isgersim, na ir pradesim zaidimus, juokus, tostus ir t.t.

g.gif Pomposu nebenoriu.

Alegria pas mus lygiai tas pats, musu vizija beveik identiska... thumbup.gif nieko mandro nesugalvoju, tai bus kaip pas visus 4u.gif

As pompsus jau turiu... 4u.gif visai neblogas vaizdelis, pamaisysiu juos su balionais ir manau bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2013 04 04, 14:04)
Aš galvojau mano vienos vyras keistuolis, nu ačiū Dievui, kad yra ir daugiau  lotuliukas.gif

Bet tai idomu kodel vyrai taip vyrai elgiasi?Cia taupumo sumetimais, kazkokiu nenoru ilgai "tampytis" ar siaip principai? Nes mano MB labai aktyviai dalyvauja planavime, pasiruosime, tik kartais pasako "-cia spresk pati, apie tai as nenusimanau" ax.gif
Atsakyti
Labas šauniosios mamytės,

planuoju sūnelio krikštynas, jos bus gegužės 25 d. smile.gif Tiek ir beliko jau. Norėjau pasiteirauti kur pigiau gauti pom pom'sų ir ar galima juos atsiųsti paštu? Nesusilanksto jie?
Papildyta:
Ar gal patarsit kur gauti to permatomo popieriaus pom pom'sams? Ir ar verta daryti patiems? Manau ir tas popierius neturėtų būti pigus...
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 04 04, 12:04)
drinks_cheers.gif Aš galvojau mano vienos vyras keistuolis, nu ačiū Dievui, kad yra ir daugiau  lotuliukas.gif

Maniskis irgi ne kitoks lotuliukas.gif jam irgi nieko nereikia, arba kaip tik visko reikia lotuliukas.gif viduriukas netinka biggrin.gif

Na sutariau jau su baznycia, tai bus galima ramiai planuotis toliau clap.gif
Atsakyti
QUOTE(arūnė86 @ 2013 04 04, 15:50)

planuoju sūnelio krikštynas, jos bus gegužės 25 d. smile.gif Tiek ir beliko jau. Norėjau pasiteirauti kur pigiau gauti pom pom'sų ir ar galima juos atsiųsti paštu? Nesusilanksto jie?
Papildyta:
Ar gal patarsit kur gauti to permatomo popieriaus pom pom'sams? Ir ar verta daryti patiems? Manau ir tas popierius neturėtų būti pigus...

FB paieškokite Deco Pompoms
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2013 04 04, 11:19)
Bet tai idomu kodel vyrai taip vyrai elgiasi?Cia taupumo sumetimais, kazkokiu nenoru ilgai "tampytis" ar siaip principai? Nes mano MB labai aktyviai dalyvauja planavime, pasiruosime, tik kartais pasako "-cia spresk pati, apie tai as nenusimanau" ax.gif

Na gal čia tas dalykas,kad ne visiems įdomu užsiimt tokiais dalykais ir neturi nei polėkio,nei noro,nei fantazijos wink.gif Ne vien vyrai tokie,yra ir moterų- na nesigilina žmonės, galkitiems tai neaktualu visai.Svarbu tvarkingai gražiai apsirengti, susišukuoti, pati ceremonija,gal dar baliukas ar pietūs ir viskas. smile.gif Kiekvienam savas supratimas smile.gif
Man irgi noris,kad gražiau,kad mandriau lotuliukas.gif Būčiau užsiėmus kitokiais reikalais gal ir man galvos neskaudėtų,dabar laiko turiu tai ir mąstau lotuliukas.gif

Kai vyresniuko krikštynas planavom, tiek galvos nesukau ir aš tikrai,nes buvo darbas,namai,visokios veiklos,nebuvo kada ištisai supermamose landžioti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 04 balandžio 2013 - 17:15

Papildyta:

jiems naudojamas šilkinis popierius, aš bandžiau iš to krepinio padaryti, irgi gavosi biggrin.gif
http://www.veriniams...-c-450_451.html
http://www.laukineag...id_category=169
http://popieriaussal.../k363rybai.html

jei siusites paštu gausit su instrukcija kaip išsilankstyt, atsius tik sulankstytą lapą, tai geriau jau pačiai susilankstyti 4u.gif
Sveikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sandrita-: 04 balandžio 2013 - 17:31
Dėl pompomų pabandykite parašyti narei sbo, arba čia jos tinklapis http://www.facebook....9...e=3 . Tikrai nedarau reklamos, nežinau kokios kainos, tiesiog ji man siūlė, aš Jums 4u.gif Kiek supratau, juos atsiunčia neišlankstytus. Aš pati tai galvoju iš Ebay siųstis popierių ir darytis.
Atsakyti

Norėjau pasiteirauti kur pigiau gauti pom pom'sų ir ar galima juos atsiųsti paštu? Nesusilanksto jie?

Tai kad jie ne karve kainuoja dideli berods 5 lt, mazesni3 lt, siunciausi pagamintus is FB Bumbulas, tai sulankstytus gavau, isskleist turesiu pati biggrin.gif aisku cia pagal kiekvieno kisene, ar fantazija...dabar kai pamaciau kaip jie padaryti, daryciausi pati... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 04 balandžio 2013 - 17:37