QUOTE(murce @ 2013 03 29, 16:18)
O man labai gražu nertos-megztos suknytes, dukryte tokia puosiau, tai taip miela
Man irgi tokios suknelės gražios, tik, kad mano bus labai puošni, tai noriu, kad ir dukrytės būtų puošnesnė
QUOTE(merselle @ 2013 03 30, 11:12)
tikrai dbr stiliaus ivairove beribe, mergaitems ir nertas ir linines ir tiulio sijonus deda, kas kaip nori ka be pasirinktumtete bus Jums graziausia
QUOTE(puma @ 2013 04 02, 13:24)
Pats vetuviu bumas...nors vyras kai nuvaziavo i baznycia(Vilniuje) tai laika pasiule nuo 12 iki 17 val kuria norim valanda, ir man keista pasidare kad vasara, vestuviu ikarstyje, visa diena laisva...
Kai mes rinkomės laiką, tai dar irgi buvo tuščia visa diena. Bet mes vasarį rinkomės Nusprendėm krikštyti 16h, kad jau būtų po pietų miego.
QUOTE(Simuute @ 2013 04 02, 15:51)
Gal kas nors krikštys bernardinuose? Mūsų krikšto tėvai be sutvirtinimo sakramento, kaži ar neprikibs
Mes krikštysim, o dėl sutvirtinimo sakramento net nežinau.
QUOTE(Afirė @ 2013 04 02, 16:48)
*jei darysit sestadieni tai tada sunkus reikalas, nes kur gali fotografas 2000lt gauti, o kur krikstynom max 500-600lt tai kiekvienas fotografas rinksis vestuves, taip pat kaip ir kavines
** Gal Vilnietes turite ka rekomenduoti?
** Gal Vilnietes turite ka rekomenduoti?
* Kaip tik susidūriau su tokia problema, bet jau turim fotografą ir šeštadieniui
** mes švęsim čia Tai ir terasa yra ir vaikų žaidimo aikštelė. Tik kainos nemažos...