QUOTE(puma @ 2013 04 02, 14:24)
Musu kavalierius kaip tik miega pietu tuo laiku kai turetume ji ktikstyti
nezinau kaip cia bus...
ir kaip gausis
Pats vetuviu bumas...nors vyras kai nuvaziavo i baznycia(Vilniuje) tai laika pasiule nuo 12 iki 17 val
kuria norim valanda, ir man keista pasidare kad vasara, vestuviu ikarstyje, visa diena laisva...
palaukit kai ateis ta data, bus pilna
nebent kazkur uzkampis Vilniaus tada kitas reikalas, bet jei paciam mieste tai dar papilnes sarasai
QUOTE(puma @ 2013 04 02, 14:55)
As puoliau svarbiausius reikalus tvarkytis po naujuju metu
kai kurie mane isjuoke, kad iki svetes taip toli, o as jau draskausi, bet puikiai atsimenu kai organizvom savo vestuves...atsipute...o kai reikejo vietos sventimui ne su ziburiu neradom..gerai, kad kaip visada per gerus pazystamus, ant smugio rado saunia vieta..kitaip butu teke svest kokiam miske...
Nors siaip girdejau krikstynos nepelninga svente...ypac kaikurioms kavinems, fotografams...nes kai as ieskojau fotografo, tai iskart klausdavau ar laisvi ta diena, o jie man klausimu i klausima...kokiai sventei reik...
Jeigu darysite svente sekmadieni, rasite ir fotografa ir kavine, jei darysit sestadieni tai tada sunkus reikalas, nes kur gali fotografas 2000lt gauti, o kur krikstynom max 500-600lt tai kiekvienas fotografas rinksis vestuves, taip pat kaip ir kavines
---------------
Mes planuojame mazosios krikstynas rugpjucio 18d, sekmadieni, fotografa jau radom, baznycia taip pat, dabar beliko kokia kavinuke uzsisakyti, bei garderobu pasirupinti, kavines noreciau, kad butu kokia su kokia terasa, nes noreciau tokio ale svedisko stalo stiliaus vakarienes, nes dalyvaus tik patys artimiausi giminaiciai
Gal Vilnietes turite ka rekomenduoti?