Sveikos
Ačiū
O dėl idėjų fotosesijai, tai galit pasižiūrinėti įvairių fotografų darbus ir gal kas užklius. Aš tai noriu tiesiog šiltos šeimyninės fotosesijos. O dekoracijų be helio balionų tai nieko ir neplanuoju. Nors va pažiūrinėjau internete nuotraukas, tai gražų su burbulais. Jei kas pūstų iš šalies kol fotkina, ar patys veiksme pūstūmėt. Nors dar turiu laiko, tai gal ir persigalvosiu.
QUOTE(*Alegria* @ 2013 03 28, 15:22)
Ice-tee, labai dailus pakvietimai
Ačiū
O dėl idėjų fotosesijai, tai galit pasižiūrinėti įvairių fotografų darbus ir gal kas užklius. Aš tai noriu tiesiog šiltos šeimyninės fotosesijos. O dekoracijų be helio balionų tai nieko ir neplanuoju. Nors va pažiūrinėjau internete nuotraukas, tai gražų su burbulais. Jei kas pūstų iš šalies kol fotkina, ar patys veiksme pūstūmėt. Nors dar turiu laiko, tai gal ir persigalvosiu.
QUOTE(ice-tee @ 2013 03 29, 10:46)
Sveikos
Ačiū
Ačiū
muilo balionai??? kaip butu neblogai vaikams
QUOTE(merselle @ 2013 03 29, 09:53)
muilo balionai??? kaip butu neblogai vaikams
Taip
Sveikos gyvos.Buvau gavusi atostogų sm, tad negalėjau pasireikšti
Mes jau apsitarėm dėl dienos,dabar rūpestisdėl bažnyčios-katalikų ar reformatų,ot dilema.
Planuojam birželio 1d,iškart sekanti diena po gimtadienio, tad proga dviguba.kažko jau nusipirkau dekoracijoms.Žydras žvakes papuošimui ir kt. Gaminsiu pati.
Krikštatėviams darysiu erdvinę dėžutę- pakvietimą,okitiems įprastos formos.
kaipminėjau,pasmane tema-linas. Lininiai akcentai ir žydra/melsva spalvytės.
Fotosesijai minčių nelabai turiu,man svarbiausia užfiksuotos akimirkos,o apie visa kita dar pagalvosiu.
Tiek trumpai
Mes jau apsitarėm dėl dienos,dabar rūpestisdėl bažnyčios-katalikų ar reformatų,ot dilema.
Planuojam birželio 1d,iškart sekanti diena po gimtadienio, tad proga dviguba.kažko jau nusipirkau dekoracijoms.Žydras žvakes papuošimui ir kt. Gaminsiu pati.
Krikštatėviams darysiu erdvinę dėžutę- pakvietimą,okitiems įprastos formos.
kaipminėjau,pasmane tema-linas. Lininiai akcentai ir žydra/melsva spalvytės.
Fotosesijai minčių nelabai turiu,man svarbiausia užfiksuotos akimirkos,o apie visa kita dar pagalvosiu.
Tiek trumpai
QUOTE(ice-tee @ 2013 03 29, 10:46)
Nors va pažiūrinėjau internete nuotraukas, tai gražų su burbulais. Jei kas pūstų iš šalies kol fotkina, ar patys veiksme pūstūmėt. Nors dar turiu laiko, tai gal ir persigalvosiu.
... yra tokie zaisliniai aparatai, puciantys muilo burbulus-burbulu būna labai daug ir gražu . Esu pati mažiusi begemotą, kuriam iš burnos ijungus veržiasi krūva muilo burbulu-jau koks grožis Sau žadu toki pati isigyti, bus ir kitoms progoms, ar vaikams kieme pažaisti.
QUOTE(murce @ 2013 03 29, 14:48)
... yra tokie zaisliniai aparatai, puciantys muilo burbulus-burbulu būna labai daug ir gražu . Esu pati mažiusi begemotą, kuriam iš burnos ijungus veržiasi krūva muilo burbulu-jau koks grožis Sau žadu toki pati isigyti, bus ir kitoms progoms, ar vaikams kieme pažaisti.
Tikrai, priminėt, kad ir mes tokį turim. Tik žiemai saugiai paslėptai padėtas, kad vyresnėlis nesugalvotų namie pūsti burbulų
Niekaip nerandu man patinkančios krikštynų suknelės dukrytei...ech... Arba kaina labai didelė arba netinkama prie mano suknelės... Negalvojau, kad taip sunku bus...
QUOTE(ice-tee @ 2013 03 29, 16:02)
Niekaip nerandu man patinkančios krikštynų suknelės dukrytei...ech... Arba kaina labai didelė arba netinkama prie mano suknelės... Negalvojau, kad taip sunku bus...
O man labai gražu nertos-megztos suknytes, dukryte tokia puosiau, tai taip miela
QUOTE(merselle @ 2013 03 28, 16:54)
imeskite ideju fotoseisjai.. visia tuscia galva
Mes putem tuos diiiiiiiiidelius muilo burbulus, smagumo visiems buvo begalybe
QUOTE(REER @ 2013 03 30, 14:32)
Mes putem tuos diiiiiiiiidelius muilo burbulus, smagumo visiems buvo begalybe
Tikrai-kokia gera mintis... tik reikes pasiieskoti kaip pasidaryti viska