Na nežinau, mano paskaičiavimais perkant popierių iš ebay (keletą pakuočių kelių spalvų), vieno pompomo kaina gautūsi apie 5Lt. O laiko pasidaryti rasiu, jau dabar galėčiau po truputį darytis, o prieš šventę išskleisti. Dėl temos, aš irgi labai abejoju, kad krikštynom jos riekia O fotosesijai kažkokų įmantrių idėjų neturiu, bet vis audžiu vieną mintį pas mus kieme, kur vyks šventė, auga dvi obelys (o gal obelis ir kriaušė ) viena šalia kitos, galvoju tarp jų ištiesti virvę su sūnaus nuotraukomis nuo gimimo ir jas prisegti kokiais gražiais segtukais. Tik vat susimąsčiau, KADA ŽYDI OBELYS?
Del obelu zydejimo .... Iki geguzes 25 d kazkur jau maximum, jei lietinga, tai gali ir nebebuti ziedlapiu.
musu krikstynu diena tai planuojama tokia:) : 15.30 ceremonija baznycioje kurioje visi susitixim, pasifotografavimas prie juros, fotoatelje ir vaziavimas i sventes vieta.ten pavalgius pas vaikus atvaziuos personazas juos palinxminti ir su jais pazaisti, isvykus personazui zaidimai tevams pajungiant ir vaikus bei sokiai kol miego uzsimanys krikstijamasis:) kadangi musu vaikui patinka sventes o ypac sokiai tai manau kad jam bus smagu o tokio tikslo manau visos ir norim:)
QUOTE(merselle @ 2013 03 26, 11:48)
o laukuose niekas nezydes? pavaziuotumete i pievas 5-10km nuo miesto..
O tai kam i laukus vaziuot, jei prie mamos namu gelynu pilna Dar ieskok, nezinok ne ka gausi, ar gausi, o cia ir taip visa vasara darze ir gelyne prasikapstau ir sodinu ka noriu. O dar pacios isrinkta, pasodinta, isauginta, nuskinta ir pamerkta gelyte Cia, manau, toks ankstyvios pasiruosimo pradzios pliusas, kad daugybe dalyku gali pats pasidaryt
QUOTE(puma @ 2013 03 26, 12:08)
Kokia tu saunuole Alegria as kiek besodinciau, tai labai jau sipnos isauga...ir bent i savo darzeli perku is turgaus uztat be vargo galiu isauginti pomudorus, paprikas
Ir pomidorai su paprikom labai gerai Musu gelynu vietos neblogos, daug kas uzauga, nebent labai lepios kokios, daznai ir ne sodinukus, o tiesiai i dirva sejam ir viskas buna liuks Tai as is pirktu seklu bandysiu puse siltnamy daigint, puse tiesiai i zemele, ziuresim kaip pasiseks Eksperementuok ir tau pavyks
QUOTE(-Sandrita- @ 2013 03 26, 13:07)
papuošimui, fotosesijai lauke pakabinti, nu bet dėl skonio ir grožio nesiginčijama, vieniems tas gražu, kitiems kitkas
QUOTE(puma @ 2013 03 26, 13:08)
marselle jei tie popieriai graziai pagaminti ir su ideja padekoruoti manau tikrai grazu...
kiek esu maciusi tai jie atrodo kaip tualetinis popierius, matyt as tokia..
bet as uz visas Jusu siulomas idejas
QUOTE(aliunte @ 2013 03 26, 14:55)
galvoju tarp jų ištiesti virvę su sūnaus nuotraukomis nuo gimimo ir jas prisegti kokiais gražiais segtukais. Tik vat susimąsčiau, KADA ŽYDI OBELYS?
jei svesite svao kieme jo sutinku.. o siaip manau daug supescio, kas sukabins, kada suskabins, ar tvarkingai sukabins
QUOTE(*Alegria* @ 2013 03 26, 16:20)
O tai kam i laukus vaziuot, jei prie mamos namu gelynu pilna
matai mama mano gryna miestiete, augina tik geles ant palanges, tai man pirma tuoptelejus mintis geliu i pievas
Sveikos
Po truputį jau juda šventės planavimas. Įkelsiu parodyti kokie gavosi kvietimai. Kaip pirmam kartui visai neblogi, na man svarbiausia, kad daryti iš visos širdies.
iš arčiau:
Dabar vis dar niekaip nerandu suknutės dukrai, atrodo nemažas pasirinkimas, bet tokios tinkamos ir nerandu. Arba kaina labai kandžiojasi.
Po truputį jau juda šventės planavimas. Įkelsiu parodyti kokie gavosi kvietimai. Kaip pirmam kartui visai neblogi, na man svarbiausia, kad daryti iš visos širdies.
iš arčiau:
Dabar vis dar niekaip nerandu suknutės dukrai, atrodo nemažas pasirinkimas, bet tokios tinkamos ir nerandu. Arba kaina labai kandžiojasi.
QUOTE(ice-tee @ 2013 03 28, 14:12)
Sveikos
Įkelsiu parodyti kokie gavosi kvietimai. Kaip pirmam kartui visai neblogi, na man svarbiausia, kad daryti iš visos širdies.
Įkelsiu parodyti kokie gavosi kvietimai. Kaip pirmam kartui visai neblogi, na man svarbiausia, kad daryti iš visos širdies.
Tikrai labai miela, grazu ir silta... tik vat manyciau bent mano akiai kazko dar truksta, gal inicialu, gal kazko uz ko akis uzkliutu...bet jei tai galutinis variantas tai manau irgi
QUOTE(merselle @ 2013 03 28, 13:16)
labai fainuciai, klasikiniai, kaip tik krikstynoms
Bus ir vestuvės kartu, tai čia bendri kvietimai
QUOTE(puma @ 2013 03 28, 14:17)
Tikrai labai miela, grazu ir silta... tik vat manyciau bent mano akiai kazko dar truksta, gal inicialu, gal kazko uz ko akis uzkliutu...bet jei tai galutinis variantas tai manau irgi
Ačiū už nuomonę, norėjosi tiesiog "šiltų" pakvietimų, o dėl inicialų gera mintis, bet jau pradėjau dalinti kvietimus, tai jau nebekoreguosiu.
Esu maciusi ant stalu papuosimui sudeliotus gvazdikelius dominuojancios spalvos vazonuose. Tikrai manau nebrangu ir gražu
Ice-tee, labai dailus pakvietimai